{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

Online winkel
OPPO Enco X2
Luister voorbij alle sensatie
Mede gemaakt met OPPO Enco X2
OPPO Enco X2
OPPO Enco X2
OPPO Enco X2
OPPO Enco X2
Mede gemaakt met Dynaudio | Tweede generatie coaxiaal dual-driver systeem | LHDC 4.0 ultra-HD transmissie | Actieve ruisonderdrukking met ultrabrede frequentie | Botgeleidingsmicrofoon
Bekijk de video
SuperDBEE
Een HiFi-luidspreker in
je broekzak
Dankzij het gloednieuwe SuperDBEE coaxiale dubbele driversysteem dat gezamenlijk is ontwikkeld door OPPO en Dynaudio, hebben de OPPO Enco X2-oortjes een drastische stap voorwaarts gemaakt in het leveren van uitstekende geluidsprestaties. Uitgerust met geïntegreerde ultralichte diafragma's en exclusieve quad-magnet vlakke tweeter, kan de OPPO Enco X2 veel betere prestaties leveren dan zijn vorige generatie. OPPO heeft de frequentierespons bij veel muziekproducenten verbeterd voor een geluidsbalans die zelden wordt bereikt door draadloze oordopjes, zodat u geluid van studiokwaliteit kunt ervaren.
Ultralichte membranen
Dompel je onder in diepe
bas
Lichtgewicht diafragma's zijn essentieel voor het leveren van bas van hoge kwaliteit. Daarom passen we oplosmiddelgieten toe, een technologie die zelden in de industrie wordt gebruikt, om een diafragma te produceren dat slechts 0,0095 mm dik is voor de OPPO Enco X2-oordopjes. Aangevuld met een DCCA spreekspoel met een diameter van slechts 0,033 mm maakt het membraan het vibratiesysteem 31% lichter dan de Enco X tegenhangers. De ultralichte moleculaire diafragma's met vloeibare kristallen reageren onmiddellijk, wat leidt tot onze beste basniveaus ooit in de OPPO Enco X2-oordopjes. Voel elke beat tot diep in je ziel.
Quad-magneet
vlakke tweeter Hoor elk
detail en elke ademhaling
OPPO's klassieke gebalanceerde vlakke diafragmatechnologie is opnieuw geëvolueerd om magneten te gebruiken als de belangrijkste driver van de diafragma's. Nu hebben we de geheel nieuwe "Sandwich" viervoudige magneetstructuur gecreëerd die de diafragmaprestaties drastisch verbetert. Vergeleken met de vorige generatie zien de OPPO Enco X2-oortjes een verbetering van 100% in de hoge frequentie-uitbreiding, helemaal tot 40 kHz, en hebben ze een veel hogere resolutie. De rijke geluidsdetails stellen je in staat om meer details te vinden in je vertrouwde melodieën.
 • 2X
  Sampling Rate
  (kHz)
  96kHz
  Enco X2
  48kHz
  Enco X
 • +67%
  Number of
  Magnets (pcs)
  5pcs
  Enco X2
  3pcs
  Enco X
 • 2X
  Frequency
  Response Range
  (Hz)
  20~40000Hz
  Enco X2
  20~20000Hz
  Enco X
 • +80%
  Transmission Code
  Rate (kbps)
  900kbps
  Enco X2
  500kbps
  Enco X
3x helder geluid met
LHDC 4.0¹
Gecertificeerd door Hi-Res Wireless
De geheel nieuwe LHDC 4.0-technologie heeft de draadloze audiotransmissiesnelheid aanzienlijk verhoogd - tot 900 kbps/24 bits/96 kHz, drie keer zo hoog als de traditionele draadloze transmissietechnologieën. LHDC 4.0 beschermt geluidsdetails, zodat muziek klinkt zoals het bedoeld is, en zorgt ervoor dat geluid altijd "fris en nieuw" aanvoelt. Het is alsof je een geluidsstudio in je oren stopt.
Goud geluid² voor

Een gepersonaliseerde

geluidsoplossing
Na twee jaar ontwikkeling is onze state-of-art gouden geluidstechnologie eindelijk klaar om het podium op te gaan. Deze technologie integreert lekkagecompensatie, gehoorgangcompensatie en gepersonaliseerde geluidsboost. Dit zorgt ervoor dat de geluidsuitvoer van de OPPO Enco X2 oortjes dicht bij onze ideale laboratoriumresultaten ligt.
Krachtige chip
voor eersteklas
geluidskwaliteit
we hebben de interne circuitstructuur van de DAC-chip in de SoC opnieuw geoptimaliseerd en een audio-inductor van betere kwaliteit geselecteerd voor de OPPO Enco X2-oortjes. Vergeleken met de vorige generatie zien de OPPO Enco X2-oortjeseen verbetering van 25%³ in de geluidsuitvoer, zodat je ondergedompeld blijft in je muziek en de geweldige geluidskwaliteit voelt.
Actieve ruisonderdrukking
met
ultrabrede
frequentie
Blokkeer ongewenste
stemmen
Elke OPPO Enco X2-oortje is voorzien van twee ruisonderdrukkende microfoons met een hoge signaal-ruisverhouding, die in de branche zelden wordt gebruikt, evenals een triple-core-chip met een prestatieverbetering van 50%⁴. De ruisonderdrukkingsfrequentie kan oplopen tot 4.000 Hz⁵ om menselijke stemmen te verminderen op een frequentiebereik dat traditionele oortjes met ruisonderdrukking niet kunnen bereiken.
Ultrabrede
frequentie ANC
Normale ANC
OPPO Enco X2 45dB Active Noise Cancellation
45 dB actieve
ruisonderdrukking voor
stille momenten van gelukzaligheid
We hebben het algoritme voor ruisonderdrukking voor de OPPO Enco X2-oortjes opnieuw geprogrammeerd. In combinatie met lichtgewicht diafragma's ondersteunen de oordopjes een ruisonderdrukkingsdiepte van 45 dB⁵. De OPPO Enco X2 oortjes kunnen hardnekkige geluiden van vliegtuigen, auto's en straten effectief uitschakelen, zodat u rust kunt vinden in een lawaaierige wereld.
Slimme adaptieve actieve
ruisonderdrukking
Geen compromis op comfort
De OPPO Enco X2-oortjes kunnen uw omgeving automatisch identificeren en bieden het meest geschikte model met ruisonderdrukking en een comfortabele draagervaring, zelfs als u ze de hele dag draagt.
OPPO Enco X2 Smart Adaptive
Vlucht
Cafe
woon-werkverkeer
AI Bone Voiceprint-

microfoon

Neem je stem op, geen ruis
De OPPO Enco X2-oortjes zijn gebaseerd op het drievoudige microfoonsysteem dat vaak wordt aangetroffen in hoogwaardige TWS-headsets en zijn uitgerust met geheel nieuwe beengeleidingssensoren voor spraakopname. De ingebouwde sensoren kunnen uw geluidstrillingen nauwkeurig vastleggen en uw stem beter oppikken in een rumoerige omgeving.
OPPO Enco X2 AI Bone Voiceprint Microphone
Drievoudige bescherming voor
minder windgeruis
De OPPO Enco X2-oortjes gebruiken stalen gaas dat is ontworpen voor bescherming tegen windgeruis. De omgekeerde en diagonale draadopstelling verlaagt de windweerstandscoëfficiënt door de luchtinlaat te blokkeren. Dankzij het ontwerp van het windgeruisarme kanaal en een slim algoritme tegen windgeruis waaien de zorgen over windgeruis gewoon weg.
OPPO Enco X2 Triple Protection for Less Wind Noise
Bluetooth® 5.2-chip⁶
Houd uw verbinding
ononderbroken
Vergeleken met de vorige generatie is de Bluetooth®-verbinding van de OPPO Enco X2 oortjes gemiddeld drie keer stabieler in de LHDC-modus⁷. Belooft een aanhoudende luisterervaring. Met een latentie tot 94 ms8 wordt je game-ervaring ook aangenamer.
OPPO Enco X2 Bluetooth® 5.2
OPPO Enco X2 Integrated and Streamlined Body
OPPO Enco X2 Integrated and Streamlined Body
Geïntegreerd en
gestroomlijnd lichaam
Een kunstwerk, zowel van binnen als van buiten
De OPPO Enco X2-oortjes zijn er in twee kleuren: wit en zwart. Het geïntegreerde lichaamsontwerp verbergt strakke lijnen in een ronde vorm. De toonaangevende verftechnologie die voor de zwarte versie wordt gebruikt, geeft een keramiekachtige textuur, waardoor het een genot is om te gebruiken en te zien.
Hoor alles en
voel
niets
De OPPO Enco X2-oortjes hebben bijna 100 modificatierondes ondergaan op basis van OPPO's professionele database van menselijke oren en enquêtes van meer dan 1.000 gebruikers. Dankzij een nieuw ergonomisch ontwerp weegt elk OPPO Enco X2-oortje slechts 4,7 g⁹ en is het de perfecte pasvorm voor iedereen.
OPPO Enco X2 Hear Everything and Feel Nothing
OPPO Enco X2 Hear Everything and Feel Nothing
OPPO Enco X2 Hear Everything and Feel Nothing
OPPO Enco X2 Antibacterial Anti-earwax Ear Tips
Antibacteriële
anti-oorsmeer oortjes
Zowel schoon als
aangenaam om te dragen
De OPPO Enco X2-oortjes hebben een antibacterieel ontwerp met oorsmeerpreventie. Hun oorsmeerbeschermingslagen kunnen voorkomen dat oorsmeer de luidsprekeruitgangen blokkeert, waardoor de oordopjes gemakkelijker schoon te maken zijn. Ondertussen kunnen de antibacteriële coatings met anorganische ionen de groei van bacteriën remmen¹⁰, waardoor ze comfortabel en schoon zijn om langdurig te dragen.
Dolby binaurale
opname¹¹
Surroundgeluid opnemen
met
uw oortjes
Als 's werelds eerste TWS-headsets die zijn uitgerust met de Dolby binaurale opnamefunctie, kunnen de OPPO Enco X2-oortjes opnemen wat je hoort en geluidsbronnen reproduceren, zodat je die prachtige momenten kunt opnemen zoals ze waren.
OPPO Enco X2 Dolby Binaural Recording
OPPO Enco X2 Dolby Binaural Recording
Tot 40 uur
luistertijd¹²
2 uur muziek afspelen
op 5 minuten snel opladen
We hebben de levensduur van de batterij van de OPPO Enco X2-oortjes verlengd door hun algehele stroomverbruik te verminderen. Daarom gaan de oortjes tot 40 uur mee nadat de oplaadcase volledig is opgeladen. Met twee snellaadmethoden kun je tot 2 uur muziek afspelen na 5 minuten opladen.
OPPO Enco X2 Up to 40 Hours of Listening Time
Snel draadloos opladen¹³
Laat je niet tegenhouden
door draden
De OPPO Enco X2 oortjes ondersteunen draadloos opladen. Het is zo simpel als het plaatsen van de oplaadcase op een oplaadpad. De oortjes ondersteunen ook omgekeerd opladen vanaf een telefoon, zodat je altijd de muziek aan de gang kunt houden.
OPPO Enco X2 2 Hours of Music Playback on a 5-Minute Fast Charge
IP54 geclassificeerde stof-
en waterbestendigheid¹⁴
Geniet onderweg van uw muziek
Dankzij IP54 stof- en waterbestendigheid geniet je tijdens het sporten van heldere geluiden met de OPPO Enco X2 oortjes zonder angst voor zweet- en regenschade.
OPPO Enco X2 IP54 Rated Dust and Water Resistance
Functionaliteit binnen
handbereik
De OPPO Enco X2-oortjes ondersteunen een enkele keer knijpen voor afspelen of pauzeren, dubbel knijpen voor het volgende nummer, knijpen en vasthouden om ruisonderdrukking in of uit te schakelen, enz. U kunt ook uw vinger omhoog of omlaag over de oordopjes schuiven om de volume zonder uw telefoon uit te nemen.
OPPO Enco X2 Functionality at Your Fingertips
Lang knijpen schakelen tussen
ruisonderdrukkingsmodi
Omhoog vegen het volume hoger zetten
Omlaag vegen het volume zachter
zetten
Single Squeeze Afspelen/pauzeren of het
gesprek ophangen
Dubble squeeze volgend nummer/oproep
weigeren
Triple Squeeze Vorig nummer
Dubbele aansluitingen en
eenvoudig schakelen¹⁵
Tussen verschillende
apparaten
De OPPO Enco X2 oortjes maken verbinding zodra je het deksel van de case opent. Ze kunnen verbinding maken met twee apparaten tegelijk, of het nu een mobiele telefoon, tablet, smartwatch of pc is. Kies je favoriete apparaat om series te kijken, naar liedjes te luisteren of te bellen.
OPPO Enco X2 Dual Connections and Easy Switching
Meer praktische
functies
in de HeyMelody-app
Download HeyMelody voor meer
gepersonaliseerde functies.
OPPO Enco X2 More Practical Functions in the HeyMelody App
OPPO Enco X2 HeyMelody Functions Overview Overzicht van HeyMelody-functies
 • Batterij status
 • Instellingen voor oordopjes
 • Ruisbeheersingsmodus
 • Gepersonaliseerde ruisonderdrukking
 • Handleiding voor oordopjes
 • Enco Master EQ
 • Gouden Geluid
 • Dubbele verbinding
 • Firmware update
 • Slijtagedetectie
 • Oortjes pas test
Google Snel Verbinden
In een klik kan de OPPO Enco X2 snel de eerste keer verbinden via Bluetooth® met jouw Android* toestel.
*Android toestel moet minimaal Android 6.0+ Marshmallow ondersteunen.
Opmerkingen:
 1. Vergeleken met het traditionele AAC-transmissieprotocol (256 Kbps) heeft het LHDC4.0 ultra-HD-transmissieprotocol (900 Kbps) een driemaal hogere bitsnelheid dan het eerste. LHDC-transmissie moet worden opgebouwd via een Bluetooth®-verbinding tussen twee LHDC-ondersteunde apparaten.
 2. Om de gouden geluidsfunctie te gebruiken, moet je een test op je telefoon voltooien. Telefoongebruikers van OPPO ColorOS 11.0 of hoger kunnen deze functie instellen in "Bluetooth® - OPPO Enco X2 - Oordopjesfuncties". Gebruikers met Android 6.0 of hoger of iOS-modellen kunnen de HeyMelody-app downloaden en installeren om de oordopjes te configureren.
 3. De gegevens zijn afkomstig van OPPO's laboratorium.
 4. Volgens OPPO Laboratory is de ruisonderdrukkingschip van OPPO Enco X2 50% krachtiger dan die van Enco X.
 5. De ruisonderdrukkingsgegevens zijn gebaseerd op real-life tests en de ANC-technologie is afkomstig van OPPO Laboratory. De werkelijke resultaten zijn afhankelijk van de grootte van het oor van de gebruiker, de structuur van de gehoorgang, de gebruikte oordopjes, de draagmethode, de trainingsstatus en andere omstandigheden.
 6. Bluetooth® 5.2 binaurale transmissie met lage latentie werkt met elke telefoon-SoC.
 7. De Bluetooth®-connectiviteit is getest in een omgeving met sterke interferentie. Beide met LHDC ingeschakeld, is de Bluetooth®-verbinding van de Enco X2 gemiddeld drie keer stabieler dan die van de Enco X.
 8. De lage latentie van 94 ms is getest in OPPO Laboratory met de Enco X2 en OPPO Find X3 Pro, waarbij "94 ms" de tijd is vanaf het moment dat op een schermknop wordt getikt totdat de oordopjes het geluid ontvangen.
 9. Het gewicht van een enkele oordop is gemeten in het OPPO-laboratorium en kan variëren afhankelijk van de meetmethode.
 10. De oordopjes zijn 99,9% bacterievrij, dit is getest door professionele instellingen (Rapportnr.: WJ20210206–WJ20213052).
 11. OPPO Enco X2 ondersteunt binaurale opname met OPPO Find X5 Pro en OPPO Find X5. Raadpleeg voor andere telefoonmodellen verdere OTA-updates.
 12. De oplaadtijd en levensduur van de batterij zijn getest in OPPO Laboratory bij een temperatuur van 25°C met behulp van een standaard OPPO-oplader. De werkelijke resultaten kunnen enigszins afwijken op basis van omgevingsfactoren en de gebruikte oplader.
 13. U kunt een Qi-compatibele draadloze oplader gebruiken om de case op te laden met het naamplaatje naar boven gericht. Je kunt de case ook opladen met een telefoon die omgekeerd draadloos opladen ondersteunt.
 14. De oordopjes ondersteunen IP54 stof- en waterbestendigheid, maar de oplaadcassette is dat niet. Vermijd het gebruik van de oordopjes en oplaadcassette tijdens zware inspanning om schade door transpiratie te voorkomen.
 15. OPPO Enco X2 ondersteunt dubbele connectiviteit met OPPO ColorOS 11.0 en latere telefoons. Ga naar "Bluetooth® - OPPO Enco X2 - Oordopjesfuncties" om deze functie in te schakelen. Gebruikers met Android 6.0 of hoger of iOS-modellen kunnen de HeyMelody-app downloaden en installeren om de oordopjes te configureren. De prestaties van de dubbele verbinding kunnen variëren, afhankelijk van de aangesloten apparaten, en het kan langer duren om over te schakelen naar een laptop.
* De bovenstaande productdetails zijn alleen ter referentie. Sommige specificaties en beschrijvingen kunnen veranderen om redenen, inclusief maar niet beperkt tot vervanging door een leverancier. Raadpleeg het eigenlijke product voor alle criteria.

Hotline.svg

Bel de klantenservice

080089380

Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.