{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2021-04-12
 • OPPO en National Geographic leggen verbluffende Martiaanse landschappen en kleuren op aarde vast

  National Geographic-fotograaf Keith Ladzinski verkent met behulp van de OPPO Find X3 Pro een miljard kleuren van Mars op aarde in de Mojave-woestijn.

  OPPO en National Geographic leggen verbluffende Martiaanse landschappen en kleuren op aarde vast

  Brussel, 12 april 2021 - Vandaag kondigt OPPO een nieuwe samenwerking aan met National Geographic als storytelling partner. Bekroond National Geographic-fotograaf Keith Ladzinski leidt daarbij een unieke verkenningstocht van de Mojave-woestijn in het zuidwesten van de Verenigde Staten, die veel gelijkenissen vertoont met het landschap van de planeet Mars.

  Na de Antarctica-campagne van vorig jaar werken de twee merken opnieuw samen met het oog op storytelling. Een avontuur waarin we een explosie van kleuren en adembenemende landschappen zullen ontdekken met behulp van OPPO’s nieuwste 10-bits kleurmanagementsysteem om die weelderige en kleurrijke Mars-achtige landschappen vast te leggen. De 'Out of This World Colours'-campagne verkent de Mojave-woestijn door de lens van het nieuwste vlaggenschip uit het OPPO-gamma: de Find X3 Pro. Gebruikers zullen op hun eigen ontdekkingsreis kunnen gaan en zullen hun creaties kunnen delen met de campagne-hashtag om anderen te inspireren.

  "Nieuwsgierigheid en dingen ontdekken zijn altijd onze drijfveren geweest, als individuen en als organisatie. Onze vorige samenwerking met National Geographic voor het 'Uncover Antarctica'-project was een ongelooflijk succes. We hebben daarbij zowel avontuur als technologie kunnen combineren om een mooi verhaal te creëren dat er echt uitspringt”, vertelt Maggie Xue, President van OPPO West-Europa. “Vandaag zijn we dan ook verheugd om onze samenwerking verder te zetten met de 'Out of This World Colours'-campagne. Hiermee willen we laten zien hoe ons toonaangevende kleurbeheersysteem de echte schoonheid van de natuur kan vastleggen en weergeven in 1 miljard kleuren."

  "Het vastleggen van kleur en detail is een van de basisprincipes van fotografie”, zegt Keith Ladzinski, fotograaf voor National Geographic. “De samenwerking met OPPO is een geweldige kans geweest om nieuwe innovaties op vlak van beeld uit te proberen. We delen ook allebei een brandende passie voor avontuur, het creëren en ontdekken van unieke momenten en ervaringen. Het fotograferen van de Mojave-woestijn met de Find X3 Pro was voor mij een waar geschenk. Met name de RAW-beeldverwerkingsmogelijkheden maken het mogelijk om die bijzondere landschappen tot in het kleinste detail vast te leggen met maar liefst 1 miljard kleuren."

  National Geographic-fotograaf Keith Ladzinski aan het werk in de Mojave-woestijn

  Out of this World Colours - de geest van avontuur

  De drang om nieuwe zaken te ontdekken is de kern van OPPO’s identiteit. Het innovatieve 10-bits kleurmanagementsysteem van de Find X3 Pro brengt tot 1 miljard kleuren tot leven - van camera tot scherm. OPPO heeft hiermee de mobiele fotografie en beeldschermkwaliteit naar een hoger niveau getild. Het heeft een manier gevonden om het uitzonderlijk niveau van kleurdiepte en kleurgetrouwheid te tonen dat met zijn vlaggenschiptoestel kan worden bereikt.

  De 'Out of This World Colours'-campagne wordt gelanceerd in samenwerking met National Geographic als storytelling partner. Het uiteindelijk doel is om de prachtige landschappen en oranje kleuren van de Mojave-woestijn te verkennen, om als het ware een stukje Mars dichter bij de aarde te brengen. Als onderdeel van de samenwerking heeft National Geographic-fotograaf Keith Ladzinski een uitdagende expeditie ondernomen om met behulp van de Find X3 Pro in de beroemde Californische woestijn de ‘buitenaardse’ kleuren en scènes vast te leggen.

  Keith is een veelvuldig bekroonde fotograaf die talrijke prijzen heeft gewonnen bij PDN, The International Library of Photography en National Geographic. Hij heeft 11 tijdschriftverhalen gefotografeerd voor National Geographic en meer dan 100 voor vele andere gerenommeerde publicaties. Voor deze campagne brengt hij een unieke blik met het vastleggen van de spectaculaire erosie en het verbluffende kleurenpalet van de Mojave-woestijn.

  De Campagne #OutOfThisWorldColours

  De campagne 'Out of This World Colours' start op 12 april en duurt een hele maand. Ze volgt Keiths fotoreis met de OPPO Find X3 Pro aan de hand van diverse National Geographic-content, waaronder video's, opnames en beelden van achter de schermen. De campagne zal te zien zijn op de verschillende platformen van National Geographic en op de sociale media-kanalen van OPPO met de hashtag #OutOfThisWorldColours.

  Wie zelf een Find X3 Pro heeft, kan zich laten inspireren door de avonturen van Keith en zijn of haar eigen ‘buitenaardse’ momenten creëren. Met de hashtags #OutOfThisWorldColours en #shotonOPPO kunnen gebruikers hun beste foto’s tonen en/of zich laten inspireren door vele anderen die meedoen en hun eigen ‘expeditie’ op sociale media onthullen.

  Voor meer informatie over de ‘Out of This World Colours’-campagne en het partnership tussen OPPO en National Geographic, bezoek: https://www.oppo.com/benl/events/out-of-this-world-colours/

  OPPO en National Geographic leggen verbluffende Martiaanse landschappen en kleuren op aarde vast

  OPPO en National Geographic leggen verbluffende Martiaanse landschappen en kleuren op aarde vast

  OPPO en National Geographic leggen verbluffende Martiaanse landschappen en kleuren op aarde vast

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.