ColorOS 11

Jouw Flow
Jouw stijl
MAATWERK
ColorOS 11 Art+
ColorOS 11 art+ 壁纸
Artist Wallpaper Project
Bekijk de wereld door de ogen van een kunstenaar
We werkten samen met artiesten over de hele wereld en gaven ze één simpele taak: de wonderen van de wereld vastleggen met hun lenzen en fantasiewerelden creëren met hun verbeeldingskracht. Een wereld van kunst ligt nu in de palm van je hand. 3
Blijf efficiënt
en smooth
EFFICIENT
ColorOS 11
ColorOS 11
ColorOS 11
Vloeiend
met gemak
FLOWING
ColorOS 11
FrictieTijd

GEBRUIK VAN RAM

0%

RESPONSPERCENTAGE

0%

KADERSTABILITEIT

0%

ColorOS 11ColorOS 11ColorOS 11
ColorOS 11ColorOS 11

Start apps slimmer en sneller dan ooit

Ben je het zat om te wachten tot apps worden gelanceerd? Door jouw dagelijkse gebruiksgewoonten te leren, kan het systeem voorspellen welke app je waarschijnlijk opent en deze vooraf voor je laden. De lanceringssnelheid van de APP kan gemiddeld met 23,63% worden verbeterd. 6

Vloeiend en duurzaam, altijd

Het systeem ruimt automatisch rommel op en defragmenteert jouw telefoonopslag. Hierdoor blijft jouw telefoon zelfs na langdurig gebruik net zo soepel werken als op dag 1.

ColorOS 11
ColorOS 11ColorOS 11ColorOS 11ColorOS 11ColorOS 11
 • ColorOS 11
  Opschonen
  68.2 MB
 • ColorOS 11
  Schijfdefragmentatie
  137.2 MB
 • ColorOS 11
  RAM Cleaning
  35.6 MB
 • ColorOS 11
  Database-optimalisatie
  24.2 MB
ColorOS 11

Super Energiebesparende Modus

Chat tot 90 minuten op een batterij van 5%

De super energiebesparende modus maakt gebruik van een reeks energiebesparende strategieën, zoals schaalvergroting van de CPU-frequentie en aanpassing van de schermhelderheid om ervoor te zorgen dat jouw batterij langer meegaat. In deze modus kunnen gebruikers maximaal 6 van hun favoriete apps kiezen om te behouden, zodat ze gewoon door kunnen gaan met hun werk.

Batterijbewaker

Veilig opladen, goed slapen

Vertraag de veroudering van de batterij. Om overladen te voorkomen, leert deze functie jouw dagelijkse oplaadroutine en regelt het de oplaadsnelheid 's nachts. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat jouw telefoon volledig is opgeladen voordat je wakker wordt.

Privé systeem

Creëer een plek waar alleen jij toegang toe hebt

Een privésysteem is de perfecte manier om jouw privégegevens te beschermen. Je kunt een apart systeem maken waarin jouw apps en gegevens onafhankelijk zijn van het originele systeem, en deze alleen toegankelijk maken via de vingerafdruk of het wachtwoord dat je zelf instelt.

 • 1. ColorOS 11-systeem zal in sommige markten upgraden van de bètaversie naar de officiële versie.
 • 2. De aanpasbare Always-On Display-functie is alleen beschikbaar op bepaalde AMOLED-modellen met ColorOS 11. Raadpleeg het daadwerkelijke product.
 • 3. Artist Wallpaper Project is niet beschikbaar in de EU, Rusland, Kazachstan of Mexico en wordt ook niet ondersteund op de apparaten van bepaalde providers.
 • 4. Delen in de buurt wordt alleen ondersteund op apparaten met Android 11 of hoger.
 • 5. FlexDrop zal op zijn vroegst in oktober 2020 beschikbaar zijn op ColorOS 11.
 • 6. Het wordt getoond als animatie, maar in feite draait het als een achtergrondbewerking en er bestaat geen dergelijke getoonde pagina.
 • 7. Private System zal op zijn vroegst in november 2020 beschikbaar zijn op ColorOS 11.
 • 8. Alle gegevens op de volledige site zijn verkregen door laboratoria door middel van tests die onder bepaalde omstandigheden zijn uitgevoerd en dienen alleen ter referentie. Werkelijke gegevens kunnen variëren afhankelijk van de daadwerkelijke applicatieomgeving, apparaten, softwareversies. Alle gegevens zijn onderhevig aan daadwerkelijk gebruik.
 • 9. De inhoud van de productinterface (inclusief maar niet beperkt tot gebruikersinterface, gebruikersinterface, achtergrond) die op de volledige site wordt weergegeven, is alleen bedoeld ter referentie. De feitelijke functie is afhankelijk van softwareversies, waarvan de starttijd en het geografische gebied kunnen variëren. Alle inhoud en functies zijn onderhevig aan daadwerkelijk gebruik.
 • 10. We zouden ons consequent blijven inspannen bij het ontwikkelen van producten, bijgevolg, productinterface-inhoud (inclusief maar niet beperkt tot gebruikersinterface, achtergrond), functiefunctie, prestatiegegevens die op de volledige site worden weergegeven, kunnen veranderen, ColorOS kan alle weergegeven inhoud van tijd tot tijd bijwerken tijd. Alle bovengenoemde wijzigingen en aanpassingen vinden plaats zonder speciale kennisgeving.

Hotline.svg

Bel de klantenservice

080089380

Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.