ColorOS 12

Just Sync
Creëer met absolute vrijheid. Ontgrendel verfijnde controle en de beste respons ooit van ColorOS. Ervaar het besturingssysteem dat is ontworpen om uw telefoon te transformeren van een alledaags hulpmiddel in een verlengstuk van uw intuïtie. De functies van ColorOs 12 zijn gemaakt om vloeiend met alleen jou te synchroniseren.

Ontdek de functies van
ColorOS 12 volledig

Design

+ OPPO ColorOS 12 feature list
 • Inclusive Design Language

  Ervaar een echt adaptief systeem dat is ontworpen om met 67 talen te werken, want de slimste technologie is wereldwijd en gemaakt voor iedereen.

 • 3D icons

  ColorOS 12 is een lust voor het oog met nieuwe doorschijnende 3D-app-pictogrammen. Smaakvolle licht- en schaduwelementen zorgen samen voor diepte en een gevoel van ruimte, voor het scherpste interface-ontwerp ooit.

 • Always-on Display 2.0

  Het Always-on Display 2.0 van Color12 is nu meer aanpasbaar dan ooit. Creëer en plaats unieke, tekst, patronen, kleuren en informatie met volledige flexibiliteit. Het scherm is je canvas.

Connectivity

+ OPPO ColorOS 12 feature list
 • PC Connect1

  De interactie tussen uw telefoon en computer moet naadloos zijn. Maak kennis met PC Connect: één brein over meerdere schermen voor eenvoudige synchronisatie. Maak jouw dagelijkse werk soepel en flexibel met gedeelde meldingen en klembord.Wilt je jouw bestanden bewerken en vervolgens gemakkelijk tussen apparaten wisselen? Met PC Connect is het net zo eenvoudig en direct als slepen en neerzetten.

 • Dichtbij delen

  Met Dichtbij delen kan je snel wifi-wachtwoorden delen met vrienden en vertrouwde apparaten met slechts één tik. Nu kent vrijgevigheid geen grenzen.

 • Ervaring herstellen in de installatiewizard2

  Overstappen op een nieuw toestel? Herstel jouw achtergronden en persoonlijke instellingen in een kwestie van ogenblikken om jouw digitale leven er vertrouwd uit te laten zien en aan te laten voelen.

Handig en efficiënt

+ OPPO ColorOS 12 feature list
 • Slimme zijbalk-schermvertaling3

  Smart Sidebar-Screen Translate, mogelijk gemaakt door Google Lens, vertaalt met slechts één tik van vreemde talen naar jouw eigen taal, met ondersteuning voor maximaal 100 talen. Het kan zelfs tekst in afbeeldingen vertalen. Italiaanse straatnaamborden? Geen probleem!

 • Phone Manager4

  Phone Manager doet slimme dingen, zodat je dat niet hoeft te doen, de prestaties optimaliseren en rommel opruimen zonder onderbreking. Verleng de levensduur van de batterij en breid de opslagruimte uit met slechts één tik.

 • Clone Phone 2.05

  Met Clone Phone kun je moeiteloos bestanden, instellingen en gegevens migreren van je oude telefoon naar je nieuwe OPPO-apparaat. Verbind telefoons en download apps met slechts één QR-code, en ontvang overdrachtsstatus en systeemoververhittingsmeldingen terwijl gegevens worden overgedragen. Werkt de voortgang in realtime bij terwijl uw dierbare foto's, achtergronden en apps worden verplaatst.

 • Air Gestures6

  Beantwoord oproepen of blader door geselecteerde apps met een handbeweging. Met Air Gestures kan je jouw telefoon op afstand bedienen, zodat je jouw handen vrij houdt terwijl je aan het multitasken bent.

 • Adaptive Sleep

  ColorOS 12 gebruikt gezichtsherkenning om te detecteren wanneer je naar jouw telefoonscherm kijkt, zodat deze niet dimt of in slaap valt. Geen handmatige verversing meer.

 • Text Zoom

  Dubbeltik op een bericht om een nieuwe pagina te openen met de tekst in grotere lettergrootte. De dagen waar je naar je scherm aan het tuuren bent zijn voorbij.

 • Bubble Animations

  Met bubbelanimaties kun je direct en intuïtief schakelen tussen gesprekken zonder de berichten-app op volledig scherm te openen. Snelle gesprekken worden gemakkelijk gemaakt.

 • Media Player

  De Media Player is compleet opnieuw ontworpen om nog gemakkelijker in gebruik te zijn.

 • Wijzigingen in aangepaste meldingen

  Je kan nu jouw meldingen aanpassen om een beter beeld te krijgen van wat er binnen komt. Categoriseer en vouw verschillende meldingsstromen samen door titels naar keuze toe te voegen.

 • Gesprekswidgets

  Gesprekswidgets bieden snelle toegang tot chats, zodat je vanaf het startscherm kunt chatten zonder een app te openen.

Privacy & Security

+ OPPO ColorOS 12 feature list
 • Privacy Dashboard

  Beheer alle rechten eenvoudig met een duidelijk overzicht in het privacy dashboard. Vind je een app te ingrijpend of wil je meer toegang geven? ColorOS 12 zorgt dat jij in beheer bent.

 • Geschatte locatie delen

  Niet elke app hoeft jouw exacte locatie te weten. Wanneer een app om locatiegegevens vraagt, kan je er nu voor kiezen om alleen een geschatte locatie te delen. Jouw gegevens, jouw keuze.

 • Microphone and Camera Indicators

  Blijf op de hoogte van jouw privacy terwijl je door jouw digitale leven navigeert. ColorOS 12 geeft je direct pictogram meldingen wanneer een app camera of microfoon wil inschakelen.

 • Microphone and Camera Toggles

  Niets is in steen gebeiteld als het gaat om jouw toestemmingen. Schakel de camera- of microfoonrechten van een app uit met één veeg naar beneden in het controlecentrum.

 • Presentatie van meldingen

  Sommige apps kunnen toestemming vragen in de meldingsbalk - toegang die alleen jij kunt verlenen. Je gegevens zijn van jou om te delen, of niet.

 • Anti-gluren voor meldingen

  Anti-peep-technologie maakt gebruik van AI om andere gezichten te detecteren die naar je scherm kijken en om meldingen te verbergen - een handige manier om je nieuwsgierige buurman in de metro te slim af te zijn.

 • Beveiligingsverificatie voor privacy

  De gegevens op jouw telefoon altijd beveiligd met verschillende beschermingslagen en codering. Of het nu gaat om foto's, contacten of chatgeschiedenis, jouw persoonlijke informatie wordt bij elke stap beveiligd door toonaangevende technologie, compleet met ePrivacy、ISO27001-certificeringen.

 • Veiligheids- en noodinstellingen

  De SOS-noodcontactfunctie is snel en gemakkelijk toegankelijk in het instellingenmenu - voor momenten waarop elke seconde ertoe doet.

Humanize

+ OPPO ColorOS 12 feature list
 • Accessibility 2.0

  ColorOS 12 gaat verder dan andere besturingssystemen bij het synchroniseren met uw unieke behoeften, met toegankelijkheidsfuncties zoals tekstvergroting, on-demand tekst-naar-spraak, kleurverbetering en andere toegankelijkheidsfuncties.

 • Slimme achtergrondverlichting6

  Jouw telefoonscherm moet ontspannend zijn voor je ogen, niet belastend. ColorOS 12 laat je genieten van optimale verlichting: het past de helderheid aan op basis van het omgevingslicht en synchroniseert op intelligente wijze automatische lichtaanpassingen met uw handmatige wijzigingen.

Basiservaring

+ OPPO ColorOS 12 feature list
 • One-tap Power Saving

  Geniet van superhelden wanneer het moment daarom vraagt, met een batterijbesparing met één tik. Detecteer en schakel de meest dorstige apps uit om je telefoon actief te houden tot de volgende keer opladen.

 • Gevisualiseerd batterijdashboard

  Blijf op de hoogte van jouw stroomverbruik met het batterijdashboard. Dit scherm geeft je een visueel overzicht van het stroomverbruik van jouw telefoon, zodat je jouw volgende oplaadbeurt perfect kunt timen.

 • Meldingen over stroomverbruik7

  Blijf het leeglopen van de batterij voor. ColorOS 12 zal je op de hoogte houden wanneer apps overmatig veel stroom verbruiken, en een sugestie geven welke apps je moet sluiten om de levensduur van de batterij te maximaliseren.

 • AI System Booster8

  Door de CPU-kracht te concentreren op apps die in gebruik zijn, zorgt AI System Booster voor maximale systeemrespons op elk moment, zelfs als je snel tussen apps en taken wisselt, voor de soepelste prestaties ooit van jouw besturingssysteem. Laat 30% meer RAM vrij (Verouderingssnelheid van het systeem is slechts 2,75% na 36 maanden gebruik)

 • Quantum Animation Engine 3.0

  Geniet met Quantum Animation Engine 3.0 van een supervloeiend reactievermogen bij aanraking met scherminteractie die de fysica van de echte wereld vrijwel weerspiegelt. Elke scroll-, app- of widget-interactie is ontworpen om zo natuurlijk mogelijk aan te voelen.

 • RAM-uitbreiding

  Jongleren met apps en algemeen telefoongebruik? Houd jouw telefoon maximaal efficiënt door RAM-uitbreiding te activeren bij de eerste hint van vertraging. Hierdoor wordt een deel van jouw vrije opslagruimte omgezet in RAM, waardoor de topprestaties worden verlengd.

Gamen en geluid

+ OPPO ColorOS 12 feature list
 • Rotatievergrendeling

  De rotatievergrendeling is ontworpen voor gamen met veel beweging en houdt je schermoriëntatie vast, zodat je vrij kunt gamen, zonder dat het scherm onbedoeld gaat draaien.

 • Ultra Touch Response

  Tijdens gameplay met hoge intensiteit kan een fractie van een seconde het verschil maken. Activeer de Pro Gamer-modus van ColorOS 12 om Ultra-touch Response in te schakelen, waardoor je een voorsprong krijgt in games zoals schietspellen en MOBA-games door de sampeling rate te verhogen en de aanraakresponstijd te verlagen. Vuur weg.

 • GPA 2.0

  ColorOS 12 is ontworpen voor compromisloze gamingprestaties. De General Performance Adapter zorgt voor een stabiele speelervaring en reguleert de werkbelasting van je telefoon om de framesnelheid, temperatuur en algehele efficiëntie te maximaliseren. Spelen om te winnen.

 • Real HD Sound 3.0

  Aangedreven door Dirac, levert ColorOS 12 een rijker en meer meeslepend geluid - breder geluidsbereik, hyperheldere audioprestaties en een dynamischer geluidsbeeld. Consumeer in kristalheldere HD, of je nu luistert via Bluetooth®, aux of de luidsprekers van jouw telefoon, en geniet van geluid op maat voor verschillende activiteiten: gamen, films kijken of muziek streamen.

Persoonlijkheid

+ OPPO ColorOS 12 feature list
 • Wallpaper gebaseerde thema's

  ColorOS 12 detecteert automatisch de dominante kleur van je achtergrond en genereert een complementaire tint die je op je hele telefoon kunt toepassen.

Het updaten van je apparaat

OPPO ColorOS 12 feature list
Galerij
ColorOS wallpaper
ColorOS wallpaper
ColorOS wallpaper
ColorOS wallpaper
ColorOS wallpaper 01
ColorOS wallpaper 02
ColorOS wallpaper 03
ColorOS wallpaper 04
ColorOS wallpaper 05
ColorOS wallpaper 06
ColorOS wallpaper 07
Download

Download alle wallpapers

ColorOS en Android

ColorOS 12 is gebaseerd op Android 12, de revolutionaire update van een van 's werelds populairste besturingssystemen. Onze eigen upgrades zijn op die basis gemaakt en zorgvuldig ontworpen om ColorOS 12 de meest gestroomlijnde en intuïtieve ervaring te maken die je je maar kunt voorstellen.

Hotline.svg

Bel de klantenservice

080089380

Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.