{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2022-04-20
 • OPPO lanceert A76 en A96 met lange batterijduur en duurzaam ontwerp

  Brussel, 11 april 2022 – OPPO kondigt de beschikbaarheid aan van de OPPO A76 en A96 in België. Deze nieuwe smartphones in OPPO’s A Series zijn uitgerust met een langdurige 5.000 mAh-batterij, 33W SUPERVOOC-snelladen, en het gepatenteerde OPPO Glow Design dat de telefoons kras- en vingerafdrukbestendig maakt. De OPPO A76 en A96 zijn vanaf deze maand beschikbaar bij de voornaamste Belgische verkooppunten.

  Stijlvol en duurzaam design

  Het OPPO Glow Design is visueel verbluffend, voelt geweldig in de hand, en is tegelijk bijzonder duurzaam en bestand tegen vingerafdrukken en vuil. OPPO biedt de afwerking in verschillende kleuren aan. De OPPO A76 is beschikbaar in Glowing Black en Glowing Blue, terwijl je voor de OPPO A96 kan kiezen tussen Starry Black en Sunset Blue.

  Beide smartphones zijn voorzien van een groot Punch-Hole Display dat nagenoeg de volledige voorkant bedekt. De 90Hz refresh rate en 180Hz touch sampling rate zorgen voor een vloeiende en immersieve ervaring wanneer je video kijkt of gamet. All-Day AI Eye Comfort verbetert de hele dag door de zichtbaarheid van het scherm afhankelijk van de hoeveelheid omgevingslicht.

  De vingerafdruksensor zit zowel bij de OPPO A76 als A96 aan de zijkant en is dunner dan voorheen, voor een meer verfijnde uitstraling.

  OPPO A76 in Glowing Black

  Soepele en langdurige gebruikservaring

  De 5.000 mAh-batterij geeft gebruikers de nodige energie om de hele dag verbonden te blijven. Dankzij de 33W SUPERVOOC-snellaadtechnologie volstaat 30 minuten laden om de batterij alweer tot 55% op te laden. Naast de hardware heeft OPPO grote stappen gezet in efficiënter batterijgebruik met functies zoals Super Power Saving Mode, Super Nighttime Standby en Optimized Night Charging, waardoor een langdurige en veilige gebruikservaring wordt gegarandeerd.

  OPPO A76 en A96 worden aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 680 voor een bijzonder soepele ervaring, zelfs tijdens het multitasken. OPPO A76 wordt geleverd met 4GB RAM en 128GB opslag. OPPO A96 verdubbelt het RAM-geheugen tot 8 GB. Beide smartphones ondersteunen RAM Expansion om het RAM-geheugen verder uit te breiden en bieden plaats voor een SD-kaart tot 1TB om meer foto’s en video’s op te slaan.

  Verbeterd camerasysteem voor portretfotografie

  De OPPO A76 heeft een 8MP camera vooraan, terwijl je met de OPPO A96 selfies maakt met een 16MP frontcamera. Voor beide smarptohnes geldt dat portretten voortaan helderder en duidelijker zijn in schemerige omgevingen dankzij de 360° Fill Light-functie.

  Ook achteraan verschilt de camerahardware tussen beide smartphones. OPPO A96 beschikt over een 50MP hoofdcamera met hoge lichtgevoeligheid in combinatie met een 2MP bokeh-camera, waarmee gebruikers de portretmodus kunnen gebruiken om foto’s vast te leggen met precieze en natuurlijke bokeh-effecten. OPPO A76 combineert een 13MP hoofdcamera met een 2MP bokeh-camera.

  Extra camerafuncties zoals AI Palette, Neon Portrait, Flash Snapshot en Selfie HDR zorgen voor nog meer veelzijdigheid voor gebruikers wanneer ze in verschillende scenario's fotograferen.

  OPPO A96 in Sunset Blue

  ColorOS 11.1 voor intuïtieve software-ervaring

  ColorOS 11.1 zorgt voor een intuïtieve en vloeiende gebruikservaring met handige functies zoals Bullet Screen Message, FlexDrop, Three-finger Translate with Google Lens en verbeterde privacyfuncties zoals Private Safe en App Lock. System Booster is een onderliggende technische optimalisatie, die zorgt voor een soepele werking van de telefoon. Daarnaast zorgt Link Boost 2.0 ervoor dat de gebruiker altijd intelligent verbinding maakt en gebiet van low latencey, high-speed internet.

  Prijzen en beschikbaarheid

  OPPO A76 is onmiddellijk beschikbaar in de kleuren Glowing Black en Glowing Blue, en wordt geleverd in een configuratie met 4GB RAM en 128GB opslag. De adviesprijs bedraagt 219 euro.

  OPPO A96 is later in april beschikbaar in de kleuren Starry Black en Sunset Blue, en wordt geleverd in een configuratie met 8GB RAM en 128GB opslag. De adviesprijs bedraagt 279 euro.

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.