{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2021-02-23
 • OPPO kondigt wereldwijd partnerschap aan om supersnel opladen naar overal en iedereen te brengen

  Anker, FAW-Volkswagen en NXP Semiconductors worden nieuwste partners

  OPPO brengt snelladen naar auto’s, openbare ruimtes en nieuwe apparaten samen met wereldwijde partners

  Shanghai, 23 februari 2021 - OPPO, toonaangevend merk voor smartphones en slimme apparaten, markeert vandaag een nieuw tijdperk in mobiele oplaadtechnologie met de lancering van The Flash Initiative. Een ecosysteem van globale partners gaat OPPO's baanbrekende VOOC-snellaadtechnologie in licentie gebruiken om sneller opladen in elk deel van het leven van consumenten te introduceren.

  Tot deze nieuwe partners behoren FAW-Volkswagen, Anker en NXP Semiconductors — leiders in hun respectieve domeinen van auto's, draagbaar opladen en chipproductie. Samen bereiken hun producten consumenten in drie omgevingen waar ze vaak hun apparaten moeten opladen: thuis, in de auto en buiten in de openbare ruimte. Elke partner zal werken met gepatenteerde technische ontwerpen ontwikkeld door OPPO, dat wereldwijd meer dan 2.950 patenten voor snelladen heeft aangevraagd, waarvan er al meer dan 1.400 zijn verleend.

  Het Flash Initiative is ontstaan vanuit OPPO’s doel om het leven van consumenten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met dit initiatief brengt het zijn baanbrekende IP verder dan de telefoonladers van consumenten thuis, naar auto's, openbare ruimtes en chips binnen een breed scala aan technologieën.

  OPPO brengt snelladen naar auto’s, openbare ruimtes en nieuwe apparaten samen met wereldwijde partners

  Adler Feng, Senior Director of Intellectual Property bij OPPO, presenteerde het initiatief vandaag tijdens MWC in Shanghai: "Het Flash Initiative weerspiegelt het geloof van OPPO in mensgerichte technologieën die een verschil maken in het dagelijks leven van mensen. Dankzij onze nieuwe partners kunnen onze gepatenteerde technologieën meer mensen bereiken dan ooit tevoren. Dit is een essentiële stap in het vrijmaken van consumenten om hun apparaten te gebruiken zoals ze willen, ongeacht wat ze moeten doen of waar ter wereld ze zijn."

  Cynthia Tan, Brand Director bij Anker Innovations China: "Onze gebruikers zijn altijd de topprioriteit geweest bij Anker en dit past perfect bij de mensgerichte filosofie van OPPO. Vanaf dag één wilden we onze innovaties gebruiken om zoveel mogelijk mensen de best mogelijke laadtechnologie te bieden. Door samen te werken met OPPO, kijken we ernaar uit om onze klanten nieuwe snellaadervaringen te geven."

  Will Wang, Head of Smart Power & IoT Solutions APAC bij NXP Semiconductors: "We werken aan een slimmere wereld en sneller opladen is hier een cruciaal onderdeel van. Als we het leven van mensen willen verbeteren door middel van technologie, moeten we hun dagelijkse ervaringen gemakkelijker en handiger maken - en de VOOC-snellaadtechnologie van OPPO doet precies dat."

  OPPO brengt snelladen naar auto’s, openbare ruimtes en nieuwe apparaten samen met wereldwijde partners

  Technologiecertificeringslaboratorium CTTL (China Telecommunication Technology Laboratory) zal alle partnerproducten die zijn gemaakt met VOOC-snellaadtechnologie testen en certificeren. Als een van China's grootste technische certificeringslaboratoria nam CTTL het voortouw bij het vaststellen van veiligheidsnormen voor snellaadtechnologie en heeft het OPPO al een vijfsterrenbeoordeling gegeven voor zijn VOOC Flash Charging. OPPO heeft ook samengewerkt met CTTL om een technische paper te ontwikkelen die waardevolle informatie deelt over snellaadtechnologie, vooral rond apparaat- en consumentenveiligheid. Dit zal kort na MWC Shanghai worden gepubliceerd.

  Leidend in laden

  De VOOC-technologie van OPPO die in 2014 werd gelanceerd, en de meer dan 30 smartphonemodellen met VOOC, hebben tot nu toe meer dan 175 miljoen gebruikers over de hele wereld in contact gebracht met de ultrasnelle oplaadervaring.

  OPPO brengt snelladen naar auto’s, openbare ruimtes en nieuwe apparaten samen met wereldwijde partners

  De nieuwste snellaadproducten van OPPO maken snelladen al handiger. De kleine 50W Mini SuperVOOC-oplader kan smartphones, tablets en zelfs laptops opladen, en past gemakkelijk in je zak. Ondertussen kan de 65W AirVOOC draadloze oplader een 4.000 mAh-telefoonbatterij in 30 minuten volledig van stroom voorzien en de 125W-snellader doet hetzelfde in slechts 20 minuten. Elk product maakt gebruik van laagspanningsladen, met een dual-cell structuur en meerdere laadpompen en temperatuursensoren om automatisch de spanning te regelen en warmte af te voeren.

  Daarnaast toont OPPO deze week tijdens MWC Shanghai zijn Wireless Air Charging-technologie. Deze nieuwste innovatie maakt gebruik van magnetische resonantie om een deel van het ongemak van andere draadloze oplaadtechnologieën weg te nemen. Wireless Air Charging kan een laadvermogen tot 7,5W leveren en werkt zodra apparaten zich binnen 10 centimeter van de oplaadmat bevinden.

  OPPO brengt snelladen naar auto’s, openbare ruimtes en nieuwe apparaten samen met wereldwijde partners

  Nieuwe partners

  Het gecombineerde doel van de nieuwe partners van OPPO is om consumenten toegang te bieden tot snelladen in nog meer scenario's en ze te voorzien van technologie die hun leven gemakkelijker en rijker maakt.

  Anker, een van 's werelds toonaangevende elektronische consumentenmerken, eert innovatieve producten, van powerbanks tot opladers en stofzuigers tot hoofdtelefoons. Door samen te werken met OPPO zal Anker helpen om snelladen naar miljoenen meer mensen te brengen.

  FAW-Volkswagen, de joint venture tussen FAW Group en Volkswagen Group, zal OPPO’s patenten gebruiken om snelladen te integreren in Volkswagen-auto's die in China zijn gemaakt, waardoor automobilisten en passagiers hun toestellen onderweg snel kunnen bijladen.

  Chipfabrikant NXP Semiconductors brengt slimme, verbonden oplossingen naar verschillende sectoren, van smart cities tot industrie, automotive, mobiel en thuis. Voortbouwend op een langdurige relatie zal NXP verschillende OPPO-patenten implementeren om VOOC-snelladen in zijn printplaten te ondersteunen, wat betekent dat snelladen gemakkelijker kan worden geïntegreerd in meer autotoepassingen, openbare ruimtes en industriële omgevingen.

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.