{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2021-11-15
 • OPPO A54s: de smartphone die voldoet aan de eisen van het moderne leven

  OPPO A54s wordt geleverd met een 50MP AI Triple Camera, langdurige 5.000 mAh-batterij en een groot 6,52 inch LCD Eye Care Display

  Brussel, 15 november 2021 – OPPO breidt zijn A-serie uit met de A54s. De nieuwe smartphone is gebouwd om te voldoen aan de eisen van het moderne leven en biedt hoge prestaties, gecombineerd met een stijlvol ontwerp, voor mensen die veel onderweg zijn.

  Dirk Pauwels, Country Director OPPO België & Luxemburg AED: "Het is onze ambitie bij OPPO om producten te creëren die het leven van onze klanten verbeteren, en de OPPO A54s is daarop geen uitzondering. De grote 5.000 mAh-batterij stelt gebruikers in staat om van hun dag te genieten zonder zich ooit zorgen te maken over de levensduur van de batterij, terwijl de ruime opslagcapaciteit van 128GB plaats biedt voor al je apps, foto’s en video’s, zodat niets verloren gaat."

  Leg memorabele momenten vast, terwijl ze gebeuren
  Met de drievoudige camera op de OPPO A54s, bestaande uit een  50MP hoofdcamera, 2MP dieptecamera en 2MP macrocamera, leg je memorabele momenten kristalhelder vast. De smartphone is perfect voor het maken van portretten van familie of vrienden, en creëert een mooi bokeh-effect met onscherpe achtergrond rond het onderwerp.

  De OPPO A54s beschikt ook over een 8MP camera aan de voorkant, die prachtige selfies maakt. Algoritmen in de camerasoftware passen zich intelligent aan op basis van de omgeving en het aanwezige licht, en verbeteren de individuele huidtinten van elke persoon in de foto, zodat iedereen er op zijn best uitziet.

  Lange batterijduur voor urenlange betrouwbaarheid
  Een bijna lege smartphonebatterij is voor één op twee Belgen een bron van stress, zo blijkt uit een studie van onderzoeksbureau iVox in opdracht van OPPO België. De ruime 5.000 mAh-batterij zorgt ervoor dat de OPPO A54s de hele dag door hoge prestaties levert. Met een volledig opgeladen batterij geniet je van 34 uur beltijd of kan je 21 uur lang video streamen.

  Ook wanneer de dag ten einde loopt, gaat de A54s verder. Geavanceerde optimalisatietechnologie vermindert het batterijverbruik wanneer de telefoon 's nachts inactief op een nachtkastje ligt. Dankzij Super Nighttime Standby verbruikt de telefoon slechts 1,32% stroom over een periode van 8 uur, zodat je er meteen weer tegenaan kan wanneer de volgende dag aanbreekt.

  Stijl doet geen afbreuk aan de inhoud
  De A54s verpakt high-end technologie in een eigentijds en slank design. De smartphone heeft een dikte van 8,40 mm en weegt slechts 190 g. In tegenstelling tot vorige generaties is de vingerafdruksensor van de achterkant naar de zijkant van de smartphone verplaatst.

  Het 6,52 inch Eye Care Display is ontworpen om vermoeide ogen te voorkomen. Het LCD-scherm biedt superieure beelden om een optimale gebruikerservaring te garanderen, of het nu gaat om gamen of het streamen van je favoriete show. Het scherm dimt en verheldert automatisch op basis van de omstandigheden. De AI Smart Backlighting-functie leert uit je gewoonten en past de helderheid aan, waardoor het niet nodig is om de helderheidsinstellingen voortdurend manueel aan te passen.

  ColorOS 11.1 biedt een platform voor multitaskers onderweg
  ColorOS 11.1 is een lichtgewicht besturingssysteem dat wordt geleverd met intuïtieve en flexibele functies, zoals FlexDrop, waardoor gebruikers apps kunnen gebruiken in volledig scherm of als zwevende vensters, om naadloos te multitasken. De A54s wordt ook geleverd met Google Lens OCR, waardoor hij tijdens het reizen vreemde talen kan vertalen. Bovendien kunnen gebruikers dankzij Google Nearby-compatibiliteit met een simpele tik foto's, video's en bestanden delen met vrienden in de buurt.

  Prijs en beschikbaarheid
  De OPPO A54s (4GB RAM + 128GB ROM) is beschikbaar in België in de kleuren Crystal Black en Pearl Blue, aan een adviesprijs van  219 euro.

  *Alle functionaliteit, specificaties en andere productinformatie in dit document, inclusief, maar niet beperkt tot, de voordelen, het ontwerp, de prijzen, componenten, prestaties, beschikbaarheid en mogelijkheden van het product kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Ga voor meer informatie naar de officiële website van OPPO: www.oppo.com

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.