{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2021-08-16
 • OPPO ontvangt EISA Best Product Advanced Smartphone Award voor tweede jaar op rij

  OPPO Find X3 Pro wint de felbegeerde EISA-prijs voor meest geavanceerde smartphone van het jaar

  Brussel, 16  augustus 2021 – OPPO heeft de EISA Best Product Advanced Smartphone Award ontvangen voor zijn vlaggenschipsmartphone Find X3 Pro. De prijs werd uitgereikt door de Expert Image and Sound Association (EISA), een groep bestaande uit 61 van 's werelds meest gerespecteerde tijdschriften voor consumentenelektronica.

  Maggie Xue, President van OPPO West-Europa: "We zijn erg dankbaar om de EISA-award te ontvangen als erkenning voor de innovatie van de Find X3 Pro. Dat we deze prijs voor het tweede jaar op rij winnen, is een bewijs van onze doelstelling om apparaten te creëren die de verwachtingen van de consument overtreffen. Onze nieuwste vlaggenschipsmartphone bouwt voort op het 5G-momentum van de vorige generatie, de Find X2 Pro, maar stimuleert ook ongelooflijke innovatie in beeldopname-, verwerkings- en weergavetechnologie. Door de Find X3 Pro tot het uiterste te drijven, hebben we een ongelooflijke creatieve toolkit ontgrendeld voor degenen die gepassioneerd zijn door fotografie, waardoor ze tot een miljard kleuren kunnen vastleggen en weergeven op een apparaat dat in hun zak past. "

  Paul Miller, EISA President: "De OPPO Find X3 Pro verhoogt de technologische lat naar nieuwe hoogten en maakt indruk met zijn uitgebreide functieset en zeer onderscheidende ontwerp. Het vlaggenschip van OPPO biedt misschien wel de beste smartphonecamera-opstelling van dit seizoen, met vier lenzen op de achterkant - een primaire lens en ultragroothoek van 50 MP, een 13MP  telefotolens en, uniek, een 3MP microscooplens die tot  60x vergroting biedt. Deze opstelling met meerdere camera's komt elke belofte na, waardoor OPPO's Find X3 Pro de meest geavanceerde smartphone op de markt is."

  De OPPO Find X3 Pro heeft een premium en futuristisch ontwerp, en is uitgerust met een geavanceerde quadcamera en een meeslepend scherm. Het is de eerste van OPPO's smartphones die  twee primaire 50 MP-camera's (groothoek en ultragroothoek) combineert, die gebruikmaken van innovatieve Sony IMX766-beeldsensoren en een 10-bits Full-Path Colour Management System. Dit stelt gebruikers in staat om foto's en video's met maximaal 1 miljard kleuren vast te leggen, op te slaan en weer te geven, met levensechte kleurnauwkeurigheid en een overvloed aan tinten als resultaat. Aangedreven door Qualcomm® Snapdragon™ 5G Mobile Platforms, biedt de Find X3-serie alle prestaties die kunnen worden verwacht van OPPO-innovatie.

  EISA is 's werelds grootste onafhankelijke samenwerkingsverband van experts in multimediatechnologieën en biedt een uniek, wereldwijd perspectief op de markt voor consumentenelektronica. Al bijna 40 jaar bieden EISA's Awards de ultieme onafhankelijke koopaanbevelingen voor consumententechnologie. De EISA Awards worden jaarlijks gekozen door expertgroepen die 61 toonaangevende tijdschriften en websites uit 29 landen vertegenwoordigen op het gebied van fotografie, home theatre video, home theatre audio, hifi, in-car en mobiele elektronica. De Expertgroepen zijn zelfstandig maar werken samen onder de paraplu van EISA.

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.