{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2021-04-23
 • OPPO lanceert 2121 Future Photography Project om alledaagse momenten vast te leggen voor de toekomst

  OPPO lanceert 2121 Future Photography Project om alledaagse momenten vast te leggen voor de toekomst

  Brussel, 23 april 2021 – Vandaag lanceert OPPO, een van de grootste smart device merken ter wereld, een nieuwe campagne om mensen van over de hele wereld aan te sporen om hun alledaagse herinneringen vast te leggen en te delen voor de toekomst. OPPO richt zich met het 2121 Future Photography Project specifiek op het fotograferen van kleine, alledaagse momenten die een boodschap achterlaten voor mensen in het jaar 2121. Smartphonegebruikers worden uitgedaagd om hun mooiste foto’s te delen via Instagram met de hashtag #DearFuture2121.

  OPPO’s Global Brand Ambassador en Academy Award-winnende acteur Eddie Redmayne onthulde het project en nodigt smartphonegebruikers uit om na te denken over de beelden die ze willen vastleggen, delen en bewaren voor de toekomst.

  Eddie, die de OPPO Find X3 Pro gebruikte om zijn eigen foto’s voor het project te maken, zegt: ‘’Er wordt altijd gezegd dat een foto meer zegt dan duizend woorden. Toch zijn er slechts enkele foto’s die je sprakeloos maken. Vaak zijn het niet de grote gebeurtenissen, maar juist de kleine alledaagse momenten. Ik denk dat dit precies de beelden zijn waar mensen over 100 jaar op willen terugkijken. We willen ook de herinneringen achterlaten van de kleine dingen, gekke momenten en de dagelijkse bezigheden die we samen beleefden. Met onze foto’s kunnen we die momenten in beeld brengen en delen met de wereld van morgen voor het maken van nieuwe herinneringen.’’

  #DearFuture2121

  Het 2121 Future Photography Project nodigt mensen uit om foto’s van nu te delen met een boodschap voor de toekomst. Inspiratie voor deze beelden kan worden gehaald uit alledaagse momenten; bijvoorbeeld in en om het huis, met dierbaren of onderweg. Gebruikers kunnen hun vastgelegde momenten delen via Instagram met de hashtags #DearFuture2121 en #ShotOnOPPO (indien ze een OPPO-telefoon gebruiken).

  Prijzenpakket

  Ter aanmoediging heeft OPPO een pakket met prijzen en awards samengesteld. Elke deelnemer maakt kans op een van de 80 reismogelijkheden ter waarde van 400 dollar voor een toekomstige trip om vrienden, familie of verlangde bestemmingen te bezoeken.

  Nog eens 200 deelnemers, van wie de foto’s zijn geselecteerd om te presenteren op de officiële website en Instagram-account van OPPO, krijgen toegang tot online professionele fotografielessen.

  Tot slot worden 50 winnaars gekozen door een team van professionele fotografen. Hun foto’s zullen aan het einde van de campagne exclusief worden gepresenteerd op de officiële website en sociale kanalen van OPPO.

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.