{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

Online winkel
OPPO Find X3  Lite
Awaken Colour
Dit is het moment om kennis te maken met de moeiteloos getalenteerde Find X3 Lite. Met de mogelijkheid om de meest levendige video's vast te leggen, is je enige begrenzing je eigen verbeelding — Dus denk groot!
OFF
ON
Overstijg het licht
Eén visie, zonder grenzen. Met AI Highlight Video past de verlichting zich op intelligente wijze aan de omgeving aan, zodat je video's kunt maken en delen die alle verwachtingen overtreffen, zelfs wanneer de nacht is gevallen.
OFF
ON
Overstijg het licht
Eén visie, zonder grenzen. Met AI Highlight Video past de verlichting zich op intelligente wijze aan de omgeving aan, zodat je video's kunt maken en delen die alle verwachtingen overtreffen, zelfs wanneer de nacht is gevallen.
AI Highlight Video
FRONT
BACK
Dual-view Video
Kijk vooruit én achteruit
Neem je reactie op terwijl je filmt. Met de hoofd- en selfiecamera's allebei actief, hoef je nu écht niets meer te missen.
65W SuperVOOC 2.0
Charge en Go
Met 65W SuperVOOC 2.0 Flash Charging heb je de vrijheid om je telefoon met vertrouwen te gebruiken. Na 5 minuten opladen kan je telefoon weer 4 uur mee1.
Verversingssnelheid van 90Hz
Kies voor soepele prestaties
Op het internet surfen, video's bekijken, door je feed scrollen: het gaat allemaal ongelofelijk soepel met de vernieuwingsfrequentie van 90Hz2 van de Find X3 Lite, voor heerlijk eenvoudige interactie.
Presteer boven verwachtingen
OFF
ON
Ga 's nachts op pad met Ultra Night Video. Met subtiel weergegeven kleuren en details die echt stralen biedt Find X3 Lite je de tools om dag en nacht prachtige video's te maken.
OFF
ON
De Live HDR van Find X3 Lite beschermt heldere plekjes tegen overbelichting en behoudt details in donkere omgevingen — voor levensechte video's die echt tot leven komen.
Levendige video's
Find X3 Lite gebruikt een geavanceerde combinatie van features — AI Highlight Video, Ultra Night Video en Live HDR — om kleurrijke, levendige en gebalanceerde video's te maken, zowel overdag als 's nachts.
Bekijk het van beide kanten
Bekijk het van beide kanten
Neem niet alleen op wat je ziet, maar ook hóe je het ziet. Met de Dual-view Video gebruik je de hoofdcamera om de omgeving te filmen en de selfiecamera om je eigen reactie vast te leggen. Ben jij er klaar voor?
Leg de kleuren van de nacht vast
OFF
ON
Leg de sfeer na het vallen van de nacht vast met Night Flare Portrait. De Find X3 Lite schakelt achtergrondverlichting in om de omgeving te verbeteren met automatische helderheid en focuscorrectie als de creativiteit 's nachts toeslaat.
32MP
Voorcamera
2MP
Macrolens
64MP
Telefotolens
8MP
Hoofdlens
2MP
Ultra-groothoeklens
Haal meer uit je telefoon
65W SuperVOOC 2.0
Supersnel opladen
De 4300mAh3 batterij van de Find X3 Lite is ontworpen om lang mee te gaan, hoe je je telefoon ook gebruikt. En als hij moet worden opgeladen, dan is dit zo gedaan. Dankzij 65W SuperVOOC 2.0 is je telefoon in 35 minuten 100% opgeladen4.
90Hz
60Hz
Vloeiende prestaties
Met een vernieuwingsfrequentie van 90Hz zorgt het 6,4" scherm5 van de Find X3 Lite voor soepel scrollen, perfecte animaties en onmiddellijke respons bij elke aanraking en worden al je verwachtingen overtroffen.
Qualcomm® Snapdragon™ 765G
Klaar voor 5G
De Find X3 Lite draait op de Qualcomm® Snapdragon™ 765G, waardoor 5G-banden6 zijn ondersteund. Ook beschikt het toestel over 8GB RAM voor soepele prestaties en een indrukwekkende batterijduur, plus 128GB aan interne opslag.
Precisie van ontwerp
Esthetisch uniek
Esthetisch uniek
Kies je Find X3 Lite in een van de twee subtiele kleurafwerkingen7 waardoor je telefoon echt een verlengde van je eigen stijl is.
Starry Black
Astral Blue
Pocket-Ready
Met een ultraslanke behuizing van slechts 7,9 mm past de Find X3 Lite geweldige prestaties in een design dat minder ruimte inneemt in je broekzak en tevens lekker in de hand ligt.
Starry Black / Astral Blue
7,9 mm - 172 g8
ColorOS 11.1
Hou het simpel
Hou het simpel
FlexDrop
Minimaliseer elke app die je gebruikt in een zwevend of minivenster, zodat je alles toch in de gaten kunt houden terwijl je aandacht ergens anders op is gevestigd.
Vertalen met drie vingers
Snel een vertaling nodig? Dat kan. OPPO's Vertalen met drie vingers via Google Lens legt een schermafbeelding vast en vertaalt de tekst in één snelle beweging naar jouw taal.
Privésysteem
Gebruik twee verschillende vingerafdrukken voor toegang tot twee aparte systemen voor verbeterde privacy- en beveiligingsniveaus en totale gemoedsrust.
Serieus gamen
Serieus gamen
Gamer-modus
Sluit je af voor de buitenwereld als je in de zone zit. Door de Gamer-modus te blokkeren blokkeer je meldingen en oproepen terwijl jij je door alle levels werkt.
Bullet Screen Message
Meldingen van apps op de Bullet Screen-lijst zweven van rechts naar links, waardoor afleidingen geminimaliseerd worden.
Gaming Shortcut Modus
Dol op gamen? Begin gelijk te spelen. Duik meteen in je favoriete games dankzij eenvoudige toegang tot het gaming-menu met één tik.
Aanpasbare gaming touch
Voor een volledig gepersonaliseerde gaming set-up die goed aanvoelt, pas je de aanrakingsresponsniveaus voor elke game apart aan.
Jouw esthetiek
Aanpasbaar Always-on-scherm
Pas de content, het kleurenschema en de opmaak van je always-on-scherm aan of creëer je eigen design voor een persoonlijke touch.
Aanpasbare donkere modus
Kies bij het gebruik van de Find X3 Lite uit 3 verschillende contrastinstellingen om vermoeide ogen te voorkomen — zelfs in apps van derden.

1. De oplaadsnelheid is onafhankelijk geverifieerd en gecertificeerd door TÜV Rheinland met laboratoriumtests. De daadwerkelijke oplaadtijden kunnen variëren afhankelijk van de staat van het apparaat of de omgevingstemperatuur.

2. Het scherm van de Find X3 Lite draait op een vernieuwingsfrequentie van 90Hz, maar sommige apps zullen op 60Hz draaien vanwege compatibiliteitsproblemen. Je kunt tussen 90Hz en 60Hz schakelen in de instellingen.

3. De standaard batterijcapaciteit is 4300mAh. De minimumcapaciteit is 4200mAh.

4. De Find X3 Lite kan op basis van test die zijn uitgevoerd in OPPO-laboratoria in 35 minuten 100% worden opgeladen. De daadwerkelijke oplaadtijden kunnen variëren afhankelijk van de staat van het apparaat of de omgeving (bijv. temperatuur of leeftijd van de batterij).

5. 6,4 inch is de digitale lengte als de vier afgeronde hoeken van het scherm worden gemeten als rechte hoeken. De daadwerkelijke grootte is dus iets kleiner.

6. 5G-netwerkconnectiviteit is afhankelijk van je 5G-band, of je simkaart compatibel is met 5G en of er op jouw locatie een volledig 5G-netwerk beschikbaar is.

7. De kleurafwerkingen Astral Blue zijn gemaakt via het exclusieve ontwerpproces OPPO Glow. Het uiteindelijke effect kan per telefoon variëren in kleur en uiterlijk — raadpleeg het daadwerkelijke product.

8. De edities Starry Black en Astral Blue wegen 172 g. Het gewicht en de dikte van OPPO Find X3 Lite zijn gebaseerd op in laboratorium verzamelde gegevens — de daadwerkelijke grootte en het gewicht zijn afhankelijk van het productieproces en de meetmethode. De dikte van het apparaat kan ±0,2 mm afwijken en het gewicht van het apparaat kan ±3 g afwijken in vergelijking met de vermelde specificaties.

9. Productafbeeldingen van de Find X3 Lite zijn enkel ter referentie. Sommige specificaties en beschrijving van het product kunnen enigszins variëren vanwege veranderingen wat betreft leveranciers. Raadpleeg het daadwerkelijke product voor alle criteria.

10. De informatie in deze productbeschrijving is afkomstig van OPPO's technische designparameters evenals testgegevens van laboratoria en leveranciers. De daadwerkelijke productdetails kunnen enigszins afwijken afhankelijk van de versie van de testsoftware, de testomgeving en de specifieke productversie.

Hotline.svg

Bel de klantenservice

080089380

Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.