{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2021-03-01
 • OPPO lanceert Find X3 Series met 1 miljard kleuren op 11 maart

  Nieuwe Find X3 Pro voorzien van 10-bit Full-Path Colour Managmenent System

  OPPO lanceert Find X3 Series met 1 miljard kleuren op 11 maart

  Brussel, 1 maart 2021 – OPPO, toonaangevend merk voor slimme apparaten, kondigt vandaag de lancering aan van zijn high-end vlaggenschipsmartphone met 1 miljard kleuren, OPPO Find X3 Pro. Voortbouwend op het succes van Find X2 Pro combineert OPPO een adembenemend high-end ontwerp met de beste technologie over de hele lijn. Sluit je aan bij OPPO en #AwakenColour tijdens het wereldwijde Find X3 Series launch event, dat op 11 maart 2021 om 12:30 uur live wordt gestreamd via het YouTube-kanaal van OPPO.

  Op OPPO INNO Day 2020 kondigde OPPO zijn baanbrekende 10-bit Full-path Colour Management System aan als onderdeel van zijn streven naar een uitzonderlijke gebruikservaring. Nu is de technologie klaar om te worden gedeeld met de wereld in OPPO Find X3 Pro.

  Als een keten zo sterk is als de zwakste schakel, garandeert OPPO's Full-path Colour Management System kleurintegriteit op elk moment, van vastleggen tot coderen, opslaan, decoderen en weergeven. Het resultaat zijn levensechte en rijke visuele ervaringen. Met Find X3 Pro richt OPPO zich nauwgezet op het volledige spectrum van kleurbeheer, voor high-impact plezier, oogveiligheid en toegankelijkheid.

  De OPPO Find X3 Pro is niet alleen een krachtpatser wat kleuren betreft. Het scherm biedt ook een uitmuntende resolutie, schermverversingssnelheid en inhoud met een hoog dynamisch bereik, waardoor gebruikers van het duidelijkste, meest nauwkeurige, vloeiende en comfortabele scherm tot nu toe kunnen genieten.

  De cameramogelijkheden van de OPPO Find X3 Pro zijn afgestemd om foto- en video-opnames van de hoogste kwaliteit in verschillende scenario's mogelijk te maken. Bovendien wordt de OPPO Find X3 Pro aangedreven door Qualcomm® Snapdragon™ 888 Mobile Platform, dat uitzonderlijke 5G-ervaringen en ongelooflijke prestaties biedt.

  Volg het wereldwijde online lanceringsevenement en #AwakenColour om 12:30 uur op 11 maart via het YouTube-kanaal van OPPO.

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.