{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2022-04-29
 • OPPO wint 3 iF Design Awards 2022 voor Find X5 Series en vouwbare Find N

  Brussel, 29 april 2022 – OPPO heeft drie prijzen weggekaapt op de iF Design Awards, die wereldwijd symbool staan voor uitmuntendheid in design. De OPPO Find N, de eerste vouwbare smartphone van het merk, won awards voor zijn ontwerp en gebruikerservaring. De OPPO Find X5 Series heeft de iF Design Award 2022 in de wacht gesleept.

  OPPO wint 3 iF Design Awards voor Find X5 Series en Find N

  OPPO Find N voor de tweede keer beloond
  OPPO lanceerde zijn eerste opvouwbare smartphone, OPPO Find N, in december 2021. Het ontwerp biedt een unieke weergaveverhouding, die de ervaring van beide schermen optimaliseert. Het buitenste scherm heeft een beeldverhouding van 18:9, vergelijkbaar met een traditionele telefoon, waardoor het gemakkelijk met één hand te bedienen is. Het binnenste scherm heeft een beeldverhouding van 8,4:9, wat een intuïtievere ervaring biedt wanneer het wordt uitgevouwen.

  Om het grote scherm volledig te benutten, introduceerde OPPO een reeks aangepaste softwarefuncties voor opvouwbare apparaten, zoals het splitscreen met twee vingers. Gebruikers kunnen eenvoudig met twee vingers door het midden van het scherm vegen om het scherm in tweeën te splitsen voor multitasking.

  Daarnaast beschikt OPPO Find N over het zelfontwikkelde Flexion-scharnier. Het Flexion-ontwerp minimaliseert de zichtbaarheid van de vouw in het binnenscherm en zorgt ervoor dat het apparaat onder elke hoek tussen 50 en 120 graden kan staan. Bovendien elimineert het de opening tussen de schermen wanneer het toestel is dichtgevouwen, waardoor het een compacter gevoel krijgt en het binnenscherm wordt beschermd tegen krassen. OPPO Find N heeft sinds de lancering in China veel succes geboekt en heeft in de eerste maand van de verkoop een miljoen bestellingen overschreden.

  OPPO wint 3 iF Design Awards voor Find X5 Series en Find N

  OPPO Find X5 Series in de spotlight
  OPPO introduceerde in februari 2022 zijn baanbrekende Find X5 Series, met futuristische esthetiek en een premium design van tijdloze schoonheid. Het apparaat omsluit de unieke dubbele camera in een vulkaanachtige vorm, die een opvallende en natuurlijke energie uitstraalt. In combinatie met het ultrasterke, duurzame keramische achterpaneel, dat het resultaat is van een ongezien staaltje techniek, weerspiegelt de Find X5 Series hedendaagse verfijning met zachte rondingen en gestroomlijnde achterkant, waardoor gebruikers een geheel nieuwe look en feel krijgen.

  OPPO's Find X-serie is altijd toonaangevend geweest op het gebied van trends in smartphonedesign en onderscheidt zich op die manier in het premium smartphonelandschap. Eerder ontving de Find X3 Series de Red Dot Design Award: Product Design Award voor 2021, terwijl de Find X2 Pro  in datzelfde jaar met een iF Design Award 2021 aan de haal ging.

   

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.