{{baseData.historyTitle}}

Online winkel

OPPO Pad Air

OPPO Pad Air OPPO Pad Air
Fantastisch licht entertainment
2K-Display | Krachtige productiviteit | Meeslepend entertainment
2K-Display | Krachtige productiviteit
| Meeslepend entertainment
TVC
TVC
 • KSP + 2K Eye-Care Display
  26,31 cm (10,36")
  2K Eye-Care Display
 • KSP + RAM Uitbreiding
  4GB+3GB uitgebreid RAM¹
 • KSP + Slim multitasken met ColorOS
  Slimme multitasking met ColorOS voor Pad
 • KSP + Snapdragon 680
  Snapdragon® 680
  8-Core 6nm Processor
  Snapdragon® 680
  8-Core 6nm
  Processor
 • KSP + Ultra-dun & Lichte Body
  6,94 mm ultraslanke en lichte behuizing
 • KSP + 7100mAh Batterij
  7100mAh grote batterij
  tot 15 uur videogesprek
  7100mAh grote
  batterij, tot 15
  uur videogesprek
 • KSP + Dolby Atmos Quad-Speaker
  Dolby Atmos Symmetrical Quad-Speaker
Een mix van technologie en esthetiek
Lichtgewicht, voortreffelijk en comfortabel
Met de ultradunne behuizing van 6,94 mm en een gewicht van lichtgewicht² 440 g, maakt de OPPO Pad Air hem moeiteloos mee te nemen. Het zwevende scherm en de naadloos dunne body geven je een ongelooflijk mooi beeld. Elk detail is vakkundig ontworpen voor de meest plezierige ervaring.
Ultra-dun&licht Body
 • 6.94mm
  dikte
 • 440g
  Lichtgewicht
Een unieke uitgestrektheid van mogelijkheden
Industrie eerste zonsondergang Dune 3D-textuur³
Geïnspireerd door de schoonheid van duinen bij zonsondergang, maakt het oppervlak van de OPPO Pad Air gebruik van OPPO's kenmerkende OPPO Glow industriële oppervlakteafwerkingstechniek voor een vloeiende, elegante look die vingerafdrukvrij blijft. Met een glad, gebogen ontwerp is het een genot om vast te houden en te zien.
Grijze Kleur
Grijs
Een coole, rustige verzameling van OPPO's vooruitgang in subtiele maar innovatieve industriële afwerkingen.
OPPO Pad Air design 1
OPPO Pad Air design 2
Geef je verbeelding een boost
Meer kracht voor jou
Snapdragon® 680 8-Core 6nm Processor Snapdragon® 680
8-Core 6nm Processor
Uitgerust met de krachtige en energiezuinige Snapdragon® 8-core 6nm-processor, kan de OPPO Pad Air meer geavanceerde taken uitvoeren en tegelijkertijd stroom besparen. Nooit meer wachten tot apps worden geopend - het is tijd om te genieten van soepel gamen en multitasken.
Snapdragon 680 Processor
Grote batterij voor hele dag gebruik
Krijg tot 15 uur ononderbroken videogesprekken of 12 uur films met een mega 7100mAh-batterij. Laag batterij niveau? In een mum van tijd opladen met 18 W Fast Charge via USB-PD.
 • 7100mAh
  batterij
 • 18W
  snel opladen via USB-PD
 • Tot 15 uur videogesprek
 • Tot 12 uur video afspelen
7100mAh Battery
Taking Immersion
to the Next Level
Taking Immersion
to the Next Level
Een breder beeld voor meer plezier
26,31 cm (10,36") 2K Eye-Care Display
Met een resolutie van 2000 x 1200 pixels levert het 10,36-inch scherm een ​​kristalheldere beeldkwaliteit en levendige kleuren. Ondertussen zorgen het ultradunne bezelontwerp van 8 mm en een scherm-tot-lichaamverhouding van 83,5% voor een meeslepende entertainmentervaring.
2K Eye-Care Display
 • 10.36 inch
  (26,31 cm)
 • 2K
  2K-scherm 2K
  Screen
 • 2000 x 1200 pixels 2000 × 1200
  Pixels
 • 8mm
  8mm bezels 8mm
  bezels
 • 83.5%
  83.5% Screen-to-
  body Ratio
  83.5%
  Screen-to-
  body Ratio
 • 1 miljard kleuren 1 miljard
  kleuren
 • Eye-Care Display Eye-Care
  Display
 • 2048 niveaus van
  adaptieve helderheid
  2048 niveaus
  van adaptieve
  helderheid
We Care About Eye Care
Eye-Care function 1 Eye-Care function 2
We Care About Eye Care
Het scherm van de OPPO Pad Air ondersteunt tot 2048 niveaus van automatische helderheidsaanpassing op basis van de omgevingsomstandigheden. Het biedt ook 578 niveaus onder 20 nits, wat een comfortabele kijkervaring biedt, zelfs in een omgeving met weinig licht
We Care About Eye Care
Gecertificeerd door Tüv Rheinland, oogcomfort krijgt prioriteit door de emissie van blauw licht te verminderen, om de ogen te beschermen tijdens lange kijksessies.
Eye-Care function 2
Duidelijk. Rijker. Dieper
Dolby Atmos Symmetrical Quad-Speaker
Dolby Atmos tilt de luisterervaring van een tablet naar nieuwe hoogten. Ontdek een meer gedetailleerde luisterervaring via vier symmetrische 1W full-range luidsprekers met 0,8 cc geluidskamers voor uitgebreide surround sound.
Dolby Atmos Symmetrical Quad-Speaker
ColorOS voor Pad¹⁰
Alles voor creativiteit
Dual Windows¹¹
Maximale efficiëntie
Voer twee instanties van een app op hetzelfde scherm uit voor handiger en productiever multitasken.
Dual Windows
Dual Windows
Gesplitst scherm¹²
voor eenvoudiger multitasken
multitasken
Gesplitst scherm¹² voor eenvoudiger
multitasken
Veeg eenvoudig met twee vingers naar beneden om twee apps tegelijk te openen met gesplitst scherm, voor efficiënter werken of communiceren.
Split Screen
Split Screen
Slim multitasken
Multi-Screen Connect¹³
Multi-Screen Connect cast niet alleen het telefoonscherm naar de tablet, maar ondersteunt ook reverse control en tekstinvoer voor efficiënte multitasking.
Klembord delen
Nadat een telefoonscherm naar de tablet is gecast, kan tekst op beide apparaten worden gekopieerd en op het andere apparaat worden geplakt.
Bestanden slepen en neerzetten
Houd een bestand aangeraakt totdat het zweeft en sleep het vervolgens naar een andere app of ander apparaat.
Koppelen met één tik met het mobiele netwerk van een telefoon¹⁴
Wanneer je telefoon is verbonden met een netwerk, scan je de QR-code op de telefoon om de OPPO Pad Air met het netwerk te verbinden.
Multi-Screen Connect
Verbinden met 1 klik
Multi-Screen Connect Klembord delen Drag-and-drop files Verbinden met 1 klik
Verbinden met 1 klik
Verbinden met 1 klik
Opmerkingen:
1. RAM-uitbreiding voegt virtueel RAM toe aan het oorspronkelijke fysieke RAM. De gegevens zijn verzameld uit het model dat is gebruikt in laboratoriumtests; De werkelijke resultaten kunnen variëren, afhankelijk van het model.
2. Dikte en gewicht gemeten door OPPO-laboratorium. De werkelijke productgrootte kan variëren als gevolg van het fabricageproces en de meetmethoden.
3. De unieke 3D-textuur op het oppervlak van OPPO Pad Air wordt gecreëerd met behulp van een OPPO Glow-gebaseerd thermisch drukproces. Het ziet er anders uit op verschillende kleurenversies. Grijs schittert met lichte en donkere tinten en ziet eruit als een zandduin om middernacht. De kleuren en details van het product kunnen per apparaat verschillen en de afbeelding is alleen ter referentie. Raadpleeg het werkelijke product.
4. De batterij van de OPPO Pad Air heeft een equivalente capaciteit van ongeveer 7100 mAh (standaard). Dit model ondersteunt 18 W Fast Charge en de batterij is speciaal gecodeerd voor veiligheidsdoeleinden. Om uw batterij te repareren of een echte vervangende batterij te krijgen, gaat u naar het officiële OPPO-servicecentrum.
5. De gegevens over de levensduur van de batterij zijn afkomstig van het OPPO-laboratorium en de testgegevens van de leverancier. De werkelijke levensduur van de batterij kan enigszins variëren, afhankelijk van de versie van de testsoftware, de testomgeving en de productversie.
6. Het scherm heeft afgeronde hoeken, met een diagonale lengte van 10,36 inch. Raadpleeg het werkelijke product.
7. De scherm-tot-lichaamverhouding wordt berekend door het weergavegebied te delen door het hele paneelgebied.
8. 1 miljard kleuren verwijzen naar een 10-bits kleurdiepte (8 bits ondersteund door hardware en 2 bits gerealiseerd door software). Een 10-bits scherm kan tot 1,07 miljard (2^10 x 2^10 x 2^10) kleuren weergeven.
9. OPPO Pad Air is getest en gecertificeerd door TÜV Rheinland voor weinig blauw licht, maar dit product is geen medisch hulpmiddel en mag niet worden gebruikt voor behandeling.
10. Het systeem van OPPO Pad Air is geoptimaliseerd voor landschapsaanpassing om een betere gebruikerservaring te bieden, inclusief maar niet beperkt tot games op groot scherm, films op groot scherm en aangepaste invoermethoden. Meer software wordt ondersteund met OTA-updates.
11. Dubbele vensters tonen tegelijkertijd twee pagina's van dezelfde app op het startscherm. Deze functie is alleen beschikbaar voor bepaalde apps en de lijst met ondersteunde apps wordt voortdurend bijgewerkt. De afbeelding is alleen ter referentie. Raadpleeg het eigenlijke product voor beschikbaarheid en functionaliteit.
12. In de modus voor gesplitst scherm kunnen twee apps tegelijkertijd op het startscherm worden uitgevoerd. U kunt video's en afbeeldingen van de ene app naar de andere slepen of de scheidingslijn slepen om de grootte van de vensters met gesplitst scherm aan te passen. Meer software wordt ondersteund met OTA-updates.
13. De OPPO Pad Air ondersteunt Multi-Screen Connect met ColorOS 12.1 en latere telefoons. Vanwege hardwareprestaties en andere redenen is het bereik van ondersteunde modellen gebaseerd op de daadwerkelijke vrijgegeven telefoonversie, en de upgradetijd is onderhevig aan de ColorOS-upgrademelding.
14. Dit is niet beperkt tot OPPO-telefoons. De meeste Android-telefoons ondersteunen deze functie.

Hotline.svg

Bel de klantenservice

080078708

Maandag tot vrijdag

van 9:00 tot 18:00

Email us

Email ons