{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2020-06-12
 • OPPO OFFICIËLE PARTNER VAN DE NATIONAL GEOGRAPHIC FOTOWEDSTRIJD 2020

  NATIONAL-GEOGRAPHIC

  Brussel, X juni 2020 – OPPO, de toonaangevende producent van smart devices en National Geographic maken bekend exclusief samen te werken voor de National Geographic Fotowedstrijd 2020 in België en Nederland. Dit is een eerste lokaal partnerschap voor OPPO in België, sinds de officiële lancering van het merk op de Belgsiche markt begin april dit jaar. Deze wedstrijd is een begrip onder fotografieliefhebbers en OPPO gaat in alle categorieën van de fotowedstrijd - Dier, Landschap en Mens - een OPPO Find X2 Pro beschikbaar stellen als prijs.

  “Ik ben ontzettend trots op deze mooie samenwerking met National Geographic als partner van de Fotowedstrijd 2020. Bij OPPO willen we producten creëren die de perfecte combinatie vormen van design en technologie. Grensverleggende smartphonefotografie is daarbij een van onze belangrijkste speerpunten”, aldus Dirk Pauwels, Director OPPO Belgium Luxemburg. “Met de nieuwe OPPO Find X2 Pro dagen wij gebruikers uit om het bijzonder alledaagse te fotograferen, zonder een detail te missen. Het is onze ambitie om als partner van de National Geographic Fotowedstrijd 2020 nog meer Belgen te inspireren om de wereld met een open blik te bewonderen en vast te leggen. Op ieder moment van de dag, waar je ook bent.”

  “OPPO staat bekend voor wereldwijde partnerships met sterke partners waaronder voetbalclub FC Barcelona en het tennistoernooi van Wimbledon. Wij zijn trots om op lokaal niveau, na Nederland nu ook in België deel te kunnen uitmaken van deze sterke partners. Dit getuigt van het vertrouwen dat OPPO stelt in de kwaliteit van de National Geographic Fotowedstrijd 2020,” zegt Susan van Geenen, Vice President Commerce bij FOX Networks Group Benelux, dat eigenaar is van National Geographic.

  National Geographic Fotowedstrijd start op 25 juni
  Sinds de National Geographic Fotowedstrijd in 2007 begon, is deze uitgegroeid tot een begrip onder fotografieliefhebbers in België en Nederland. Vorig jaar werden meer dan 15.000 foto’s ingezonden. Hoofdredacteur van National Geographic Magazine Arno Kantelberg is dit jaar de nieuwe juryvoorzitter van de Fotowedstrijd. Deelnemen aan de Fotowedstrijd kan vanaf dinsdag 25 juni.

  OPPO Find X2 Pro

  De OPPO Find X2 Pro werd in België begin april op de markt gebracht en is exclusief verkrijgbaat bij Proximus tegen de adviesprijs van 1.199 EUR. Dit toestel brengt smartphonefotografie op ongekende hoogte. Het is uitgerust met drie camera’s achteraan: een 48MP groothoeklens, 48MP ultragroothoeklens en 13MP telelens. De 10x Hybrid Zoom en ingebouwde beeldstabilisator zorgen zuivere beelden bij het inzoomen. De IMX689-sensor, uitgerust met de meest geavanceerde All Pixel Omni-Directional PDAF-technologie zorgt ervoor dat 100% pixelfocus bereikt kan worden. Voor liefhebbers van nachtfotografie: de krachtige beeldsensor gecombineerd met Dual Native OIS-technologie en een groot diafragma van f / 1.7 van de OPPO Find X2 Pro zorgen ervoor dat opnames bij weinig licht een fluitje van een cent worden. biedt krachtige opnamemogelijkheden bij weinig licht

  FOTOWEDSTRIJD-2020 Find X2 Pro Product image

  image1 image2 image3 Shot on OPPO Find X2 Pro

  Volg voor meer informatie de website, Instagram, Facebook en YouTube van OPPO Belgium

  # # #

  Klik hier voor high-res beeldmateriaal van de OPPO Find X2 Pro en raadpleeg deze link voor meer product specs. .

  Perscontact OPPO Belgium
  Brigitte Lagrou
  E:lagrou.brigitte@telenet.be
  M: 0495275994

  Over OPPO

  OPPO is een wereldwijd toonaangevend smartphonemerk dat naast innovatieve smartphones ook baanbrekende IOT-producten aanbiedt. Sinds de lancering van OPPO’s eerste mobiele telefoon in 2008, heeft het bedrijf onophoudelijk gewerkt aan technologische doorbraken zonder afbreuk te doen aan design.

  Vanaf 2018 opende OPPO zijn eerste Europese vestigingen. Sindsdien werden er in Europa in verschillende segmenten smartphoneseries geïntroduceerd, van betaalbare eyecatchers (A 2020 Series) tot toestellen die smartphone fotografie naar een hoger niveau tillen (Reno series) en premium toestellen met innovatieve specs (Find X Series).

  Met zijn Find X2 Pro is OPPO het eerste merk dat door een operator werd gecertifieerd voor 5G op de Belgische markt. Als pionier op het gebied van 5G ondersteunt OPPO de commerciële uitrol van 5G op verschillende manieren, waaronder standaard 5G-patentontwikkeling, technologieonderzoek en industriële samenwerkingen.

  In het tijdperk van intelligente connectiviteit is het de ambitie van OPPO om zowel lokaal als internationaal, te blijven investeren in het creëren van impactvolle producten en het ontwikkelen van grensverleggende technologieën. OPPO’s SuperVOOC 2.0 is hier een goed voorbeeld van; het is de snelste laadtechnologie die momenteel commercieel beschikbaar is.

  OPPO werkt sinds 2009 aan de wereldwijde uitbreiding van haar octrooiaanvragen op verschillende technologiegebieden. Met 1.927 aanvragen is OPPO in 2020 door WIPO (World Intellectual Property Organization) aangekondigd als nummer 5 PCT-aanvrager (Patent Cooperation Treaty) in de bedrijfsranglijst.

  OPPO werkt wereldwijd samen met toonaangevende partners zoals o.a. Lamborghini, FC Barcelona, Wimbledon en National Geographic. Momenteel is OPPO actief in meer dan 45 landen en regio’s en beschikt het over zes onderzoekscentra die zich volledig richten op het creëren van ultieme smartphone-ervaringen voor gebruikers over de hele wereld.

  Volg voor meer informatie en updates de website, Instagram, Facebook van OPPO Belgium

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.