{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2023-03-27
 • OPPO lanceert Reno8 T met 100MP portretcamera in België

  OPPO lanceert Reno8 T met 100MP portretcamera in Nederland

  Brussel, 27 maart 2023 – OPPO kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van de nieuwe OPPO Reno8 T in België. De Reno8 T biedt een buitengewone ervaring in een stijlvol toestel met een verbluffende 100MP portretcamera, een modern OPPO Glow design en 48 maanden Fluency Protection. De OPPO Reno8 T is onmiddellijk beschikbaar via de OPPO e-store en andere kanalen.

  Leg de wereld vast in verbluffend detail met de nieuwe 100MP portretcamera

  De Reno8 T is de eerste smartphone in de Reno-serie met een 100MP portretcamera, naast een 32MP selfiecamera en 2MP microlens met 20x of 40x vergroting. Met de 100MP portretcamera kunnen gebruikers portretten van hoge kwaliteit maken, met meer helderheid en detail. Bovendien krijg je als gebruiker meer vrijheid om foto’s bij te snijden of te vergroten en zo een nieuw beeld te creëren. De microlens op de Reno8 T laat dan weer toe om verrassende beelden te maken die met het blote oog niet te zien zijn, dankzij de 40x vergroting.

  Zoals je dat van de Reno-serie mag verwachten, is een scala aan camerafuncties beschikbaar om foto’s naar een hoger niveau te tillen, waaronder AI Portrait Super Resolution, Bokeh Flare Portrait, Selfie HDR, AI Portrait Retouching en Flash Snapshot.

  Vernieuwd design met een premium afwerking

  Reno8 T bouwt verder op klassieke designelementen van de Reno-serie en lanceert in België in de kleur Midnight Black. OPPO heeft een vernieuwde versie van de bekende OPPO Glow-afwerking toegepast, die zorgt voor een zijdezacht gevoel. Een decoratieve reflecterende ring rond de cameramodule wekt de indruk van schitterende sterren aan de donkere nachthemel.

  OPPO voegde opnieuw het Orbit Light toe, met vijf verschillende instellingen voor meldingen die kunnen worden gepersonaliseerd met verschillende kleuren. Het Ultra-Slim Body Design van de Reno8 T zorgt voor een aangenaam handgevoel, met een dikte en gewicht van amper 7,8 mm en 180 g. 1

  OPPO lanceert Reno8 T met 100MP portretcamera in Nederland

  Uitstekende prestaties voor een all-round soepele ervaring

  OPPO heeft verschillende inspanningen geleverd om een soepele gebruikerservaring over een langere termijn te garanderen. Zo is er de zelfontwikkelde Dynamic Computing Engine, die het gebruik van systeembronnen optimaliseert voor een soepelere en stabielere ervaring. OPPO Labs heeft de Reno8 T specifiek getest op 48 maanden Fluency Protection, wat betekent dat het apparaat zelfs na vier jaar in hoge mate vlot blijft functioneren.

  De grote batterij van 5000mAh laadt dankzij 33W SUPERVOOC volledig op van 0 tot 100% in 67 minuten. Een laadbeurt van 5 minuten volstaat al om opnieuw 2,01 uren te kunnen bellen.2 De smartphone is standaard uitgerust met 8 GB RAM en 128 GB ROM. Met OPPO’s RAM Expansion-technologie kan het RAM-geheugen virtueel worden uitgebreid door maximaal 8 GB ROM om te zetten naar RAM.

  Het 6,4 inch AMOLED-scherm biedt een visuele pracht en heeft een verversingssnelheid van 90 Hz voor een vloeiende beeldweergave. Stereoluidsprekers zorgen voor een meer meeslepende audio-ervaring, terwijl Ultra Volume Mode toelaat om het maximale volume met een aanvullende 40% te verhogen.

  Gebruiksgemak en veiligheid met ColorOS 13

  De Reno8 T wordt aangedreven door de nieuwste editie van ColorOS 13. Die biedt gebruikers nog meer slimme functies in een compacte, gebruiksvriendelijke en veilige Android-ervaring. Gebruikers kunnen nu Spotify bedienen vanaf het Always-On Display, kiezen om muziek af te spelen of te pauzeren, of aanbevolen afspeellijsten selecteren zonder de telefoon te ontgrendelen. Bovendien kan Screen Traslate met Google Lens nu de inhoud van een heel scherm met één klik vertalen vanuit het zijbalkmenu, in plaats van handmatig tussen verschillende apps te moeten schakelen.

  In de nieuwste ColorOS 13 zijn ook een aantal verbeteringen op het gebied van beveiliging en privacy toegevoegd. Zo kan Auto Pixelate automatisch gevoelige informatie op screenshots van chatberichten herkennen en pixeleren, terwijl de Private Safe is verfijnd om het risico van verlies of lekken van met een wachtwoord beveiligde gegevens te verminderen.

  Beschikbaarheid

  De OPPO Reno8 T is onmiddellijk in België beschikbaar in de kleur Midnight Black, in een configuratie met 8GB RAM + 128GB ROM. De smartphone wordt onder meer aangeboden via de OPPO e-store voor een adviesprijs van 385 euro.

  1 De afmetingen voor dikte en gewicht zijn gebaseerd op data verzameld door OPPO Labs. Het werkelijke formaat van het toestel kan licht afwijken als gevolg van variaties in het productieproces en de gebruikte meetmethoden.
  2 Gebaseerd op tests uitgevoerd door OPPO Labs. De werkelijke laadtijd kan verschillen afhankelijk van verschillen in omgeving of individuele toestellen.

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.