{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2021-03-04
 • OPPO ambieert om toonaangevend smartphonemerk in Europa te worden

  Als een van de top 5 leveranciers** ter wereld, zal OPPO’s innovatieve smartphonetechnologie een ongekende groei in de Europese markt stimuleren

  Brussel, 4 maart 2021 – OPPO, toonaangevend merk voor slimme apparaten, kondigt vandaag zijn ambitie aan om een van de belangrijkste en meest innoverende fabrikanten van slimme apparaten in Europa te worden. Met zijn groeiplannen wil OPPO toonaangevende technologie blijven leveren voor mid-range en vlaggenschipapparaten, en zijn merk in de nabije toekomst in West-Europa versterken. Na in 2020 al uit te breiden naar vier nieuwe markten, is het bedrijf nu actief in 12 West-Europese landen.

  Dankzij de consistente groei en uitbreiding heeft OPPO in 2020 een groei van meer dan 200% YoY* genoteerd in het aantal uitgeleverde smartphones in West-Europa. Met dit succes, in combinatie met meerdere bekroonde producten en een innovatiegedreven visie, wil het bedrijf de komende drie jaar zijn leidende plek in de Europese markt voor fabrikanten van slimme apparaten veiligstellen.

  Maggie Xue, president van OPPO West-Europa:

  "Ondanks dat het afgelopen jaar voor velen ongelooflijk uitdagend was, hebben we ons allemaal gerealiseerd hoe belangrijk technologie is om verbonden te blijven met wat belangrijk is. De ongekende groei die OPPO in 2020 in Europa heeft gezien, maakt ons buitengewoon trots. Het betekent dat we producten van wereldklasse leveren, die verder gaan dan het voldoen aan de behoeften van onze klanten. We hebben een ambitieus doel gesteld voor de komende jaren om een van de topfabrikanten in Europa te worden - en we zijn ervan overtuigd dat we dit zullen bereiken. Het is dezelfde ambitie die echte innovatie, vooruitgang en de waarden van ons bedrijf stimuleert."

  De beste in Europa

  OPPO is sinds de lancering in 2004 snel uitgebreid naar meer dan 40 landen en regio’s, en uitgegroeid tot een van de top vijf smartphoneleveranciers wereldwijd. Ondanks een uitdagende pandemie is OPPO in 2020 uitgebreid naar vier nieuwe landen in West-Europa - Portugal, België, Ierland en Duitsland. Met een aanwezigheid in 12 West-Europese landen heeft het bedrijf een ongekende groei in het aantal uitgeleverde smartphones geregistreerd in 2020* - meer dan 200% in West-Europa in het algemeen.

  Om zich verder te vestigen als een belangrijke speler in de regio, heeft OPPO zich gericht op samenwerkingen met top-tier netwerkoperatoren in Europa, waarbij het zijn momentum heeft benut om nieuwe kansen na te streven die de groei zullen bevorderen. OPPO wil nog meer klanten helpen toegang te krijgen tot toekomstige 5G-innovatie.

  OPPO investeert ook in zijn groei op de Europese markt via strategische partnerschappen met gerenommeerde merken zoals Roland-Garros, Rolex Paris Masters, FC Barcelona en Lamborghini. Bovendien blijft het bedrijf trouw aan zijn toewijding om toonaangevende slimme apparaten te creëren, en zal het zijn focus op R&D-investeringen in intelligente technologieën vergroten.

  *Interne gegevens van OPPO
  **Counterpoint data – Global Smartphone Market 2020

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.