{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2022-07-18
 • OPPO kondigt UEFA-partnerschap aan en viert het prachtige spel door middel van "Inspiration Ahead"

  OPPO en UEFA gaan een tweejarig partnerschap aan voor de voetbalseizoenen 2022-23 en 2023-24

  Brussel, 18 juli 2022 - OPPO heeft vandaag aangekondigd dat het de komende twee seizoenen zal samenwerken met de UEFA in verschillende UEFA-competities, waaronder de UEFA Champions League, UEFA Super Cup, UEFA Futsal Champions League Finals en UEFA Youth League Finals.

  De smartphonegigant zal het eerste Chinese merk zijn dat samenwerkt met de belangrijkste clubcompetitie van de UEFA, de UEFA Champions League, en zal nauw samenwerken met de UEFA om  de inspirerende momenten op en naast het veld tijdens de seizoenen 2022-23 en 2023-24 in de schijnwerper te zetten en met voetbalfans over de hele wereld te delen.  

  De UEFA Champions League-positionering van "het beste van het beste" sluit aan bij OPPO's eigen merkpropositie van "Inspiration Ahead", die de vastberadenheid van het merk in het streven naar grootsheid belichaamt.

  William Liu, President of Global Marketing van OPPO: "We zijn verheugd om samen te werken met de UEFA om voetbalfans te inspireren tijdens UEFA-wedstrijden. Bij OPPO geloven we in de kracht van innovatie om ons te helpen de uitdagingen van het leven te overwinnen, en deze synergie met de wens van de UEFA om te vechten in het aangezicht van tegenspoed, maakt dit een perfecte samenwerking."

  Guy-Laurent Epstein, marketingdirecteur van de UEFA: "We zijn verheugd OPPO te mogen verwelkomen in de UEFA-sponsorfamilie met 's werelds grootste clubcompetitie - de UEFA Champions League. OPPO is een wereldleider op het gebied van mobiele technologie en samen kijken we ernaar uit om onze inspanningen om voetbalfans over de hele wereld te verbinden en te inspireren, te bevorderen."

  Als onderdeel van de samenwerking zal OPPO genieten van een hoge zichtbaarheid, met verschijningen op media backdrops en in stadions, inclusief uitgebreide reclameborden langs het veld, en de website en sociale media van de UEFA Champions League. Daarnaast biedt OPPO voetbalfans de unieke mogelijkheid om tijdens het UEFA Champions League-seizoen het veld op te gaan en belangrijke momenten vast te leggen met OPPO-smartphones. De Inspiration Moments die tijdens de wedstrijden worden vastgelegd, zullen worden gedeeld in een galerij op de website van de UEFA Champions League en op de OPPO-website.

  Het partnership zal ook toonaangevende OPPO-apparaten in de kijker zetten, zoals de Find- en Reno-series met de geavanceerde NPU MariSilicon X, samen met nieuwe IoT-producten, zoals OPPO-oortelefoons en een OPPO-smartwatch. Deze producten zullen voetbalfans over de hele wereld inspireren en hen laten genieten van een geheel nieuwe manier om de UEFA Champions League te ervaren.

  Deze nieuwste sponsorovereenkomst bouwt voort op OPPO’s bestaande sportpartnerschappen en ambities om consumenten te inspireren en te binden via sport. Het Chinese technologiebedrijf is bezig aan zijn vierde jaar als partner van Wimbledon en Roland-Garros en is een wereldwijde partner van de International Cricket Council (ICC). 

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.