{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

OPPO A15s
OPPO A15s
Mai Mult Spațiu de Stocare, Ecran Mai Mare
4GB RAM + 64GB ROM
Ecran HD+ 16.55cm (6.52'')¹
Cameră Triplă pe Spate cu AI
Baterie Generoasă 4230mAh²
Extrem de Fluid,
Extrem de Spațios

Procesor octa-core
Totul rulează fluid cu 4 GB RAM, iar tu te bucuri de 64 GB spațiu de stocare pentru toate videoclipurile, fotografiile, aplicațiile și multe altele. În plus, bucura-te de jocuri și video-uri fără sacadare, cu un procesor octa-core puternic.

4GB RAM

64GB ROM

Extensibil până la 256GB

Hyper Boost 2.1

Îmbunătățește performanța jocului și reacția la atingere

Un Ecran în Care Îți Scufunzi Privirea
Ecran de protecție a ochilor Waterdrop 16.55cm (6.52‘’)
Un ecran de această dimensiune face din fiecare videoclip o experiență unică. Chiar și sub lumina puternică a soarelui, fiecare detaliu este ușor de văzut. În plus, sunetul Dirac 2.0 oferă o experiență unica - fie că te uiți la videoclipuri, te joci sau asculți muzică.

Luminozitate AI

Memorează preferințele și ajustează automat luminozitatea

Dirac 2.0

Subțire, Elegant și
Ușor de Ținut în Mână

Corp Subțire Curbat
Cu spatele 3D și profilul redus, OPPO A15s arată bine și se simte bine în mâna ta. Alege dintre două culori îndrăznețe pentru a se potrivi cu stilul dorit.
Acces Simplu
și Rapid

Senzor de Amprentă și Deblocare Facială AI
Echipat cu Senzor de Amprentă Digitală și Deblocare Facială cu AI, OPPO A15s poate fi deblocat cu o simplă atingere sau o privire. Recunoașterea facială avansată a OPPO te identifică pe baza a 128 de trăsături faciale, oferindu-ți acces într-o clipă.
Camera Ce Poate Surprinde Orice Moment
Cameră triplă AI de 13MP
Camera triplă pe spate cu AI a telefonului OPPO A15s poate surprinde orice fotografie la care visezi. Obiectivul principal de 13MP păstrează claritatea, obiectivul macro de 2MP surprinde detalii fine de aproape, iar obiectivul de adâncime de 2MP face ca fiecare portret să fie perfect.
Frumusețe
la Superlativ

Înfrumusețare AI 8MP
Prin înfrumusețarea frontală dezvoltată de OPPO, telefonul OPPO A15s surprinde frumusețea ta unică în fiecare selfie. După identificarea genului, vârstei și regiunii, o soluție personalizată perfecționează tonul pielii.

Portret Bokeh

Estomparea bokeh la nivel de hardware face ca subiectul să iasă în evidență și să permită fundalului să se estompeze în mod natural.

HDR

Chiar și în lumina de fundal, HDR te ajută să ai imagini clare, păstrând în același timp detaliile.

Îmbunătățirea Cadrului cu AI

Îmbunătățirea Cadrului cu AI identifică 21 de tipuri de scene și alege soluția potrivită pentru fiecare dintre ele, oferind fotografiilor tale un efect ce te va uimi.

Obiectiv Macro

De la flori la mâncare, surprinde cele mai mici detalii într-o claritate vibrantă de la o distanță de până la 4 cm.

Baterie Generoasă
Baterie 4230mAh
Bateria de 4230 mAh te ajută să utilizezi telefonul pe parcursul întregii zile. Urmărește videoclipuri HD online până la 16 ore³ sau rulează jocuri până la 6 ore³ fără a fi nevoie să te oprești pentru încărcare.

Super Nighttime Standby

Memorează obiceiurile de somn și
reduce consumul de energie pe timp de noapte

Conceput pentru
Confortul Tău

ColorOS 7.2

Dark Mode

Modul Dark, îmbunătățit, face ca cele mai importante detalii să iasă în evidență și să fie mai ușor de privit și de observat.

Smart Sidebar

Accesează fișiere, capturi de ecran și multe altele, fără a fi nevoie să părăsești aplicația pe care o utilizezi.

Soloop

Editează cu ușurință videoclipurile brute și transformă-le în capodopere demne de distribuire.

Angajamentul Nostru
pentru Calitate

Standardul OPPO
OPPO se străduiește să livreze produse pe care te poți baza. Înainte de a ajunge în mâinile tale, telefonul tău OPPO a fost supus unor teste riguroase pentru a asigura durabilitate, siguranță și funcționalitate de top.

10,000

de Teste de Conectare a Căștilor

10,000

de Teste de Conectare a Portului USB

28,000

de Teste de Cădere de la 10cm

100,000

de Teste ale Butoanelor de Volum

200,000

de Teste ale Butonului de Pornire

  • Mențiuni:
  • 1. 16,55 cm (6,52 ") este lungimea diagonală a ecranului, unde cele patru colțuri rotunjite sunt considerate colțuri ascuțite (adică dimensiunea reală este marginal mai mică).

  • 2. 4230mAh este valoarea tipică a capacității bateriei. Capacitatea minimă este de 4100mAh.

  • 3. OPPO A15 suportă 16 ore de streaming video online și 6 ore de jocuri online, așa cum este determinat de testarea internă OPPO. Timpul real de redare și timpul de utilizare pot varia în diferite condiții.

  • 4. Pozele produselor sunt doar cu titlu de referință. Te rugăm să consulți produsul real pentru specificații reale. Anumite specificații și descrieri ale produselor se pot modifica din motive precum modificări la furnizori. Datele prezentate pe această pagină provin din specificațiile tehnice OPPO, precum și din datele de testare de la laboratoare și de la furnizori. În circumstanțe reale, datele vor diferi ușor, în funcție de versiunea software-ului de testare, mediul de testare și versiunea dispozitivului.

Magazin Online

Hotline.svg

Apelați asistență

080061421

Luni -Vineri

9:00-18:00