OPPO Reno4 Z Created with Lunacy

Beyond The Light

5G | 48MP Ultra Wide-angle Quadcam

OPPO Reno4 Z 5G Topbanner Achtergrond OPPO Reno4 Z 5G
OPPO Reno4 Z 5G Achtergrond
OPPO Reno4 Z 5G-zijde
OPPO Reno4 Z 5G Achtergrond

Created with Lunacy

Snelheid

Onvoorstelbaar snel

Created with Lunacy

Visuals

Die vloeien als zijde

Created with Lunacy

Dual voorlenzen

Voor prachtige selfies

Camera-ontwerp Beauty Beyond Skin-Deep

De camera achteraan op de Reno4 Z heeft een gevoel van diepte, dankzij een meerlagige opbouw die vier lenzen rondom de flitser centreert.

5G
Verbind sneller dan het licht

OPPO Reno4 Z kan verbinding maken met zowel SA- als NSA 5G-netwerken, dankzij een energiebesparende alles-in-één chip. Snelheden tot 2,3 Gbps maken ultra-HD-video-oproepen mogelijk, voor dat persoonlijke gevoel.

7nm

Een geavanceerd proces dat de grootte van de chips en het energieverbruik tot een minimum beperkt.

Quad-core structuur3

Sterkere prestaties en een lager energieverbruik

3.54 Gbps4

Maximale downlink netwerksnelheid

120Hz

verversingssnelheid

120Hz

touch sampling snelheid

1.70mm

randbreedte

400PPI

pixeldichtheid

6.57 inch

scherm7

90.4%

screen-to-body ratio

2400 x 1080

resolutie

20 : 9

beeldverhouding

120Hz-scherm Een zijdezachte ervaring

Een verversingssnelheid van het scherm tot 120Hz5 zorgt ervoor dat elke beweging als vloeibare zijde over jouw scherm glijdt. Met een bijpassende 120Hz touch sampling rate6 heeft elke tik een onmiddellijke impact, waardoor gamen nog leuker wordt.

Verscherp je stijl

Het 2.5D-gebogen design geeft de smartphone een premium uiterlijk en zorgt ervoor dat hij aangenaam in de hand ligt.

Snelle toegang aan je vingertoppen

En als klap op de vuurpijl geniet je van een gemakkelijke en directe toegang met onze handige, aan de zijkant gemonteerde vingerafdruklezer.

Snelle toegang aan je vingertoppen

En als klap op de vuurpijl geniet je van een gemakkelijke en directe toegang met onze handige, aan de zijkant gemonteerde vingerafdruklezer.

Aan de zijkant gemonteerde vingerafdruklezer
OPPO Reno4 Z 5G-scherm

Ink black

Houd je look altijd zakelijk en stijlvol.

Dubbel zoveel lenzen, dubbel zoveel aantrekking

Geef je selfies meer focus

Val op tegen elke achtergrond, van de drukste straten tot de levendigste feesten. De details komen duidelijk naar voren en overgangen zien er natuurlijk uit met hardware-level bokeh-vervaging, dankzij onze dual-lens selfie-camera 8.

Maak de nacht van jou

Met onze gloednieuwe Selfie Night Modus kun je zelfs bij weinig licht uitblinken in je selfies. Terwijl je gezicht perfect belicht is, blijft de achtergrond rijk gedetailleerd.

Beautify jezelf, zonder jezelf te verschuilen

Wanneer je Beautify gebruikt, behoudt OPPO's zelf ontwikkelde AI Beautification het detail, optimaliseert het de contouren en brengt het gepersonaliseerde make-up effecten aan met een realistisch gevoel voor dimensie.

Quad Camera-fotografie: Maak je droomfoto werkelijkheid

Een beter gevoel voor de omgeving voor een sterkere impact

Onze 48MP hoofdcamera9 maakt gebruik van 4-in-een pixel binning om meer licht vast te leggen. En met een groter dynamisch bereik kan je heldere, gebalanceerde foto's maken onder alle lichtomstandigheden.

Rek het fotografische bereik breder uit met onze 119° Ultra-Groothoeklens10.

Ultra Dark Mode Off

Wees je ogen in het donker

Laat OPPO Reno4 Z jouw ogen in het donker zijn met de Ultra Dark Modus. Zelfs in de donkerste verlichting die bijna te zwak is voor het menselijk oog om te zien11, kan je rijke, levendige details vastleggen.

On

Off

Leg beweging vast, zonder vervaging

Onze Ultra Steady Modus-technologie werkt met een zeer gevoelige gyroscoop om je een stabiele, soepele opname-ervaring te bieden. Of je nu fietst, rent of anderszins onderweg bent, duizelige video's zijn verleden tijd 12.

Ga je gang, pak je ruimte

Hou je ervan om foto's te maken en haat je het om ruimte vrij te maken? Je bent niet alleen. OPPO Reno4 Z 5G biedt 8 GB RAM en 128 GB opslagruimte, zodat je zonder zorgen kunt fotograferen, opnemen en downloaden.

8GB

of RAM

128GB

ROM

Minder oplaadtijd, meer tijd voor plezier

Een 4000mAh accu13 en 18W Fast Charging zorgen niet alleen voor snelheid, maar ook voor veiligheid.

18W

Fast Charging

4000mAh

Batterij inhoud

4000 mAh batterij en 18 W snel opladen

Stap in een levensechte video

OSIE Vision Effect brengt rijke kleur, diepte en realisme in jouw kijkervaring, zodat je het gevoel hebt dat je in elke scène aanwezig bent. Dirac 2.0 schakelt automatisch over naar de meest geschikte audiomodus voor elke scenario en dompelt je onder in levensechte, hoogwaardige audio.

Dirac 2.0

Hi-Res Certificaat

Stap in een levensechte video

OSIE Vision Effect brengt rijke kleur, diepte en realisme in jouw kijkervaring, zodat je het gevoel hebt dat je in elke scène aanwezig bent. Dirac 2.0 schakelt automatisch over naar de meest geschikte audiomodus voor elke scenario en dompelt je onder in levensechte, hoogwaardige audio.

OSIE Vision Effect

ColorOS 7.1

Android 10

OPPO Relax

Ontsnap in een wereld van rust met kalmerende natuurgeluiden

Multi-user Modus

Stel meerdere accounts in op je telefoon om je privacy en veiligheid te waarborgen.

Dark Modus

Geef jouw ogen het comfort dat ze verdienen, zelfs bij weinig licht.

Leer meer over ColorOS7

Voetnoten

1. In laboratoriumtests waren de maximale uplink en downlink netwerkbandbreedtes respectievelijk 2,3 Gbps en 253 Mbps. De resultaten kunnen variëren afhankelijk van het 5G-netwerksignaal, het provider beleid en andere factoren.

2. De test werd uitgevoerd in een typisch kantoorgebouw. Het 1.98 GB APK-bestand voor het spel 'Honor of Kings' werd in 36 seconden gedownload. De resultaten kunnen variëren afhankelijk van het 5G-netwerksignaal, het provider beleid en andere aspecten

3. OPPO Reno4 Z 5G maakt gebruik van de MediaTek Dimensity 800 chip, die gebruik maakt van vier grote Arm Cortex-A76 kernen gekoppeld aan vier energiezuinige Arm Cortex-A55 kernen, allen werkend op maximaal 2 GHz. Dit hoge aantal kernen verhoogt de snelheid en de multi-tasking prestaties.

4. De theoretische maximale uplink en downlink netwerkbandbreedtes die MediaTek Dimensity 800 chip kan bereiken zijn respectievelijk 3,54 Gbps en 1,4 Gbps. De totale theoretische maximale downlinksnelheid van OPPO Reno4 Z is 3,0 Gbps. De resultaten kunnen variëren, afhankelijk van het 5G-netwerksignaal, het draaggolfbeleid en andere factoren.

5. OPPO Reno4 Z 5G’s display refresh rate staat standaard ingesteld op smart modus. In smart modus is de refresh rate 120Hz for in-toestel apps en animaties, 90Hz voor 50 core 3de partij apps (Facebook, YouTube, Messenger, WhatsApp Messenger, TikTok, Instagram, Line en Chrome) en 60Hz voor non-core apps en video apps. De refresh rate kan ingesteld worden op 120Hz, 90Hz of 60HZ in settings. In 120hz modus geldt de refresh rate van 120hz voor in-toestel apps en animaties en 50 core 3de partij apps. De 120Hz refresh rate zal uiteindelijk ook werken voor meer 3de partij apps zoals staat vermeld in de systeem-update-notificaties.

6. De 120Hz touch sampling rate is in alle scenario's van toepassing.

7. Schermgrootte wordt diagonaal gemeten. OPPO Reno4 Z 5G schermgrootte is 6,57 inches als een volledige rechthoek. Het werkelijke zichtbare gebied is iets minder door de afgeronde hoeken.

8. De OPPO Reno4 Z's selfie camera bestaat uit een 16MP hoofdlens en een 2MP tweede lens voor scherptediepte.

9. De OPPO Reno4 Z 5G achter camera’s bestaan uit een 48MP lens, een 8MP groothoeklens, een 2MP zwart-wit monochrome-lens en een 2MP vintage portret monochrome-lens. In standaard modus worden foto’s genomen met de 12MP lens. 48MP modus kan worden geactiveerd in de camera settings.

10. In Ultra-Groothoeklens is bij 119° ultra-groothoek, het gezichtsveld ongeveer 109°.

11. De Ultra Dark Mode wordt automatisch ingeschakeld in omgevingen met een helderheid van 0-1 lux.

12. Basic steady modus werkt alleen wanneer de video wordt geschoten in 4K

13. 4000mAh is de typische capaciteit. De geschatte capaciteit is 3890mAh.

14. De productfoto's zijn alleen bedoeld als referentie. Bepaalde productspecificaties en -beschrijvingen kunnen veranderen om redenen die onder meer, maar niet beperkt zijn tot, wijzigingen in de leveranciers. Raadpleeg het eigenlijke product voor alle criteria.

15. Informatie in deze productbeschrijving komt zowel van OPPO’s technische parameters, als van lab en leverancier geleverde testdata. De uiteindelijke product specificaties kunnen lichtelijk variëren, afhankelijk van de gebruikte testsoftware, test omstandigheden en specifieke testversies.

Bel de klantenservice

Bel de klantenservice

080078708

Maandag tot vrijdag

van 9:00 tot 18:00

Email ons

Email ons