{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2021-03-25
 • OPPO Find X3 Pro wint prestigieuze Red Dot Award voor zijn futuristische design

  OPPO Find X3 Pro wint prestigieuze Red Dot Award voor zijn futuristische design

  Brussel, 25 maart 2021 – OPPO Find X3 Pro wint de prestigieuze Red Dot: Product Design Award voor 2021. De award is een erkenning van het baanbrekende, mensgerichte en creatieve denken dat schuilgaat achter het ontwerp van de futuristische vlaggenschipsmartphone.

  "OPPO creëert technologie om de mensheid te verrijken. De Find X3 Pro is vormgegeven om meer schoonheid aan elk moment toe te voegen. We zijn vereerd dat onze inspanningen erkend zijn door de Red Dot Design Award jury, die bestaat uit internationale kampioenen in uitmuntend design", zegt Lie Liu, President Global Marketing bij OPPO.

  Futuristische esthetiek

  Als een van de meest prestigieuze professionele ontwerpwedstrijden wereldwijd, ontvangt de Red Dot Design Awards inzendingen uit meer dan 60 landen, met duizenden inzendingen voor de jury om te beoordelen. De OPPO Find X3 Pro combineert klassieke elegantie uit het ruimtetijdperk met futuristische elementen en maakte indruk op het panel om de Red Dot Award: Product Design 2021 te winnen.

  Er was baanbrekende engineering vereist om de unieke visuele identiteit van Find X3 Pro te bereiken. Het opvallende achterpaneel is gemaakt van een enkele glasplaat die elegant glooit, waardoor een continue, randloze look ontstaat.

  De Find X3 Pro is superslank en licht, zonder dat het de vlaggenschipkracht, camera en batterij binnenin belemmert. Met een dikte van slechts 8,26 mm en een gewicht van 193 gram. De telefoon glijdt gemakkelijk in je zak en ligt natuurlijk in de hand, voor een comfortabel gebruik.

  In Gloss Black is Find X3 Pro de belichaming van ingetogen, klassieke elegantie. Het rijke porseleinglazuur buigt licht en benadrukt de prachtige lijnen van de telefoon, terwijl de keramische afwerking het meest ware spiegelzwart creëert voor een high-end look en een gevoel als geen ander. De Find X3 Pro is ook verkrijgbaar in een blauwe kleur met een nieuwe matte afwerking, die reflectie en vingerafdrukken elimineert. De satijnen afwerking in combinatie met de hoogglans camerarand creëren een rijk visueel en tactiel contrast.

  Ga voor meer informatie over Red Dot Design Awards naar https://www.red-dot.org/.

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.