{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2021-05-05
 • OPPO laat van zich horen met sponsorship The Voice van Vlaanderen

  OPPO Find X3 Neo krijgt een podium in de liveshows van The Voice van Vlaanderen

  OPPO laat van zich horen met sponsorship The Voice van Vlaanderen

  Brussel, 5 mei 2021 - OPPO, één van de grootste smart device merken ter wereld, werkt aan zijn naamsbekendheid op de Belgische markt en kiest daarvoor het podium van The Voice van Vlaanderen. OPPO zal in en rond de liveshows van het populaire programma aanwezig zijn, zowel op tv als digitaal.

  Het is money time voor de kandidaten van het VTM-programma The Voice van Vlaanderen. Op vrijdag 7 mei start de eerste van vier liveshows, met de grote finale die op 28 mei live wordt uitgezonden op VTM en VTM GO. OPPO gaat voor deze liveshows een samenwerking aan met VTM in de vorm van een geïntegreerd sponsorpakket. De OPPO Find X3 Neo, één van de smartphones uit de premium-reeks van het merk, krijgt de spotlight op zich en zal onder meer tijdens het programma worden gebruikt om backstage verschillende filmpjes te maken. Die zullen via de Instagram- en TikTok-kanalen van The Voice van Vlaanderen worden gedeeld.

  Twee wereldmerken werken samen

  OPPO is één van de vijf grootste smartphonemerken ter wereld. Sinds vorig jaar is het merk ook actief op de Belgische markt. Als vooruitstrevende technologiespeler introduceert OPPO geregeld nieuwe innovatieve producten, die inspelen op de noden van gebruikers. Zo was de OPPO Find X2 Pro in 2020 de eerste smartphone die door een operator in België werd gecertificeerd voor 5G. Daarnaast is OPPO’s SuperVOOC 2.0 ongezien: het is de snelste laadtechnologie van het moment. Bovendien zijn ook de straffe foto- en videoprestaties van onder meer de Find X3 Series echt baanbrekend in de smartphonewereld.

  “We zijn zeer enthousiast over onze samenwerking met The Voice van Vlaanderen”, vertelt Dirk Pauwels, Country Director OPPO België en Luxemburg AED. “We willen met onze smartphones gebruikers inspireren om hun meest creatieve zelf te zijn. Dat sluit mooi aan bij de ambitie van The Voice van Vlaanderen, waardoor deze samenwerking voor ons een logische volgende stap is om onze naamsbekendheid op de Belgische markt te vergroten.”

  “Televisie is een medium in beweging waar creativiteit en betrokkenheid belangrijke waarden blijven. We zien vandaag steeds meer mensen – vooral jongeren – onze content op een andere manier beleven. Ze bepalen graag zelf waar, wanneer en hoe ze onze content bekijken. Via onze app VTM GO volgen ze bijvoorbeeld volop het nieuwe seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vandaar dat een goed partnership met OPPO ook een evidentie is, want een smartphone is vandaag onmisbaar als streaming device", zegt Bert De Cort, Concept Manager bij Integreate.

  OPPO Find X3 Neo krijgt een podium in de liveshows van The Voice van Vlaanderen

  OPPO Find X3 Neo

  Het uithangbord van deze samenwerking is de OPPO Find X3 Neo. Met een kwalitatief 90Hz Full HD+ AMOLED-scherm kan de smartphone perfect inspelen op deze trend. De Find X3 Neo maakt deel uit van de nieuwe Find X3-serie en combineert innovatieve technologie met een voortreffelijk design. Met eersteklas hardware zoals de op maat gemaakte Sony IMX 766-beeldsensor, een Qualcomm Snapdragon 865 5G-chipset en een robuuste batterij met SuperVOOC 2.0 snelladen, biedt de Find X3 Neo over de hele lijn een toonaangevende smartphone-ervaring in een slank en vooruitstrevend ontwerp.

  “Met The Voice van Vlaanderen willen we de Belgische consument op een leuke manier kennis laten maken met onze Find X3 Neo en de awareness voor de hele Find X3 Series (met ook nog de Find X3 Pro en Find X3 Lite) verhogen”, besluit Dirk Pauwels. “Dankzij zijn geavanceerde cameratechnologie, geoptimaliseerde batterij en schitterende ontwerp vormt de Find X3 Neo de ideale metgezel voor diegenen die hun creativiteit tot het uiterste willen drijven.”

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.