{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

Magazin Online
Căști OPPO Enco
Muzică toată ziua. Non-stop.
Căști OPPO Enco
Durată de viață a bateriei 24 ore
24
ore
Căști COPPO Enco Durată de viață a bateriei 24 ore
Reducere inteligentă a
zgomotului de fundal
Căști COPPO Enco Reducere inteligentă a zgomotului de fundal
Conexiune automată
deschisă
Căști COPPO Enco Conexiune automată deschisă
Mod de joc cu
latență scăzută
80 ms
Căști COPPO Enco Mod de joc cu latență scăzută
Timp de redare 24 ore cu încărcare unică¹
Sunet la putere maximă
Bucurați-vă de OPPO Enco Buds timp de 6 ore non-stop, apoi puneți-le din nou în carcasa de încărcare pentru a o lua de la capăt. Doar 15 minute de încărcare vă oferă o nouă oră de redare.

6 ore

timp redare muzică cu încărcare unică

24 ore

Cel mai lung timp de redare a muzicii cu carcasa de încărcare

Căști COPPO Enco 24 de ore timp de redare cu încărcare simplă
Transmisie Bluetooth® Binaural²
Latență redusă. Ultra nivelat
OPPO Enco Buds depășesc Bluetooth®-ul convențional conectându-se la ambele urechi simultan, eliminând întârzierea modelelor de transmisie în ambele urechi pentru a realiza o experiență audio mai stabilă și permițându-vă să utilizați ambele sau una dintre căști după cum doriți.
Căști COPPO Enco Transmisie Bluetooth binaurală
Căști COPPO Enco Transmisie Bluetooth binaurală
Căști COPPO Enco Transmisie Bluetooth binaurală
Căști COPPO Enco Transmisie Bluetooth binaurală
Căști
TWS obișnuite

Releu de la stânga la dreapta

Transmisie Bluetooth®

Căști COPPO Enco Transmisie Bluetooth binaurală
Căști COPPO Enco Transmisie Bluetooth binaurală
Căști
OPPO Enco

Stânga / Dreapta simultan

Transmisie prin Bluetooth®

Mod de joc cu latență scăzută
Faceți clic pe High Gear
Apăsați de trei ori pe căștile OPPO Enco pentru a activa modul de joc cu latență foarte scăzută de 80 ms³ pentru o sincronizare audio-vizuală completă care vă atrage direct în joc.
Căști COPPO Enco Mod de joc cu latență scăzută Căști COPPO Enco Mod de joc cu latență scăzută Căști COPPO Enco Mod de joc cu latență scăzută
Bluetooth® 5.2⁴
Stabilitate. Redefinit.
Bucurați-vă de libertatea de a vă mișca după cum doriți, fără să vă faceți griji de redirecționarea fundalului sau a conexiunii audio. Cipul Bluetooth® 5.2 al căștilor OPPO Enco vă menține conexiunea stabilă, astfel încât să vă puteți bucura de facilitate și libertate.
Căști COPPO Enco Bluetooth 5.2 Căști COPPO Enco Bluetooth 5.2
Sunet HD pe bază de bas
O experiență audio captivantă
Bucurați-vă de cele mai clare sunete cu un driver dinamic de 8 mm conceput pentru a canaliza cea mai recentă codare audio AAC, astfel încât să puteți asculta muzica la maximum.
Căști COPPO Enco Sunet HD pe bază de bas Căști COPPO Enco Sunet HD pe bază de bas
Anulare inteligentă a
zgomotului de fundal
Conversațiile sunt mai clare ca niciodată
Cu algoritmul inteligent bazat pe modelul DNN, vocea dvs. va fi extrasă exact din zgomotul din jur în timpul apelurilor. Veți putea auzi vocile persoanelor dvs preferate de pe cealaltă linie chiar și atunci când vă conectați din mijlocul unei mulțimi.
Căști COPPO Enco Anulare inteligentă a zgomotului de fundal Căști COPPO Enco Anulare inteligentă a zgomotului de fundal
Căști COPPO Enco Conectare automată deschisă
Conexiune automată
deschisă⁵
O dată conectat, mereu conectat
În loc să vă jucați cu căștile pe care trebuie să le activați, Căștile OPPO Enco se pot activa automat prin simpla deschidere a carcasei de încărcare.
Rezistență IP54 la praf și apă⁶
Dovada anduranței
La exterior, aveți nevoie de echipamente audio care să vă permită să transpirați fără să vă faceți griji cu privire la deteriorarea acestora. De aceea, căștile OPPO Enco au o rezistență impermeabilă IP54 pentru a rezista la ploi ușoare și la antrenamente dificile⁶.
Căști COPPO Enco  Rezistență IP54 la praf și apă
Comenzi tactile inteligente
naturale,intuitive⁷
Puteți configura propriile comenzi tactile personalizate pe dispozitiv pentru un control complet și natural al experienței dvs. audio. Descărcați și instalați aplicația HeyMelody din aplicația Magazin Google Play pentru a personaliza căștile.
Confort ușor pe care abia îl veți observa
Cu designul lor ergonomic, cântărind doar 4 grame per ureche și vârfurile pentru urechi din silicon turnate ce pot fi întâlnite în trei dimensiuni diferite, OPPO Enco Buds sunt extrem de confortabile.
Căști COPPO Enco Confort ușor
Căști COPPO Enco Design compact, alb
Proiectat compact pentru eleganță minimalistă
Cu carcasa lor de încărcare bine concepută și carcasa lucioasă a căștii care strălucește ca sticla de mare la soare, căștile OPPO Enco conferă un aspect rafinat și elegant de care vă veți bucura.
 • Note:
 • 1. Datele de rezistență se bazează pe teste de laborator OPPO efectuate la 50% din volum. Timpii de încărcare se bazează pe măsurători efectuate la 25 de grade Celsius în laboratoarele OPPO folosind încărcătorul standard OPPO. Rezistența specifică și performanța de încărcare vor varia în funcție de condițiile reale.
 • 2. Întârzierea redusă a transmisiei este calculată pe baza comparațiilor cu tehnologia convențională de transmisie Bluetooth®.
 • 3. Această latență de 80 ms se referă la datele despre latența căștilor, iar experiența generală a latenței depinde atât de dispozitiv, cât și de căști. Acest lucru poate varia între diferite dispozitive.
 • 4. Căștile OPPO Enco sunt compatibile cu dispozitivele Bluetooth® 5.2 sau versiuni inferioare care rulează atât iOS cât și Android.
 • 5. Căștile OPPO Enco acceptă conexiunea rapidă cu telefoanele OPPO ColorOS 11.0+, cum ar fi Find X3 Pro, Find X2 Pro, Find X2, Reno5 5G, Reno 5 Pro 5G și etc., este necesară versiunea 3.7.72+ a dispozitivelor fără fir OPPO. Alte modele vor fi acceptate după o actualizare OTA (exclude seria A, seria F, Reno4 Z, Reno4 Pro, Reno2 Z, R17 Neo).
 • 6. Căștile sunt IP54 rezistente la praf și apă, dar carcasa de încărcare nu are această protecție. Evitați să folosiți căștile și carcasa de încărcare în timpul exercițiilor fizice intense pentru a preveni deteriorarea cauzată de transpirație.
 • 7. Utilizatorii OPPO ColorOS 11.0+ cu dispozitive wireless OPPO versiunea 3.7.72+ pot accesa căștile OPPO Enco > Funcțiile căștilor de pe interfața Bluetooth® a telefonului lor pentru a personaliza căștile. Utilizatorii Android 6.0+ pot descărca și instala aplicația HeyMelody din aplicația Magazin Google Play pentru a personaliza căștile. În prezent, aplicația nu este disponibilă pentru iOS.
 • 8. Imaginile produsului sunt furnizate numai cu titlu de referință. Unele specificații și detalii pot varia în funcție de modificările furnizorilor sau de alte circumstanțe atenuante. Vă rugăm să consultați produsul real în toate cazurile.

Title

small title

Hotline.svg

Apelați asistență

080061421

Luni -Vineri

9:00-18:00