{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2022-04-22
 • Roland-Garros en OPPO verlengen premium partnership voor toernooien van 2022 en 2023

  Parijs, 13 april 2022 - De Franse tennisfederatie en OPPO, sinds 2019 premium partner van Roland-Garros, zijn verheugd om de verlenging van hun samenwerkingsovereenkomst voor de volgende twee edities van het tennistoernooi (2022 en 2023) aan te kondigen.

  "De FFT is verheugd om deze overeenkomst met OPPO te vernieuwen. Het is een loyale partner met wie we een verlangen naar innovatie delen. Deze samenwerking met een internationaal merk versterkt onze strategie om de invloed van Roland-Garros wereldwijd te vergroten", kondigde Gilles Moretton, president van de FFT, aan.

  Deze samenwerking tussen de Parijse Grand Slam en OPPO draait om innovatie en technologie. Roland-Garros en OPPO delen dezelfde waarden en willen zichzelf voortdurend opnieuw uitvinden om een optimale gebruikservaring te bieden. OPPO lanceerde onlangs een nieuwe merkpropositie, "Inspiration Ahead", die deze ambitie bevestigt en aansluit bij de nieuwe signatuur van het Roland-Garros-toernooi, "Move the lines, with style".

  "Inspiration Ahead betekent vertrouwen en evenwicht tonen als we vooruitgaan. Het moedigt ons aan om vastberaden en sierlijk te blijven als we de storm trotseren en de stagnatie doorbreken. Deelname aan sportevenementen is fantastisch voor OPPO om de wederzijds inspirerende geest over te brengen en OPPO's technologische innovatie-ervaring te communiceren met onze wereldwijde gebruikers," kondigde William Liu, OPPO's President of Global Marketing aan.

  In het kader van het toernooi van 2022 (van 16 mei tot 5 juni) zal OPPO onder meer de "RG x OPPO Photo Gallery" uitrollen,  een digitale tentoonstelling van foto's die exclusief zijn gemaakt met OPPO's nieuwste flagship smartphone: Find X5 Pro. Deze foto's zullen ook te zien zijn tijdens het Roland-Garros-toernooi, zodat de toeschouwers in het stadion ze kunnen bewonderen.  

  Naast uitgebreide zichtbaarheid langs de tennisbanen, zal OPPO ook dit jaar de "Shot of the Day" ondersteunen. Die video van de beste actie of rally van de da zal op de verschillende digitale platforms van het toernooi worden geplaatst.

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.