{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2021-05-28
 • OPPO viert derde opeenvolgende jaar van partnership met Roland Garros

  OPPO viert de terugkeer van tennis – en tennisfans – naar Roland Garros, dat dit jaar van start gaat op 30 mei. Het is het derde opeenvolgende jaar dat OPPO premiumpartner is van het toernooi, en OPPO blijft de eerste smartphonepartner ooit van de Grand Slam.

  De 2021-editie van het toernooi betekent niet alleen de terugkeer van ’s werelds beste tennissers naar Parijs, maar ook tennisfans worden opnieuw op het beroemde terrein verwelkomd. Om de aanwezigheid van toeschouwers rond de gravelbanen te vieren, lanceert OPPO een nieuwe campagne, ‘Play With Heart’.

  OPPO lanceert 'Play With Heart'-campagne tijdens Roland Garros 2021

  De nieuwe campagne wordt afgetrapt op Roland Garros. OPPO zal fans op alle sociale media aanmoedigen om hulde te brengen aan hun favoriete sport en hun passie voor tennis te delen met unieke content. De campagne zal ook influencers en content creators over de hele wereld uitnodigen om hun liefde voor tennis te delen.

  "Liefde voor tennis komt uit de ziel, dus we nodigen fervente tennisfans wereldwijd uit om hun passie voor het spel te tonen en delen", zegt Gregor Almassy, Overseas CMO bij OPPO. "2020 was een ongewoon en frustrerend jaar voor iedereen, ook voor tennislief-hebbers. Daarom lanceren we de 'Play With Heart'-campagne. We willen de passie van fans die houden van de unieke en meest spannende momenten in tennis, zoals het naja-gen van de overwinning, nieuw leven inblazen. Maar we willen ook nieuwe ervaringen creëren, zodat fans de terugkeer van de Grand Slams, zoals Roland Garros, kunnen vieren met liefhebbers over de hele wereld."

  Gilles Moretton, voorzitter van de Franse tennisbond voegt hieraan toe: "We zijn enorm trots op onze relatie met OPPO en we waarderen hun voortdurende steun in zulke uitdagende tijden. Net als voorgaande jaren staat passie en innovatie centraal in ons partnership en de ‘Play With Heart’-campagne onderstreept een gemeenschappelijk DNA en een gedeeld doel om tennisfans samen te brengen en hen in staat te stellen hun passie voor de sport waar we allemaal van houden te laten zien en delen."

  Voortbouwend op de ‘Play With Heart’-campagne zal OPPO verschillende activaties over de hele wereld lanceren. Eén daarvan is de 'Wall of Heart', een reeks gerenoveerde tennismuren die in Parijs en Londen zijn gecreëerd om fans aan te moedigen om te gaan tennissen.

  "Ik ben verheugd om mijn samenwerking met OPPO voort te zetten en dankbaar voor al het werk dat ze doen om tennis te promoten", zegt Gael Monfils, nummer 15 op de we-reldranglijst en OPPO Brand Friend. "Ik ben blij om deel uit te maken van de ‘Play With Heart’-campagne, waarvan ik denk dat het de volgende generatie tennissers en fans iets zal geven om enthousiast over te zijn."

  De ‘Play With Heart’-campagne vertegenwoordigt de langetermijnbelofte van OPPO om de tennis- en sportsector te helpen promoten. De samenwerkingen met Roland Garros en Wimbledon maken deel uit van OPPO’s missie om zich te blijven verbinden met de ko-mende generatie fans, door hun passie voor het spel aan te wakkeren met krachtige momenten op de tennisbaan.

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.