{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2021-12-01
 • OPPO's volgende vlaggenschip wordt een van de eerste smartphones met het Snapdragon® 8 Gen 1 Mobile Platform

  OPPO zal zijn nieuwe vlaggenschipsmartphone in Q1 van 2022 uitbrengen, waardoor het als een van de eersten het nieuwste Snapdragon Mobile Platform omarmt.

  OPPO en Qualcomm blijven samenwerken om de ontwikkeling van 5G voort te zetten.

  Brussel, 1 december 2021 – OPPO heeft vandaag op Qualcomm Snapdragon Tech Summit 2021 aangekondigd dat het in het eerste kwartaal van 2022 wereldwijd een nieuwe vlaggenschip-smartphone uitbrengt, die wordt aangedreven door Snapdragon® 8 Gen 1 Mobile Platform, Daarmee is OPPO een van de eerste bedrijven die het nieuwste Snapdragon-platform omarmt. Ondertussen blijft OPPO ook samenwerken met Qualcomm bij het versnellen van 5G-ontwikkeling en het verkennen van de toekomst van smartphone-innovaties.

  Scott Zhang, OPPO Vice President of Overseas Sales, zegt: "OPPO onderhoudt nauwe banden met Qualcomm. We hebben reeds verschillende 5G-smartphones op de markt gebracht die worden aangedreven door de toonaangevende Snapdragon-platforms, waaronder de Find X3-serie en Reno6-serie. We verwelkomen de lancering van het nieuwe Snapdragon 8 Gen 1 Mobile Platform en geloven dat het enorme verbeteringen en krachtige prestaties naar de nieuwe generatie vlaggenschipsmartphones zal brengen."

  OPPO zet zich al jaren in voor onderzoek en ontwikkeling vanuit een meer mensgericht perspectief, Sinds de commercialisering van 5G-netwerken is de populariteit van deze technologie over de hele wereld snel in een stroomversnelling geraakt. Als 's werelds vierde grootste smartphonemerk blijft OPPO samenwerken met Qualcomm en andere industriële partners om de bouw van het 5G SA-netwerk te promoten en de commercialisering van 5G over de hele wereld te versnellen.

  In het bijzonder was OPPO in april 2021 de eerste fabrikant wiens smartphone, de Find X3 Pro met Snapdragon-chipset, verbinding kon maken met het eerste Europese 5G SA-netwerk dat door Vodafone in Duitsland commercieel werd uitgerold. Vandaag werkt OPPO samen met meer dan 80 grote mobiele netwerkoperatorern wereldwijd, waarvan er meer dan 40 samen met OPPO 5G-diensten leveren. Deze gezamenlijke initiatieven hebben een belangrijke bedrijfsontwikkeling ingeluid in regionale markten zoals Europa, Latijns-Amerika en Zuid-Afrika. Het succes in regionale 5G-implementaties zou niet mogelijk zijn geweest zonder de samenwerking met toonaangevende technische partners zoals Qualcomm.

  In de toekomst blijft OPPO vasthouden aan het geloof in wederkerigheid en het creëren van win-winsituaties in samenwerkingen met toonaangevende partners, waaronder Qualcomm. OPPO zal actief nieuwe geavanceerde technologieën en toepassingen blijven verkennen om betere producten en ervaringen te maken, die waardevol zijn voor gebruikers wereldwijd.

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.