{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2022-09-27
 • Persbericht: OPPO A57 en A57s bieden snel opladen en duurzaam ontwerp voor prijsbewuste koper

  Brussel, 27 september 2022 – OPPO kondigt de beschikbaarheid aan van de OPPO A57 en A57s op de Belgische markt. De smartphones mikken op prijsbewuste kopers en beschikken over de voornaamste typerende karakteristieken voor OPPO’s A Series, zoals een lange batterijlevensduur en een uitstekende betrouwbaarheid, naast een reeks generatieverbeteringen om de gebruikerservaring verder te verbeteren. Dat alles wordt gecombineerd met een stijlvol OPPO Glow-design en, in het geval van de OPPO A57s, een performante 50MP-camera.

  Duurzaam en elegant ontwerp

  Het 7,99 mm dunne frame zorgt voor een fijn gevoel in de hand en een premium uitstraling. De unieke OPPO Glow-afwerking vult de achterkant van de OPPO A57 en A57s met talloze glinsterende nano-kristallen onder een glad en mat oppervlak. Deze afwerking is bovendien bijzonder vingerafdruk- en krasbestendig, voor betrouwbare duurzaamheid. OPPO A57 komt in de kleuren Glowing Black en Glowing Green. OPPO A57s is beschikbaar in Starry Black en Sky Blue.

  De duurzame kwaliteit van de smartphones is bewezen in zes belangrijke testgebieden – waaronder valtesten, waterbestendigheid, omgevingsklimaat, straling en signaalinterferentie – en omvat meer dan 130 strenge tests en 320 uitgebreide teststappen om te garanderen dat de telefoons jaren van real-world gebruik kunnen weerstaan. IPX4-waterbestendigheid betekent dat je de A57 en A57s vol vertrouwen kan gebruiken in alle weersomstandigheden.

  Een grote 5000 mAh-batterij die snel oplaadt

  De ruime 5000 mAh-batterij met 33W SUPERVOOC-snelladen geeft gebruikers het vertrouwen om hun telefoon met meer vrijheid te gebruiken. Na 30 minuten is de batterij alweer meer dan 50% geladen, terwijl 10 minuten volstaat om alweer 2,87 uur lang YouTube te streamen.

  Overspannings- en overstroombeveiligingen zorgen ervoor dat de batterij veilig wordt opgeladen. Een temperatuursensor helpt de laadsnelheid te moduleren zodat de batterij niet oververhit raakt. Super Power Saving Mode regelt de CPU-snelheid en beperkt apps tot het essentiële, zodat de laatste procenten van de batterij urenlang meegaan. Super Nighttime Standby verlaagt ‘s nachts het batterijverbruik tot slechts 2%, zodat gebruikers de gewoonte van elke nacht opladen achterwege kunnen laten.

  Kleurrijk scherm en stereo-geluid voor optimaal entertainment

  Het kleurrijk 6,56 inchscherm biedt 96% van het NTSC-kleurbereik en 100% van het DCI P3-bereik, waardoor games, films en foto’s er levendig uitzien. De piekhelderheid van 600 nits biedt een uitstekende zichtbaarheid buitenshuis, terwijl het scherm in het donker kan dimmen tot 2 nits om zorgeloos te browsen zonder vermoeide ogen. All-Day Eye Care past de schermhelderheid automatisch aan de omgeving aan voor de meest comfortabele kijkervaring.

  OPPO’s Ultra-Linear-stereoluidsprekers brengen de thuisbioscoopervaring naar de OPPO A57 en A57s. Het verbetert de basrespons en verhoogt het maximale volume om impact toe te voegen, terwijl het stereogeluidsveld de immersieve geluidservaring verbetert. De Ultra Volume-modus verhoogt het topvolume met nog eens 44% om slechthorenden te helpen of zelfs om door het lawaai van een luid feest heen te breken. Dirac3.0 optimaliseert de audiokwaliteit verder om het beste uit de hardware te halen, of er nu muziek, film of een game wordt afgespeeld.

  50MP-camera met verbeterde functies voor opvallende foto’s

  De OPPO A57s onderscheidt zichzelf met een high-res 50MP-camera die pixel binning gebruikt om heldere en gedetailleerde foto’s van 12,5MP te maken in alle scenario’s. De portretmodus gebruikt de 2MP-dieptesensor om een bokeh-effect te creëren, waarbij de achtergrond wordt vervaagd. De OPPO A57 beschikt over een 13MP-hoofdcamera en beide smartphones zijn uitgerust met een 8MP-camera vooraan.

  De Nightscape-modus verbetert de prestaties bij weinig licht door de belichting te verhogen en een computationele meervoudige belichtingstechniek toe te passen. Nightscape-filters ontsluiten nieuwe mogelijkheden voor creative expressie in fotografie bij weinig licht dankzij verschillende kleurstijlen. Flash Snapshot optimaliseert de camera-instellingen verder en legt tot 46 beelden snel achter elkaar vast, zodat actie-opnamen altijd scherp en gedetailleerd zijn.

  ColorOS 12.1 zorgt voor uitmuntende efficiëntie en privacybescherming

  ColosOS 12.1 zit vol met softwareverbeteringen om de dagelijkse ervaring te verbeteren. FlexDrop ontsluit echte multitasking, waarbij apps in beweegbare vensters worden uitgevoerd, terwijl Three-finger Translate met Google Lens gebruikers tekst in afbeeldingen laat vertalen met een snel gebaar.

  Het Privacy Dashboard laat gebruikers zien welke apps de afgelopen 24 uur toegang hebben gehad tot locatiegegevens, de camera of de microfoon. Enhanced Photo Data Privacy kan locatiegegevens en andere gegevens uit foto's verwijderen voordat ze worden gedeeld, voor ultieme gemoedsrust wanneer je foto’s online plaatst.

  Prijzen en beschikbaarheid

  OPPO A57 en OPPO A57s zijn vanaf nu beschikbaar in België via de OPPO e-store en andere verkoopkanalen.
     ●    OPPO A57 in Glowing Black of Glowing Green is beschikbaar in de configuratie 4GB RAM + 64GB ROM voor een adviesprijs van 189 euro.
     ●    OPPO A57s in Starry Black of Sky Blue is beschikbaar in de configuratie 4GB RAM + 128GB ROM voor een adviesprijs van 219 euro.

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.