{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2021-04-29
 • OPPO wordt 4e grootste smartphonefabrikant in Europa in Q1 2021

  Oppo realiseert een groei van 94% op jaarbasis in Europa volgens Counterpoint

  OPPO wordt 4e grootste smartphonefabrikant in Europa in Q1 2021

  Brussel, 29 april 2021 - Volgens marktonderzoek van Counterpoint realiseerde OPPO in het eerste kwartaal van 2021 een groei van 94% op jaarbasis in Europa. Door zijn marktaandeel op een jaar tijd te verdubbelen, staat het bedrijf nu op de 4e plaats van grootste smartphoneverkopers in de regio.

  Maggie Xue, president van OPPO West-Europa, reageert: "Sinds de lancering van de Find X3-serie zijn we verheugd door de overweldigend positieve reactie van onze klanten, wat zich uit in de indrukwekkende vraag naar onze nieuwe smartphones. In vergelijking met de Find X2-serie vorig jaar is de voorverkoop met meer dan 400% gestegen."

  Oppo realiseert een groei van 94% op jaarbasis in Europa volgens Counterpoint

  Als consumentgericht bedrijf stelt OPPO klanten centraal in alle beslissingen. Deze fundamentele waarde heeft de passie aangewakkerd voor het leveren van uitmuntendheid bij elke iteratie van producten, die OPPO heeft doen uitgroeien tot een van de meest toonaangevende fabrikanten ter wereld.

  Met meer innovatie en productlanceringen op komst in 2021, zal OPPO ook in West-Europa de beste productervaringen naar zijn klanten blijven brengen.

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.