{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2021-10-05
 • OPPO kondigt partnerschap aan met Riot Games voor het League of Legends World Championship 2021

  Brussel, 5 oktober 2021 – OPPO kondigt vandaag zijn samenwerking met Riot Games aan om het League of Legends World Championship 2021 (S11) te sponsoren. Het partnerschap maakte deel uit van de meerjarige deal die het bedrijf in 2019 met Riot Games  heeft ondertekend. Dit partnerschap zal OPPO helpen zijn naamsbekendheid onder wereldwijde esports-spelers verder te vergroten.

  Dit jaar reikt OPPO de most valuable players awards uit aan profspelers die de battlegrounds domineren met buitengewone prestaties in de finale. OPPO zal ook hoogtepunten en interviews met de profspelers en de teams naar het publiek brengen, om hen een blik achter de schermen te geven.

  "Het is ons een genoegen om de samenwerking met Riot Games dit jaar voort te zetten. League of Legends biedt OPPO een platform om meer gamers over de hele wereld ons beter te laten leren kennen. Wat nog belangrijker is, de onverzettelijke geest van de professionele spelers is vergelijkbaar met OPPO’s niet aflatende streven naar innovatie als het gaat om producten en technologie. We zijn voortdurend gericht op het leveren van niets minder dan uitmuntendheid en het creëren van unieke ervaringen voor onze gebruikers", vertelt William  Liu, Vice President en President of Global Marketing bij OPPO.

  "Op basis van de succesvolle samenwerking vorig jaar zijn we verheugd dat OPPO het League of Legends World Championship 2021 sponsort. Als eerste wereldwijde smartphonepartner voor het spel is OPPO uitgegroeid tot een van de meest indrukwekkende techmerken onder wereldwijde esports-spelers. We kijken uit naar wat OPPO het publiek te bieden heeft tijdens de finales", zegt John Needham, Global Head of Esports bij Riot Games.

  De finale heeft dit jaar als thema "Make/Break", wat de moed en geest vertegenwoordigt om het onmogelijke te doorbreken en nieuwe mogelijkheden te creëren. Door dit idee na te streven bij het maken van de OPPO Find X-serie, stelt Find X3 Pro mensen niet alleen in staat om de wereld in 10-bits kleur te fotograferen en op te slaan, maar beschikt het ook over een scherm met meer dan een miljard kleuren. Daarnaast is de Find X3 Pro uitgerust met Color Vision Enhancement als onderdeel van ColorOS 11.2, om het scherm te kalibreren en kleuren te corrigeren voor mensen die last hebben van kleurenblindheid. OPPO heeft de grenzen van kleuren op de smartphone doorbroken en nieuwe mogelijkheden gecreëerd.

  Als consumentgericht merk begrijpt OPPO wat mobiele gamers nodig hebben. Vandaar dat ze van een ongehinderde game-ervaring kunnen genieten met de gamingmodus in ColorOS. Wanneer spelers overschakelen naar de gamemodus, worden de games die ze spelen niet langer gestoord door meldingen, berichten en oproepen. Zo kunnen spelers ononderbroken genieten van meeslepende game-ervaringen.

  OPPO hoopt meer betrokken te raken bij de wereldwijde esports-gemeenschap en gelooft ook dat de geestdrift van de profspelers in de finales kijkers zal motiveren om hun wildste dromen waar te maken.

  Het League of Legends World Championship 2021 (S11) nodigt eliteteams uit 11 landen en regio's uit voor een toernooi op het hoogste niveau. Het begint op 5 oktober en eindigt met de finale op 6 november in Reykjavik, IJsland.

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.