{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2021-07-21
 • OPPO introduceert innovatieve RAM-uitbreidingstechnologie

  Geheugen van verschillende OPPO-smartphones virtueel uit te breiden

  Brussel, 21 juli 2021 – OPPO, een van de grootste smart device merken ter wereld, heeft een aantal van zijn smartphones geüpdatet met een innovatieve technologie die het mogelijk maakt om het werkgeheugen virtueel uit te breiden. De functie is onmiddellijk beschikbaar voor o.a. de OPPO Find X3 Lite, OPPO A 54 5G en OPPO A74 4G & 5G.

  OPPO’s RAM-uitbreidingstechnologie zorgt ervoor dat gebruikers tijdelijk een deel van de beschikbare opslagcapaciteit (Read-Only Memory of ROM) kunnen converteren naar virtueel werkgeheugen (Random-Access Memory of RAM).

  Het vergrote RAM-geheugen biedt gebruikers geoptimaliseerde prestaties, zoals het soepeler schakelen tussen apps die tegelijkertijd op de achtergrond draaien. Hiermee kan de configuratie van de smartphone optimaal worden benut. Bovendien ondersteunt OPPO drie aanpassingsniveaus in deze functie, waardoor gebruikers de flexibiliteit hebben om het volume van hun RAM tijdelijk naar behoefte aan te passen.*

  OPPO’s RAM-uitbreidingsfunctie kan, na het installeren van de laatste software-update, worden gevonden in het instellingenmenu onder ‘’Info over telefoon’’. Gebruikers kunnen vervolgens de hoeveelheid virtuele RAM selecteren die moet worden toegevoegd. Eenmaal ingeschakeld, wordt het geselecteerde ROM-volume na het opnieuw opstarten van de OPPO-smartphone geconverteerd naar virtueel RAM-geheugen.

  Beschikbaarheid

  OPPO richt zich op technologische innovatie en op het duurzaam verbeteren van het dagelijkse leven van zijn gebruikers. De introductie van de RAM-uitbreidingsfunctie benadrukt dit. De RAM-uitbreidingstechnologie wordt o.a. door de volgende smartphones ondersteund na het installeren van de nieuwste softwareversie: OPPO Find X3 Lite, OPPO A54 5G en OPPO A74 4G & 5G.

  *Uitbreiding van de RAM-opslagcapaciteit verschilt per model.

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.