{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2022-11-08
 • OPPO A17 debuteert met 50MP-camera en 5.000 mAh-batterij voor aantrekkelijke prijs

  Brussel, 4 november 2022 – Vandaag introduceert OPPO de nieuwste toevoeging aan zijn A-smartphoneserie in België: de OPPO A17. Met een 50MP-camera en ruime 5.000 mAh-batterij met lange levensduur, biedt de OPPO A17 een allround smartphone-ervaring voor een aantrekkelijke prijs. De OPPO A17 is per direct verkrijgbaar voor €179.

  Trendy ontwerp met premium leergevoel en ultraslanke body
  De OPPO A17 erft OPPO’s ultradunne retro-ontwerp met een middenframe met afgevlakte randen, waardoor de telefoon zijn slanke en premium uiterlijk krijgt. Met een gewicht van ongeveer 189 gram en een dikte van ongeveer 8,29 mm is de OPPO A17 gemakkelijker vast te houden en te bedienen in elke situatie.

  De OPPO A17 is verkrijgbaar in twee kleurafwerkingen, Lake Blue en Midnight Black, die elk een frisse en eersteklas uitstraling bieden. De achterkant is ontworpen met behulp van een composietverwerkingstechniek, waardoor de smartphone oogt en aanvoelt als echt leer. De binnenstructuur is in reliëf gemaakt met lichte leernerf en de buitenste laag is bedekt met een UV-coating. De robuuste behuizing ligt hiermee comfortabel in de hand, en is tevens stofbestendig.

  Uitstekend camerasysteem
  Voor degenen die graag speciale momenten met de camera vastleggen, bevat de OPPO A17 een 50 MP hoofdcamera en een 5 MP selfiecamera die in staat is om opvallende foto’s te maken met precisie en helderheid.

  OPPO A17 wordt aangedreven door geavanceerde hardware en zit boordevol beeldfuncties. Deze omvatten 360° Fill Light, portretretouchering1, HDR en andere functies waarmee gebruikers heldere selfies kunnen maken in slecht verlichte omgevingen of bij tegenlicht, voor meer authentieke en natuurlijke foto's.

  Duurzame batterij met verschillende energiebesparende functies
  De OPPO A17 is uitgerust met een flinke 5.000 mAh-batterij2 die 20 uur aan telefoongesprekken of 20 uur gemiddelde kijktijd op YouTube3 kan leveren wanneer deze volledig is opgeladen.

  Voor degenen die hun telefoon gedurende lange tijd gebruiken maar overdag niet kunnen opladen, wordt de Super Power Saving Mode op de OPPO A17 ingeschakeld om elk laatste beetje batterij te helpen maximaliseren wanneer het batterijniveau daalt tot 10%. Bovendien beschikt de OPPO A17 ook over Super Nighttime Standby dat gebruikmaakt van AI-mogelijkheden om de slaappatronen van gebruikers te leren kennen en het stroomverbruik te verminderen, waardoor het batterijgebruik gedurende een enkele nacht4 tot slechts 2-3% van de totale capaciteit wordt beperkt.

  Allround prestaties met RAM-uitbreidingstechnologie en betrouwbare kwaliteit
  Met een MediaTek Helio G35-chipset biedt de OPPO A17 efficiënte prestaties met een CPU-snelheid tot 2,3 GHz. Dankzij OPPO’s RAM-uitbreidingstechnologie kan de RAM-capaciteit van de telefoon worden uitgebreid door tot 4 GB5 ongebruikte ROM te lenen, waardoor het apparaat meerdere zware apps met minder vertraging kan uitvoeren.

  De OPPO A17 is stevig gebouwd en werd onderworpen aan meer dan 130 uiterst strenge betrouwbaarheidstests en 320 uitgebreide kwaliteitstests om de weerstand te testen tegen spatten, hoge temperaturen, hoge luchtvochtigheid, microdruppels, krassen en andere veelvoorkomende slijtage.

  Verbeterde beveiliging en efficiëntie met ColorOS 12.1
  De OPPO A17 is ontworpen voor gemak en efficiëntie met OPPO’s ColorOS 12.1. Three-Finger Translate met Google Lens kan tekst in een screenshot snel vertalen naar meer dan 100 ondersteunde talen. Met FlexDrop kunnen gebruikers een extra app open houden in een klein zwevend venster, wat zorgt voor effectievere multitasking bij het schakelen tussen apps. ColorOS 12.1 bevat ook andere beveiligingsfuncties, zoals Five-Grade Access Control en Photo Information Protection, om gevoelige informatie veilig te houden.

  Prijs & beschikbaarheid

  De OPPO A17 is onmiddellijk verkrijgbaar in de configuratie 4GB+64GB en kleuropties Lake Blue en Midnight Black bij o.a. de OPPO e-store en andere verkooppunten voor een adviesprijs van €179.

  1 Portretretouchering wordt alleen ondersteund door de selfiecamera.
  2 5.000 mAh typische capaciteit. 4.890 mAh nominale capaciteit.
  3 Gebaseerd op tests die zijn uitgevoerd in de laboratoria van OPPO. Werkelijke gegevens kunnen variëren afhankelijk van verschillen in de omgevingen of apparaten (zoals temperatuurschommelingen en batterijleeftijd).
  4 Gegevens verkregen via laboratoriumtests.
  5 RAM Expansion bevat de optie om het RAM-geheugen uit te breiden met 1 GB, 2 GB of 4 GB.

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.