{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2022-06-30
 • OPPO viert 100 jaar Centre Court als partner van Wimbledon voor vierde jaar op rij

  Onder de vlag van Inspiration Ahead onthult OPPO zijn nieuwste AR-ervaring om het toernooi te vieren

  OPPO en Wimbledon vieren 100 jaar Centre Court

  Londen, 28 juni 2022 - OPPO, global partner van Wimbledon 2022, blijft toegewijd om gebruikers wereldwijd te  inspireren en viert 100 jaar Centre Court onder de nieuwe merkpropositie Inspiration Ahead. Ter ere van die gelegenheid onthult het merk zijn nieuwste AR-ervaring op basis van OPPO's CybeReal 2.0-technologie en zijn nieuwste flagship smartphone: OPPO Find X5 Pro.

  "Inspiration Ahead betekent vertrouwen en evenwicht tonen wanneer we vooruitgaan. Het moedigt ons aan om vastberaden en gracieus te blijven terwijl we de storm trotseren en de stagnatie doorbreken. Deelnemen aan sportevenementen is fantastisch voor OPPO om de gedeelde inspirerende geest over te brengen en OPPO's technologische innovatie-ervaring te communiceren met onze wereldwijde gebruikers", zegt William Liu, OPPO's Vice President en President of Global Marketing.

  Als global partner van Wimbledon voor het vierde opeenvolgende jaar, wil OPPO de ervaringen van tennisfans versterken met zijn geavanceerde beeldvormingstechnologie, die toelaat de hartverscheurende momenten op de tennisbaan te zien, vast te leggen en te delen.

  Ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van het Centre Court van Wimbledon heeft OPPO een nieuwe AR-ervaring gecreëerd die de dynamische geschiedenis van Wimbledon laat zien. Fans kunnen een selectie van iconische tennissterren uit de afgelopen decennia in deze AR-omgeving plaatsen en de meest inspirerende momenten ervaren, die Wimbledon door de tijd heen hebben gecementeerd als een van de grootste en meest geliefde toernooien ter wereld. De AR-ervaring is exclusief beschikbaar tijdens Wimbledon 2022 en wordt aangeboden op de stand van OPPO.

  OPPO en Wimbledon vieren 100 jaar Centre Court

  Aan de basis van de AR-ervaring ligt OPPO's CybeReal 2.0-technologie. CybeReal 2.0 kan grootschalige en dynamisch complexe omgevingen reconstrueren. De technologie combineert de fysieke en virtuele wereld voor een scala aan creatieve mogelijkheden, aangedreven door OPPO's nieuwste ontwikkelingen op het gebied van spatial computing en lokalisatie. CybeReal 2.0 kan zeer nauwkeurige positionering en oriëntatie leveren voor fysieke omgevingen terwijl het een laag energieverbruik heeft met apparaten zoals de OPPO Find X5 Pro.

  Het geavanceerde beeldvormingssysteem van de OPPO Find X5 Pro kan de levensechte magie van de favoriete spelers van tennisfans vastleggen. Aangedreven door OPPO's zelfontworpen MariSilicon X imaging NPU, biedt de Find X5 Pro door de industrie erkende beeldvormingssoftware die het mogelijk maakt om de actie met briljante helderheid vast te leggen.

  OPPO en Wimbledon vieren 100 jaar Centre Court

  De 50MP groothoekcamera van de smartphone beschikt ook over een uniek vijfassig OIS-systeem, dat bij elk gebruik verbetert om handbewegingen tegen te gaan, ruis te verminderen en scènes te verscherpen - waardoor perfecte helderheid en scherpe opnamen worden gegarandeerd. Het vastleggen van de opvallende scènes van Wimbledon in hun geheel wordt eenvoudig gemaakt met de 50MP ultragroothoekcamera van de smartphone.

  Onder de vlag van Inspiration Ahead wil OPPO zijn wereldwijde gebruikers toegang geven tot de technologie die ze nodig hebben om hun herinneringen echt te ervaren en opnieuw te beleven als nooit tevoren. Klik hier voor meer informatie over de activiteiten van OPPO op Wimbledon. Klik hier voor meer informatie over de OPPO Find X5 Pro.

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.