{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2020-10-16
 • Nieuwe OPPO A53 & A53s: budgetkrachtpatsers met 90Hz-scherm, triple camera en 5000 mAh-batterij

  Brussel, 16 oktober 2020 - OPPO lanceert vandaag de nieuwste smartphones in zijn A-serie, de OPPO A53 en A53s, op de Belgische markt. De smartphones werden ontworpen voor een snelle en soepele ervaring, en bieden geweldige allround prestaties dankzij het 90Hz-scherm, triple camera en een grote 5.000 mAh-batterij.

  OPPO A53 & A53s

  De OPPO A53 biedt een meeslepende en vloeiende kijkervaring met een 90Hz Neo-Display dat een 90Hz verversingssnelheid biedt en technologie die rivaliseert met vlaggenschiptelefoons. Het 3D Iridescent Wave-ontwerp van de A53 heeft een geïntegreerde, gebogen behuizing die ook is uitgerust met een 5.000 mAh-batterij en 18W Fast Charge, zodat je telefoon langer actief blijft; Qualcomm's nieuwste octa-coreprocessor en OPPO's eerste RAM+ Memory Optimization helpen om een alomvattende snelle prestatie te bieden.

  "In lijn met de belofte van OPPO's A-serie, blijft A53 sterke technologie bieden die een snelle en soepele mobiele ervaring voor onze gebruikers introduceert, in een smartphone die toegankelijk is voor mensen met een mobiele levensstijl", aldus Dirk Pauwels, Directeur OPPO België & Luxemburg. "Met het 90Hz Neo-Display biedt de A53 een functie die te vinden is op smartphones van vlaggenschipniveau, terwijl de batterij nog steeds een langdurig gebruik garandeert, in combinatie met snellere prestaties en een verbeterde gebruikerservaring die past bij je dagelijkse entertainment- en communicatiebehoeften."

  Superieure kracht en snelle prestaties

  Aangedreven door een grote 5.000 mAh-batterij, heeft de A53 een hoge batterijcapaciteit waarmee je de dag tot 's avonds kan doorkomen met slechts één keer opladen. In combinatie met 18W Fast Charge kun je van de dag genieten zonder je zorgen te maken dat de batterij leegloopt. Verder kan de Super Power Saving Mode de levensduur van de batterij verlengen, zelfs met slechts 5% resterend, door middel van een reeks energiebesparende strategieën, terwijl Sleep Standby Optimization slechts 2% van de batterij verbruikt, waardoor je 's nachts tot 8 uur standby-tijd hebt.

  Om snelle prestaties te garanderen, wordt de A53 geleverd met de Qualcomm Snapdragon octa-core 460-processor, die indrukwekkende mobiele prestaties biedt die uitzonderlijk zijn in zijn klasse vanwege zijn snelheid en efficiëntie. De A53 heeft ook 4GB aan LPDDR4x RAM en 64GB aan UFS 2.1-opslag, terwijl de A53s 128GB UFS 2.1-opslag heeft. De opslag op beide modellen kan worden uitgebreid tot 256GB, waardoor je de flexibiliteit hebt om zoveel als je wilt rechtstreeks op je telefoon op te slaan.

  Naast de krachtige hardware wordt de OPPO A53 geleverd met OPPO's eerste RAM+ Memory Optimization, een toonaangevend anti-lagging-algoritme dat voor het eerst op A53 wordt geïntroduceerd. Het werkt door het algoritme te optimaliseren om de cache-opslag op het RAM van de A53 uit te breiden. Bijgevolg kan dit een vlottere werking van het systeem vergemakkelijken en de tijd die nodig is om een app te openen aanzienlijk versnellen. Het verhoogt ook aanzienlijk de prestatiesnelheid van de A53 op softwareniveau, zelfs na langdurig gebruik en zelfs na het continu openen en uitvoeren van apps.

  Soepele en meeslepende entertainmentervaring

  De OPPO A53 beschikt over een 90Hz Neo-Display dat een verversingssnelheid van 90Hz en tot 120Hz touch sampling rate ondersteunt voor een vloeiendere en meer responsieve kijkervaring, wat een vloeiendere animatie betekent wanneer je door jouw fotoalbum, internetbrowser of favoriete sociale media scrollt.

  Het grote 6,5 inch HD+-scherm van de A53 wordt geaccentueerd door een ontwerp met een single punch hole, dat de ruimte van het scherm maximaliseert. Met AI Brightness past het scherm automatisch de achtergrondverlichting van de A53 aan op basis van de helderheidsvoorkeuren van de gebruiker, om de ogen te beschermen.

  Om je mobiele entertainmentervaring nog verder te verbeteren, is de A53 uitgerust met een paar Super Dual-luidsprekers, die in combinatie met Dirac 2.0 - de ultramoderne digitale geluidscorrectietechnologie - een superieur akoestisch effect bieden tijdens het gamen muziek luisteren of kijken naar een film.

  Uitstekend en comfortabel ontwerp

  Ergonomisch ontworpen om in één hand te passen en tegelijkertijd een comfortabele grip te bieden, slaagt de A53 er toch in om een enorme 5.000 mAh-batterij in een dunne behuizing van 8,34 mm te stoppen, zodat zelfs wanneer je de smartphone urenlang gebruikt geen vermoeidheid optreedt.

  Voor een nog verfijndere en lichtere look wordt het 3D Iridescent Wave Design, dat gebruik maakt van een geïntegreerde gebogen behuizing, omlijst door een zilverkleurige metallic coating. Om zijn premium uiterlijk te versterken, introduceert de A53 verschillende, levendige kleuren, waaronder Fancy Blue, Mint Cream en Electric Black.

  Door de vingerafdruksensor in de achterkant te integreren, stelt de A53 gebruikers bovendien in staat om de telefoon eenvoudig en intuïtief te ontgrendelen.

  Stijlvolle portretten met één tik

  Met een 8MP-frontcamera en intelligente beautification-algoritmen, stelt de OPPO A53 je in staat om natuurlijk ogende selfies vast te leggen, ongeacht de omgeving, huidskleur of lichtomstandigheden, met verbluffende helderheid.

  De OPPO A53 heeft ook een 13MP AI Triple Camera aan de achterkant van de telefoon, inclusief een 13MP-hoofdcamera, een 2MP-dieptecamera en een 2MP-macrocamera die toelaat om details en objecten vast te leggen op een afstand van slechts 4 cm. De AI Triple Camera wordt ook aangevuld door een reeks stijlvolle camerafuncties, waaronder Portrait Bokeh, dat natuurlijke bokeh-effecten vastlegt met behoud van de authentieke details in de foto; Dazzle Color Mode reconstrueert kleuren in afbeeldingen voor levendigere foto's met behulp van geavanceerde scèneherkenningstechnologie; en je krijgt toegang tot meer dan een dozijn stijlvolle filters om een vleugje flair toe te voegen aan je dagelijkse foto's en video's.

  ColorOS 7.2 moeiteloos en efficiënt

  De OPPO A53 wordt geleverd met ColorOS 7.2 direct uit de doos. Met ColorOS 7.2 geniet je van een snelle en soepele gebruikerservaring die de efficiëntie van je dagelijkse werkzaamheden verhoogt. Music Party introduceert bijvoorbeeld een leuke manier om surround sound te repliceren en elke party op te vrolijken door meerdere telefoons synchroon op dezelfde LAN-verbinding aan te sluiten. Of als je privacygevoelig bent, houdt de Multi-User Mode je persoonlijke gegevens veilig door je toe te staan onafhankelijke ruimtes op jouw telefoon in te stellen, waar je gevoelige bestanden kan opslaan en met een wachtwoord kan vergrendelen. Om het gemakkelijker te maken om apps op het grotere scherm van de A53 met één hand te bereiken, verkleint Icon Pull-Down Gesture app-pictogrammen op het startscherm, zodat al je apps binnen handbereik zijn. En aan de andere kant van het spectrum kan de eenvoudige modus in plaats daarvan app-pictogrammen en lettertypen op het startscherm vergroten, waardoor de gebruikerservaring voor je wordt aangepast als je toegankelijkheidsbehoeften hebt.

  OPPO A53 & A53s

  Beschikbaarheid op de markt

  De OPPO A53 en A53s zijn onmiddellijk beschikbaar in België. De OPPO A53 is verkrijgbaar in Electric Black en Mint Cream, de OPPO A53s in Electric Black en Fancy Blue.

  De OPPO A53 (4GB + 64GB) is te koop aan een adviesprijs van 179 euro. De OPPO A53s (4GB + 128GB) is te koop aan een adviesprijs van 199 euro.

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.