{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2020-11-17
 • OPPO stelt nieuwe technologische visie en conceptproducten voor tijdens OPPO INNO DAY 2020

  Shenzhen, 17 november 2020 – Vandaag is in Shenzhen de OPPO INNO DAY 2020 gehouden met als thema “Leap into the future”. Met het Internet of Experience als achtergrond heeft OPPO de nieuwe visie van het merk uit de doeken gedaan: “Technology for Mankind, Kindness for the World”. Het was de eerste voorstelling van de technologische ontwikkelingsstrategie ‘3+N+X’. Daarnaast liet OPPO tijdens het evenement ook de OPPO AR Glass 2021 in première gaan, evenals de OPPO CybeReal AR-applicatie en de OPPO X 2021 oprolbare smartphone.

  OPPO INNO Day

  Met de visie ‘Technology for Mankind, Kindness for the World’ bekrachtigt OPPO de 3+N+X strategie voor technologische ontwikkeling

  Tijdens de OPPO INNO DAY 2020 vertelde Tony Chen, oprichter en CEO van OPPO, dat het bedrijf vastberaden is om deugdzame innovatie na te streven en meer geweldige producten te ontwerpen op basis van de technologische ontwikkelingsstrategie 3+N+X.

  “OPPO gebruikt technologie om mensen in staat te stellen de schoonheid om hen heen vast te leggen en hun verbeeldingskracht voor de toekomst los te laten; waardoor iedereen het beste uit het leven kan halen” , zei Tony Chen. “Daarom besluiten we om de 3 + N + X-technologieontwikkelingsstrategie voor OPPO's langetermijnontwikkeling uit te bouwen.”

  OPPO baseert zich bij de ontwikkeling van de strategie 3+N+X op de visie van het merk: “Technology for Mankind, Kindness for the World”, ofwel dat de innovatie altijd in teken moet staan van de mens. Het cijfer ‘3’ verwijst naar de drie fundamentele capaciteiten van software, hardware en cloudservices. De ‘N’ heeft betrekking op de huidige expertise van OPPO, onder andere op gebied van machine learning, AR en OPPO Cloud. En de ‘X’ verwijst naar het vermogen van OPPO om te differentiëren, zoals met de OPPO VOOC flash charge-technologie.

  OPPO INNO Day

  "Het is belangrijk om technische mogelijkheden op te bouwen, maar het is nog belangrijker om ze innovatief te integreren. OPPO is van mening dat we gebruikers de voordelen moeten bieden en alle complexiteit aan ons moeten overlaten, ” zei Levin Liu, OPPO Vice President en hoofd van OPPO Research Institute.

  OPPO verkent met drie conceptproducten de toekomst van technologie

  OPPO heeft tijdens het evenement ook drie conceptproducten voorgesteld. Die tonen nieuwe mogelijkheden op het vlak van menselijke interactie door middel van technologie.

  OPPO AR Glass 2021 demonstreert de “sprong” van OPPO in de verkenning van de digitale wereld. De OPPO AR Glass 2021 beschikt over het gloednieuwe split design en is compact en ultralicht. Het apparaat weegt slechts 117 gram en ondersteunt een aantal vormen van natuurlijke interactie, zoals interacties via smartphone, communicatie met handgebaren en ruimtelijke lokalisatie. De OPPO AR Glass 2021 is gebouwd met de optische technologie Birdbath als een van de kerncomponenten, wat voor een betere immersieve ervaring zorgt.

  OPPO INNO Day

  OPPO AR Glass 2021 heeft ook verschillende sensoren, zoals twee fisheye-camera’s, één ToF dieptesensor, en een RGB-sensor. Het apparaat kan berekeningen voor driedimensionale ruimtelijke lokalisatie in milliseconden voltooien. Daardoor wordt nauwkeurige lokalisatie mogelijk en kunnen gebruikers van een echte en natuurlijke ervaring van ruimtelijke interactie in de AR-wereld genieten – door middel van constante updates en feedback van de real-time positie van de gebruiker binnen de ruimte.

  De CybeReal AR-applicatie voor real-time ruimtelijke berekeningen is aangedreven door hoge-precisie lokalisatietechnologie en beschikt over een krachtige digitale verwerkingscapaciteit. De app wordt ondersteund door OPPO’s drie kerntechnologieën, waaronder weergave van de fysieke wereld, nauwkeurige lokalisatie in real-time, en OPPO Cloud. De applicatie doet beroep op meerdere sensoren op het apparaat voor geïntegreerde detectie, analyse en feedback. Daarnaast vormt ze een uitgebreide, gesloten lus met data via real-time informatiemapping dankzij het cloudplatform, en verrijkt de app bij de gebruiker de perceptie en het begrip van de echte wereld.

  OPPO INNO Day

  De oprolbare conceptsmartphone OPPO X 2021 is het meest recente resultaat van OPPO’s R&D in flexibele schermen om gebruikers van een natuurlijkere interactieve ervaring te laten genieten. Het concept omvat de drie belangrijkste OPPO-technologieën, de Roll Motor-aandrijflijn, 2-in-1 Plate, en ijzersterk Warp Track-schermlaminaat. Het heeft ook een intrekbaar opslagontwerp dat meer mogelijkheden biedt voor camera’s, speakers en mobiele telefoonantennes. Dit leidt tot een oprolbare OLED-display van 6,7 tot 7,4 inch, waardoor gebruikers de grootte van hun scherm aan hun behoeften kunnen aanpassen.

  OPPO INNO DAY heeft al twee jaar op rij een succesvolle editie achter de rug. Tony Chen benadrukte tijdens de conferentie dat OPPO met deugdzame innovatie aan een betere wereld voor de mensheid wil bouwen. Geïnspireerd door een gloednieuwe denkwijze over technologische innovatie en strevend naar technologische integratie, combineert OPPO technologische innovatie met een menselijke benadering, zodat gebruikers kunnen genieten van gepersonaliseerde technologie die vriendelijk, geschikt en relevant is. In de toekomst zal OPPO blijven samenwerken met partners om grenzen te verleggen en de toekomst van menselijke technologie te verhelderen.

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.