{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

 • Press
 • 2022-12-20
 • OPPO verlengt ColorOS-updates voor bepaalde smartphones vanaf 2023

  OPPO verlengt ColorOS-updates voor bepaalde smartphones vanaf 2023

  Brussel, 20 december 2022 – OPPO heeft vandaag aangekondigd dat het zijn updatebeleid voor ColorOS verder uitbreidt. Vanaf 2023 garandeert het vier grote Android-upgrades en vijf jaar beveiligingspatches voor bepaalde vlaggenschipmodellen. Daarnaast verloopt de uitrol van ColorOS 13 sneller dan enige voorgaande versie in de geschiedenis van het besturingssysteem.

  Nieuw ColorOS-updatebeleid
  Vanaf 2023 garandeert OPPO vier grote ColorOS-updates en vijf jaar regelmatige beveiligingspatches voor bepaalde vlaggenschipmodellen. Het vernieuwde updatebeleid wordt wereldwijd doorgevoerd. Het is de ambitie van OPPO om gebruikers een langdurige stabiele en intelligente ervaring te bieden, door te blijven voortbouwen op ColorOS.

  Uitrol ColorOS 13
  Sinde de lancering van ColorOS 13 in augustus 2022, is het nieuwe besturingssysteem al beschikbaar op 33 smartphonemodellen wereldwijd. Daarmee is het de snelste en grootste update in de geschiedenis van ColorOS. ColorOS 13 heeft al drie keer meer gebruikers bereikt dan ColorOS 12 in dezelfde periode na de officiële release.

  ColorOS 13 is de nieuwste versie van OPPO’s op Android gebaseerde besturingssysteem. Het bevat onder meer het gloednieuwe Aquamorphic Design en een aantal unieke functies die het gebruiksgemak verhogen, zoals Smart Always-on Display, Multi-Screen Connect en Home Screen Management. 

  Hotline.svg

  Bel de klantenservice

  080089380

  Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

  Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.