{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2020-11-16
 • OPPO lanceert de Enco X True Wireless Noise Cancelling Earphones: Akoestiek die inspireert

  Brussel, 16 november 2020 – OPPO, 's werelds toonaangevende merk voor slimme apparaten, lanceert een nieuw vlaggenschipproduct in zijn lijn van draadloze oordopjes – de OPPO Enco X True Wireless Noise Cancelling Earphones.

  OPPO Enco X

  De premium TWS-oordopjes (True Wireless Sound) zijn het resultaat van een allereerste samenwerking met de Scandinavische luidsprekerfabrikant Dynaudio. OPPO combineert zijn meer dan tien jaar ervaring in akoestiek met de technische expertise van Dynaudio om een nieuwe standaard voor ruisonderdrukking neer te zetten.

  OPPO x Dynaudio: een nieuwe TWS-standaard met hifi-kwaliteit

  De authentieke, eersteklas audiokwaliteit van de Enco X-oordopjes is het product van voortdurend onderzoek, testen en tunen in Europa's grootste akoestische laboratorium, uitgevoerd door Dynaudio's chief acoustic expert Daniel Emonts en zijn team, in samenwerking met OPPO's eigen akoestiekexperts.

  Tegelijkertijd heeft OPPO een nieuw DBEE (Dynamic Bass Enhanced Engine) 3.0 akoestisch systeem ontwikkeld met nieuwe materialen, een nieuwe structuur en nieuwe technologie. OPPO gebruikt een coaxiaal dual-driver ontwerp. De 11mm Dynamic Driver is verantwoordelijk voor lage middentonen, terwijl een 6mm Balanced Membrane Drivede hoge tonen voor rekening neemt. De dubbele luidsprekers zijn op op parallelle assen gepositioneerd voor natuurlijke audio in hoge kwaliteit.

  Bovendien is er met de high-bit-rate draadloze LHDCTM -transmissie meer snelheid, meer data en meer bandbreedte beschikbaar, wat betekent dat de OPPO Enco X-oordopjes meer details behouden en rijke en hoogwaardige audio leveren.

  Met Dynaudio's deskundige tuning, een innovatief geluidssysteem en de LHDC TM-transmissietechnologie, kan je ultieme Hi-Fi-audio ervaren met OPPO Enco X.

  Ruisonderdrukking en transparantiemodus met één tik

  OPPO Enco X True Wireless Noise Cancelling Earphones zijn uitgerust met een high-end, dual-core digitale Bluetooth-ruisonderdrukkingschip en ondersteunen hybride actieve ruisonderdrukking (ANC), met een maximale ruisonderdrukkingsdiepte van 35 dB. Er zijn vier instellingen voor ruisonderdrukking beschikbaar: ‘maximale ruisonderdrukking’, ‘ruisonderdrukking’, ‘ruisonderdrukking uit’ en
  ‘transparantiemodus’.

  Van buiten tot binnen, van thuis tot onderweg, elke modus is geoptimaliseerd voor een andere omgeving. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor maximale ruisonderdrukking voor maximaal audioplezier tijdens een lawaaierige trein- of busrit. Op kantoor of in een koffiebar schakel je over naar normale geluidsonderdrukking om omgevingslawaai te verzachten. Met de nieuwe transparantiemodus hoor je met één tik de buitenwereld om je heen, zonder de oordopjes uit te doen.

  Tot slot maakt het ruisonderdrukkingsalgoritme gebruik van de drie microfoons op de oordopjes om achtergrondgeluid tijdens telefoongesprekken aanzienlijk te verminderen. Hoe luidruchtig je omgeving ook is, je zal altijd gehoord worden.

  Beschikbaarheid

  OPPO biedt de oordopjes in België in twee eenvoudige maar elegante kleuren aan: zwart en wit. Draadloos opladen wordt ondersteund en gebruikers kunnen tot 25 uur audio streamen op één laadbeurt. Bovendien kan je met omgekeerd opladen de oordopjes altijd en overal opladen met je smartphone.

  De OPPO Enco X True Wireless Earphones zijn in de loop van november beschikbaar tegen een adviesprijs van 179 euro bij verschillende Belgische retailers.

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.