{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

Magazin Online
OPPO Watch Free

OPPO

Watch Free

Rulează video
Dormi Smart,
Dormi Bine
Monitor de somn OSleep pentru toate scenariile
Setează OPPO Watch Free și lasă-l să-ți monitorizeze întreaga călătorie a somnului, înainte, în timpul și după ora de culcare.
Sleep Journey2
Înainte de somn
memento pentru ora de culcare și memento pentru noaptea târziu
Sleep Journey1
Monitorizarea ciclului de somn
În timpul somnului
monitorizare somn, monitor SpO₂ în timp real,
monitorizare ritm cardiac
Sleep Journey3
După trezire
Primești un raport personalizat de somn
Nu poti dormi?
Află de ce!
OPPO Watch Free îți poate înregistra utilizarea telefonului înainte de culcare și poate genera un raport1 cu o tendință a timpului pe ecran și a calității somnului, oferindu-ți o privire asupra impactului utilizării ecranului asupra calității somnului. De asemenea, oferă un instrument de somn pentru a te ajuta să reduci tulburările de somn cauzate de utilizarea ecranului și să adormi rapid.
*OPPO Watch Free poate înregistra doar timpul de utilizare al telefoanelor ColorOS care rulează pe Android 11 sau o versiune ulterioară.
Dormi bine
În modul Sleep
OPPO Watch Free poate activa modul Sleep2 al telefonului său conectat, care dezactivează notificările și transformă interfața telefonului în gri, făcând telefonul mai puțin captivant. În plus, un memento de culcare îți va spune să lași telefonul jos și să dormi.
*OPPO Watch Free poate activa modul Sleep numai pe telefoanele ColorOS care rulează pe Android 11 sau o versiune ulterioară. Modul de repaus pe OPPO Watch Free este disponibil indiferent de versiunea sistemului de operare a telefonului conectat.
Inspiră, expiră.
Este timpul să îți monitorizezi
calitatea somnului
Noua evaluare a sforăitului3 de la OPPO Watch Free va combina datele despre SpO₂ și ritmul cardiac pentru a evalua riscul pentru sănătatea OSA. Este un gardian nou-nouț complet pentru sănătatea somnului, fixat chiar la încheietura mâinii.
Monitor SpO₂ în timp real
Monitor de ritm cardiac
Monitor sforăit
Ușor la încheietura mâinii,
ușor pentru ochi
Confort fără greutate
Confort fără greutate
Un confort
aproape lipsit de greutate
Are doar 33 grame. Cureaua respirabilă a ceasului este netedă la atingere. Poți chiar să uiți că porți ceasul în timp ce dormi.
Ecran mare, greutate mică
Ecran mare, greutate mică
Le poți avea pe ambele
16,7 milioane de culori, pe un ecran mare, dar aerisit, de 1,64 inchi. Urmărește culorile vii dansând pe această sticlă rezistentă la zgârieturi cu un ecran curbat 2.5D special conceput.
AMOLED de 1,64 inchi
Display mare și ușor
DCI-P3 100%
Culoarea afișajului
326PPI
Densitatea pixelilor
Un ceas pentru fiecare ținută
Fotografiază-ți ținuta, iar sistemul nostru de inteligență artificială va personaliza cadranul ceasului pentru a se potrivi cu aspectul tău. Arată-ți stilul, pornind de la ceas.
Outfit AI
Luminează-ți creativitatea4
Cu Light Paint, urmărește cum lumina alunecă din vârful degetelor în timp ce desenezi propriul cadran al ceasului. Am menționat că există peste o sută de pensule din care să alegi?
*Light Paint Watch Face este disponibil doar pentru Android 9.0 și versiuni ulterioare. Suport pentru alte versiuni în curând.
*Light Paint Watch Face este disponibil doar pentru Android 9.0 și versiuni ulterioare. Suport pentru alte versiuni în curând.
Fețe dinamice de ceas
Din peste 40 de cadrane
dinamice de ceas,
întotdeauna există
unul pentru tine
Memorează Mișcările Tale
Înregistrează Progresul
Auto identifică patru moduri de antrenament: alergare, mers pe jos, aparat de vâslit și mașină eliptică. Niciun progres nu va rămâne neînregistrat.
Moduri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenament
Moduri de antrenament
Alergare
Moduri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenament
Moduri de antrenament
Mers pe jos
Moduri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenamentModuri de antrenament
Moduri de antrenament
Aparat de vâslit
Mașină eliptică
Antrenament nou?
Nicio problemă.
Are peste 100 de moduri de antrenament. Înregistrează nivelul de exercițiu, indiferent de noul sport pe care îl încerci.
Impermeabil 5ATM
Rezistent la apă la 5ATM5
Înregistrează-ți cu ușurință turele și viteza în piscină grație performanței excelente de impermeabilitate.
Rezistent la apă la 5ATM5
Înregistrează-ți cu ușurință turele și viteza în piscină grație performanței excelente de impermeabilitate.
Antrenamente eficiente
Zone de ritm cardiac pentru exerciții
Exersează zonele de ritm cardiac
Cinci zone de ritm cardiac de exercițiu, pentru a ști cât de intens a fost antrenamentul tău.
Exersează zonele de ritm cardiac
Cinci zone de ritm cardiac de exercițiu, pentru a ști cât de intens a fost antrenamentul tău.
Avertizare ritm cardiac
Alertă ritm cardiac
Ceasul te va anunța ori de câte ori ritmul cardiac este prea ridicat sau prea scăzut.
Alertă ritm cardiac
Ceasul te va anunța ori de câte ori ritmul cardiac este prea ridicat sau prea scăzut.
Moduri alergare
Moduri de alergat
Sunt incluse patru moduri: alergare ușoară, alergare pentru arderea grăsimilor, alergare de anduranță și alergare pe intervale.
Moduri de alergat
Sunt incluse patru moduri: alergare ușoară, alergare pentru arderea grăsimilor, alergare de anduranță și alergare pe intervale.
Baterie de lungă durată, timp de 14 zile
Încărcare în doar 5 minute.6
Nu trebuie să îți faci griji cu privire la durata de viață a bateriei, deoarece bateria ceasului poate dura până la 14 zile în condiții de utilizare obișnuită.
Ai uitat să-l încarci? Nu îți face griji - o încărcare de 5 minute poate dura o zi întreagă.
Baterie  de lungă durată, 14 zile
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
zile
Baterie de lungă durată
zile Baterie de lungă durată
*14 zile pentru scenariile de utilizare obișnuită, 10 zile pentru scenariile de utilizare moderată, 5 zile dacă monitorizarea continuă a oxigenului din sânge este activată;
Comoditate, la încheietura mâinii
Performanță
Notificări
Performanță
Redare muzică
Performanță
Găsește-ți telefonul
Performanță
Vremea în timp real
Notificări
Redare muzică
Găsește-ți telefonul
Vremea în timp real
1. OPPO Watch Free poate înregistra doar timpul de utilizare al telefoanelor ColorOS care rulează pe Android 11 sau o versiune ulterioară.
2. OPPO Watch Free poate activa modul Sleep numai pe telefoanele ColorOS care rulează pe Android 11 sau o versiune ulterioară. Modul de repaus pe OPPO Watch Free este disponibil indiferent de versiunea sistemului de operare a telefonului conectat.
3.1 Acest produs nu este un dispozitiv medical. Datele și rezultatele monitorizării sunt doar pentru referință, nu pentru diagnosticare sau în scopuri medicale. Activează manual „Monitorizare SpO₂ în timp real”pentru a utiliza această funcție. Odată activată funcția, bateria va dura aproximativ 5 zile. Poate fi folosită cu Evaluarea sforăitului de pe telefonul mobil (trebuie să fie pornit manual în fiecare seară înainte de culcare) pentru a scoate raportul de evaluare a riscului de sforăit.
3.2 Evaluarea sforăitului: Cu excepția segmentelor audio cu sforăit anormal, alte informații audio nu vor fi stocate. Segmentul audio de sforăit anormal pot fi, de asemenea, șterse manual de către utilizator.
3.3 Pe lângă OPPO, alte telefoane Android și telefoane iOS de la terțe părți nu acceptă funcția de evaluare a sforăitului; aceste telefoane vor accepta doar monitorizarea continuă SpO₂.
4. Light Paint Watch Face este disponibilă numai pentru Android 9.0 și versiuni ulterioare. Suport pentru alte versiuni în curând.
5. OPPO Watch Free poate fi folosit pentru activități în ape puțin adânci, cum ar fi piscine sau jocuri pe plajă. Nu este potrivit pentru snorkeling, dușuri fierbinți, izvoare termale, saune (băi de aburi), scufundări, schi nautic și alte activități acvatice cu apă de mare viteză sau apă adâncă. Funcția de impermeabilitate nu este eficientă permanent și se poate uza în timp. Următoarele situații pot afecta performanța impermeabilă a acestui produs și ar trebui evitate: (1) Purtarea produsului în medii necorespunzătoare menționate mai sus. (2) Produsul cade de la înălțime sau este lovit. (3) Produsul intră în contact cu substanțe alcaline, cum ar fi săpunul, apa cu săpun și alte produse de curățare în timpul dușurilor sau băilor. (4) Produsul intră în contact cu parfum, solvenți, detergenți, acizi sau substanțe acide, insecticide, loțiuni, creme de protecție solară, creme hidratante sau vopsele de păr. (5) Încărcarea produsului într-un mediu umed.
6.1 Durata de viață a bateriei durează 14 zile la utilizare ușoară, 14 zile, 10 zile la utilizare moderată și 5 zile la utilizare intensă. Exemplu de model de utilizare ușoară: setări implicite din fabrică; ecranul este pornit de 200 de ori pe zi; 50 de notificări pe zi; 2 apeluri telefonice; sincronizarea datelor aplicației de 2 ori pe zi; 1 oră de exerciții într-o săptămână; Monitorizarea continuă SpO₂ și monitorizarea ritmului cardiac sunt dezactivate și configurarea implicită a monitorului de somn.
Exemplu de model de utilizare moderată: Ecranul este pornit de 400 de ori pe zi; 100 de notificări pe zi; sincronizarea datelor aplicației de 2 ori pe zi; 2 ore de exerciții într-o săptămână; 6 apeluri telefonice; Monitorizarea continuă SpO₂ și monitorizarea ritmului cardiac dezactivate; Monitor de somn activat; porniți un test de oxigen din sânge la interval de șase minute, iar testul de ritm cardiac la interval de șase minute este activat.
Exemplu de model de utilizare intensă: Ecranul este pornit de 400 de ori pe zi; 100 de notificări pe zi; 35 de apeluri telefonice; sincronizarea datelor aplicației de 2 ori pe zi; 2 ore de exercițiu într-o săptămână; Monitorizarea continuă SpO₂ și monitorizarea ritmului cardiac dezactivate; Monitor de somn activat; Testul Sp0 continuu este activat și Testul continuu al ritmului cardiac pe 24 de ore este activat.
6.2 Când se utilizează un exemplu de model cu lumină, cinci minute de încărcare vor dura o zi întreagă. Un adaptor de alimentare cu o ieșire nominală de 5V=500mA și certificarea 3C și superioară trebuie utilizată cu baza oficială de încărcare OPPO Watch Free.
6.3 Datele privind durata de viață a bateriei și timpul de încărcare complet ale seriei OPPO Watch Free provin din laboratorul OPPO și rezultă dintr-un mediu standard de laborator. Datele se bazează pe datele măsurate de modelul de consum de energie de mai sus. Timpul real de utilizare și timpul de încărcare pot fluctua din cauza condițiilor specifice de utilizare a ceasului și a diferențelor individuale, inclusiv factori precum mediile cu temperaturi ridicate și scăzute și degradarea performanței bateriei.
7. Aplicația ”HeyTap Health ”poate fi descărcată din magazinul Google Play. Asocierea rapidă este acceptată numai pe telefoanele OPPO cu ColorOS 7.1 și versiuni ulterioare. Celelalte telefoane trebuie conectate manual.
8. Imaginile produselor sunt doar pentru referință. Produsul real poate varia. Unele specificații și descrieri ale produselor pot fi ajustate din cauza înlocuirii furnizorului și din alte motive. Consultă produsul real pentru acuratețe și detalii. Pentru software, vă rugăm să consultați interfața actuală a software-ului produsului pentru acuratețe și detalii.
9. Datele menționate mai sus sunt toate derivate din parametrii de proiectare tehnică ai companiei noastre și din datele de testare de laborator și oferite de furnizor. Situația reală de utilizare poate varia ușor din cauza versiunii software, a mediului de testare specific și a caracteristicilor individuale ale produsului.

Hotline.svg

Apelați asistență

080061421

Luni -Vineri

9:00-18:00