{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2022-03-05
 • OPPO wint GLOMO Award voor "Disruptive Device Innovation" tijdens MWC 2022

  OPPO werd erkend voor de manier waarop scharnier en scherm zijn geïntegreerd in de opvouwbare OPPO Find N

  Barcelona, 2 maart 2022 — Deze week ontving OPPO de Disruptive Device Innovation Award tijdens de Global Mobile (GLOMO) Awards 2022 op het Mobile World Congress in Barcelona. De Award erkent OPPO voor zijn Hinge & Display Integration op Find N.

  "We zijn zeer vereerd dat Find N de Disruptive Device Innovation Award heeft ontvangen tijdens de GLOMO Awards van dit jaar. Dit is een enorme erkenning van OPPO's producten en technologieën, niet alleen door onze collega's in de industrie, maar ook door eindgebruikers zelf", zegt Billy Zhang, Vice President of Overseas Sales and Service bij OPPO. "Na vier jaar R&D en zes iteraties zijn we verheugd om te zien dat OPPO Find N eindelijk opvouwbare apparaten geschikt maakt voor iedereen, in plaats van enkel voor tech-enthousiastelingen. Gebruikerservaring staat centraal in alles wat we bij OPPO doen, en dat zal ook zo blijven in toekomstig onderzoek naar hoe we echt praktische waarde kunnen leveren aan mensen door middel van technologische innovatie."

  "Het strenge beoordelingsproces maakt de GLOMO's tot een van de meest gerespecteerde onderscheidingen in de branche", zegt Shaun Collins, Head Judge en Executive Chairman voor de GLOMO’s bij CCS Insight. "De juryleden waren vooral onder de indruk van de innovaties in OPPO's opvouwbare Find N. Deze uitvoering van de technologie door OPPO werd door de jury geprezen om zijn duurzaamheid en gebruiksgemak in een snel volwassen wordende sector van de markt. De juryleden merkten ook op dat OPPO dit heeft gerealiseerd in de meest betaalbare grote opvouwbare telefoon op de markt.

  De GLOMO Awards worden gejureerd door meer dan 200 onafhankelijke experts uit de industrie, analisten, journalisten, academici, vertegenwoordigers van mobiele operatoren en CTO's. Ze worden algemeen erkend als de meest prestigieuze onderscheiding in de mobiele industrie. De categorie Disruptive Device Innovation erkent nieuwe technologische producten die gebruik maken van innovatie in hardware en software om de prestaties te verbeteren en de gebruikerservaring te verbeteren. Bij het winnen van de prijs werd OPPO's Find N erkend voor zijn onderscheidende, zelfontwikkelde scharniermechanisme en zijn unieke externe ontwerp.

  OPPO Find N

  Find N, uitgebracht aan het einde van 2021, is OPPO's eerste opvouwbare smartphone. Met zijn ergonomische ontwerp biedt de Find N handig gebruik met één hand, of een zeer meeslepende, grote schermervaring in uitgevouwen toestand. Om problemen aan te pakken in verband met schermplooien, die meestal op andere opvouwbare smartphones worden aangetroffen, introduceerde OPPO zijn eigen Flexion Hinge-ontwerp voor het apparaat. Het nieuwe scharnier verbetert niet alleen de betrouwbaarheid en vermindert het uiterlijk van schermplooien, maar stelt het scherm ook in staat om vrij te staan onder verschillende hoeken (tussen 50-120 graden). Tot op heden zijn er meer dan een miljoen bestellingen geplaatst voor Find N.

  Tijdens MWC 2022 heeft OPPO verschillende technologieën tentoongesteld in domeinen zoals 5G/6G, vouwbare smartphones, beeldvorming, snelladen en augmented reality. Zo werd 150W SUPERVOOC-snelladen in combinatie met OPPO’s Battery Health Engine gelanceerd, wat de laadtijd versnelt en de levensduur van smartphonebatterijen verdubbelt. OPPO presenteerde daarnaast ook 240W SUPERVOOC, dat een 4.500 mAh-batterij in 9 minuten volledig kan opladen, evenals zijn nieuwste generatie 5G CPE, de OPPO 5G CPE T2. Op MWC 2022 verschenen ook OPPO's nieuwste vlaggenschip-smartphonereeksen, de Find X5-serie en Find N, naast baanbrekende technologieën zoals de MariSilicon X Imaging NPU, OPPO Air Glass en OPPO Retractable Camera.

  Dankzij voortdurende investeringen in R&D en nieuwe doorbraken op het gebied van productinnovatie heeft OPPO in 2022 een groei van 22% in de wereldwijde verkoop van smartphones weten te realiseren. Met een totaal aandeel van 11% in de wereldwijde smartphonemarkt werd OPPO ook 's werelds vierde grootste smartphonebedrijf. Met zijn gevarieerde portfolio van 5G-smartphones is OPPO al twee jaar op rij de tweede grootste Android 5G-smartphonefabrikant wereldwijd. 1 Geconfronteerd met een grotere integratie tussen de echte en virtuele wereld, en de komst van een allesomvattend 5G Internet of Experience, blijft OPPO streven naar een betere, slimmer verbonden toekomst voor meer mensen door middel van verbeterde technologie en gebruikerservaring.

  Meer informatie over de winnaars en genomineerden van de GLOMO Awards 2022 vind je hier: https://www.mwcbarcelona.com/mobile-awards.

  1 Gegevens verstrekt door Canalys

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.