{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2021-12-08
 • Reimaging the Future: Ontdek OPPO’s nieuwe innovaties op 14 en 15 december tijdens allereerste virtuele OPPO INNO WORLD

  Brussel, 8 december 2021 – OPPO zal zijn nieuwste strategie uiteenzetten en verschillende technologische innovaties aan het publiek laten zien tijdens de jaarlijkse OPPO INNO DAY 2021. Die zal doorgaan op 14 en 15 december in Shenzhen, China. Dit jaar verwacht OPPO ook wereldwijde bezoekers aan te trekken, via het interactieve virtuele evenement OPPO INNO WORLD.

  Tony Chen, oprichter en CEO van OPPO, zal het evenement openen met een keynote over OPPO’s vernieuwde bedrijfsstrategieën en nieuwe richtingen in R&D. Daarnaast maken onder andere OPPO’s eerste NPU (Neural Processing Unit) en nieuwe slimme bril hun debuut, en zullen meer details worden gedeeld over andere geavanceerde technologieën, waaronder de intrekbare camera en Digital Human. Verder zullen ook baanbrekende innovaties met betrekking tot beeldvorming, AI, AR en 5G worden aangekondigd.

  Verken OPPO INNO WORLD vanaf 14 december
  Sinds OPPO INNO DAY in 2019 van start ging,  wordt het evenement beschouwd als een vooruitblik op de roadmap van het  bedrijf.  Tijdens de eerste editie illustreerde OPPO zijn geïntegreerde ecosysteem van technologieën, waaronder de eerste generatie van zijn AR Glass, 5G CPE en smartwatches. Vorig jaar presenteerde OPPO drie conceptuele producten, waaronder de revolutionaire oprolbare telefoon OPPO X 2021, AR Glass 2021 en CybeReal. In 2021 digitaliseert OPPO het evenement, waardoor het wordt omgevormd tot een vermakelijke en interactieve  wereld van virtuele ervaringen.

  OPPO INNO WORLD  is het virtuele podium van OPPO  INNO DAY  2021. Bezoekers van OPPO  INNO WORLD kunnen op afstand deelnemen aan het evenement met hun aangepaste avatars. Bovendien krijgen ze de vrijheid om alle virtuele beurshallen te bezoeken. Door aangepaste  avatars te gebruiken, kunnen bezoekers ook socializen en samen op jacht gaan naar de verborgen easter eggs verspreid in de virtuele wereld. De OPPO INNO WORLD is vanaf 14 december volledig toegankelijk.

  Creëer nu reeds je avatar voor OPPO INNO WORLD
  Maak nu reeds je avatar voor OPPO INNO WORLD en ontdek op 14 en 15 december de nieuwste technologische innovaties van OPPO. Ga voor meer informatie naar de webpagina van OPPO INNO DAY.

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.