{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2022-11-09
 • OPPO lanceert nieuwe Band 2 met verbeterde slaap- en gezondheidsfuncties

  Nieuwe OPPO Band 2 met verbeterde slaap- en gezondheidsfuncties

  Brussel, 9 november 2022 –  OPPO introduceert vandaag officieel de OPPO Band 2 op de Belgische markt. De OPPO Band 2 is uitgerust met een ultrahelder groot scherm en voorzien van kleurrijke wijzerplaten, een tweekleurig bandontwerp en een breed scala aan verbeterde professionele slaap- en gezondheidsfuncties. De trendy activity tracker is onmiddellijk beschikbaar in de OPPO e-store.

  De OPPO Band 2 heeft een kraakhelder 1,57 inch groot scherm met een pixeldichtheid van 302 PPI. Hiermee is de screen-to-body ratio 47% hoger dan die van de vorige generatie en heeft het een 74% groter schermoppervlak, waarmee interacties eenvoudiger en gemakkelijker worden. De helderheid van het scherm bedraagt tot 500 nits. Dit garandeert een heldere weergave, zelfs bij fel buitenlicht.

  Naast een prettige kijkervaring, biedt de OPPO Band 2 tevens een aantrekkelijk tweekleurig banddesign en verschillende personaliseerbare wijzerplaten, AI Outfit Watch Face 2.0 en aanpasbare wijzerplaatwidgets. Gebruikers kunnen hun wijzerplaat eenvoudig aanpassen om hun unieke stijl uit te drukken. Bovendien is de OPPO Band 2 een lichtgewicht van slechts 33 gram, wat comfortabel om ieders pols aanvoelt.

  Professionele trainingsmodi en OSleep voor een gezonde levensstijl
  Voor een professionelere en nauwkeurigere monitoring van sport- en gezondheidsprestaties heeft de OPPO Band 2 een ingebouwde uiterst nauwkeurige 6-assige bewegingssensor, evenals hartslag- en saturatiesensoren. Dankzij de krachtige hardware is er een nieuwe tennismodus beschikbaar die verschillende tennisslagen kan herkennen en vijf soorten gegevens kan registreren: slagen, racketzwaaien, duur van de tennissessie, hartslag en aantal verbrande calorieën.

  De OPPO Band 2 biedt ook verbeterde hardloopfunctionaliteiten, zoals hartslagmonitoring tijdens het hardlopen, cardiorespiratoire fitness (CRF)-evaluatie, suggesties voor de loopsnelheid en 13 hardloopcursussen. De professionele gegevenscontrole en waarschuwingen helpen gebruikers veilig en efficiënt hard te lopen. Bovendien ondersteunt de OPPO Band 2 tot 100 trainingsmodi en automatische detectie van 4 modi: wandelen, hardlopen, elliptische machine en roeimachine om trainingen veiliger en efficiënter te maken.

  Nieuwe OPPO Band 2 met verbeterde slaap- en gezondheidsfuncties

  Met OSleep slaapregistratie helpt de OPPO Band 2 om beter te slapen in alle situaties. Voor het slapengaan kunnen gebruikers een slaapschema instellen waarmee de band de slaapstand activeert op de gekoppelde telefoon. Tijdens het slapen controleert OPPO Band 2 slaap, ontwaken, slaapduur, slaapfasen (diepe slaap en lichte slaap), REM-slaap (Rapid Eye Movement) en zuurstofgehalte in het bloed. Ook beoordeelt de band het snurkrisico. Na het wakker worden, kunnen gebruikers hun slaapkwaliteitsrapport en snurkrapport bekijken om hun slaap beter te begrijpen.

  Andere gezondheidsfuncties van de OPPO Band 2 om gebruikers te helpen gezond te blijven, zijn onder andere continue hartslagbewaking, real-time stressbewaking en -waarschuwing, en herinneringen voor het drinken van water.

  Een slimme assistent om de pols voor onderweg
  De OPPO Band 2 is ook ieders slimme assistent voor in het dagelijkse leven. De band laat toe om alarmen in te stellen, controleert het weer, stelt timers in en nog veel meer. De batterij gaat 14 dagen mee, waardoor gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over het batterijniveau. Bovendien kan de OPPO Band 2 dankzij magnetisch snelladen een hele dag functioneren op een oplaadbeurt van 5 minuten. Binnen een uur is de band zelfs weer volledig opgeladen, zodat gebruikers kunnen genieten van een ononderbroken slimme ervaring.

  Prijzen & beschikbaarheid
  De OPPO Band 2 is vanaf vandaag direct verkrijgbaar in de kleuren Midnight Black en Baby Blue via de OPPO e-store tegen een adviesprijs van €79.

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.