{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

Enco Buds
Non-stop muziek voor de hele dag.
OPPO Enco Buds
24 uur batterij levensduur
24
uur
OPPO Enco Buds 24 uur batterijduur
Intelligente onderdrukking van
gespreksruis
OPPO Enco Buds Intelligente gespreksruisonderdrukking
Open-Up automatische
verbinding
OPPO Enco Buds Open-Up Automatische verbinding
Spelmodus met
lage latentie
80ms
OPPO Enco Buds spelmodus met lage latentie
24 uur Single-Charge Speeltijd¹
Geluid op vol vermogen
Geniet 6 uur non-stop van je OPPO Enco Buds en stop ze vervolgens gewoon weer in hun oplaadhoesje om het allemaal opnieuw te doen. Slechts 15 minuten laden geeft je een nieuw uur speeltijd.

6 uur

Afspeeltijd voor één keer opladen van muziek

24 uur

Langste muziekafspeeltijd met oplaadhoesje

OPPO Enco Buds 24 uur Single-Charge afspeeltijd
Binaurale Bluetooth® transmissie²
Minder latentie, ultravloeiend
OPPO Enco Buds gaan verder dan conventionele Bluetooth® door verbinding te maken met beide oren tegelijk, waardoor de vertraging van oor-tot-oor transmissiemodellen wordt geëlimineerd om een ​​stabielere audio-ervaring te realiseren en u beide of beide kanten van de oortelefoons kunt gebruiken zoals u wilt.
OPPO Enco Buds binaurale Bluetooth®-transmissie
OPPO Enco Buds binaurale Bluetooth®-transmissie
OPPO Enco Buds binaurale Bluetooth®-transmissie
OPPO Enco Buds binaurale Bluetooth®-transmissie
Gewone
TWS-oortelefoons

Links-naar-rechts relais

Bluetooth®-transmissie

OPPO Enco Buds binaurale Bluetooth®-transmissie
OPPO Enco Buds binaurale Bluetooth®-transmissie
OPPO Enco-oortelefoons

Links / Rechts Gelijktijdig

Bluetooth®-transmissie

Spelmodus met lage latentie
Klik in High Gear
Tik drie keer op je OPPO Enco Buds om de 80ms³ superlage latentie Game Mode te activeren voor een complete audiovisuele synchronisatie die je meteen in het spel trekt.
OPPO Enco Buds spelmodus met lage latentie OPPO Enco Buds spelmodus met lage latentie OPPO Enco Buds spelmodus met lage latentie
Bluetooth® 5.2⁴
Stabiliteit, opnieuw gedefinieerd
Geniet van de vrijheid om te bewegen zoals u wilt, zonder u zorgen te maken of uw oproep of audioverbinding zal volgen. OPPO Enco Buds' Bluetooth® 5.2-chip houdt je verbinding stabiel, zodat je kunt genieten van gemoedsrust en vrijheid.
OPPO Enco Buds Bluetooth® 5.2 OPPO Enco Buds Bluetooth® 5.2
Basgestuurd HD-geluid
Bevredig je verlangen naar audio
Geniet van de hoogste hoge tonen en de diepste bas met een dynamische driver van 8 mm die is ontworpen om de nieuwste AAC-audiocodering te kanaliseren, zodat je je muziek ten volle kunt horen.
OPPO Enco Buds basgestuurd HD-geluid OPPO Enco Buds basgestuurd HD-geluid
Intelligente oproepruisonderdrukking
Je gesprek, duidelijker dan ooit
Met een op DNN-model gebaseerd slim algoritme wordt uw stem tijdens gesprekken precies uit omgevingsgeluid gehaald. Je zult de stemmen van je favoriete mensen op de andere lijn kunnen verstaan, zelfs als je vanuit een menigte verbinding maakt.
OPPO Enco Buds Intelligente oproepruisonderdrukking
OPPO Enco Buds Open-Up Auto Connect
Open-Up
Auto Connect⁵
Eenmaal gekoppeld, altijd verbonden
In plaats van te prutsen met oordopjes die je moet activeren, kunnen OPPO Enco Buds zichzelf automatisch inschakelen door simpelweg het oplaadhoesje te openen.
IP54 stof- en waterbestendigheid⁶
Bewijs van uithoudingsvermogen
Als je er helemaal voor gaat, heb je audioapparatuur nodig waarmee je kunt zweten zonder je zorgen te maken over schade. Daarom zijn OPPO Enco Buds IP54 waterdicht om bestand te zijn tegen milde regen en zware trainingen⁶.
OPPO Enco Buds IP54 Stof- en waterbestendigheid
Natuurlijke, intuïtieve
slimme aanraakbedieningen⁷
U kunt uw eigen aangepaste aanraakbedieningen op uw apparaat instellen voor volledige, natuurlijke controle over uw audio-ervaring. Download en installeer de HeyMelody-app van de Google Play Store-app om de oordopjes aan te passen.
Lichtgewicht comfort dat u nauwelijks zult merken
Met hun ergonomisch ontworpen ontwerp dat slechts 4 gram per oor weegt en gegoten siliconen oordopjes om uit te kiezen in drie verschillende maten, is de enige manier om OPPO Enco Buds comfortabel te dragen.
OPPO Enco Buds Lichtgewicht Comfort
OPPO Enco Buds compact ontworpen wit
Compact ontworpen voor minimalistische elegantie
Met hun netjes ontworpen oplaadhoesje en glanzende behuizing van de oordopjes die gloeit als strandglas in de zon, bieden OPPO Enco Buds een verfijnde, elegante look die je graag zult dragen.
  • Opmerkingen:
  • 1. Duurtestgegevens zijn gebaseerd op OPPO-laboratoriumtests die zijn uitgevoerd met een volume van 50%. Oplaadtijden zijn gebaseerd op metingen bij 25 graden Celsius in OPPO's laboratoria met behulp van de standaard OPPO-oplader. Specifieke uithoudingsvermogen en laadprestaties zullen variëren op basis van de werkelijke omstandigheden.
  • 2. Verminderde transmissievertraging wordt berekend op basis van vergelijkingen met conventionele Bluetooth®-transmissietechnologie.
  • 3. Deze latentie van 80 ms verwijst naar de latentiegegevens aan de kant van de oortelefoon en de algehele latentie-ervaring hangt af van zowel het apparaat als de oortelefoon. Dit kan per apparaat verschillen.
  • 4. OPPO Enco Buds zijn compatibel met apparaten met Bluetooth® 5.2 of lager met zowel iOS als Android.
  • 5. OPPO Enco Buds ondersteunt een snelle verbinding met OPPO ColorOS 11.0+ telefoons, zoals Find X3 Pro, Find X2 Pro, Find X2, Reno5 5G, Reno 5 Pro 5G en etc, OPPO Wireless Devices versie 3.7.72+ vereist. Andere modellen worden ondersteund na een OTA-update (exclusief A-serie, F-serie, Reno4 Z, Reno4 Pro, Reno2 Z, R17 Neo).
  • 6. De oortelefoons zijn IP54 stof- en waterbestendig, maar de oplaadhoes is dat niet. Vermijd het gebruik van de oortelefoons en het oplaadhoesje tijdens zware inspanning om schade door transpiratie te voorkomen.
  • 7. OPPO ColorOS 11.0+ gebruikers met OPPO Wireless Devices versie 3.7.72+ kunnen naar OPPO Enco Buds > Earbud Functions op de Bluetooth®-interface van hun telefoon gaan om de oortelefoons aan te passen. Gebruikers van Android 6.0+ kunnen de HeyMelody-app downloaden en installeren vanuit de Google Play Store-app om de oortelefoons aan te passen. De app is momenteel niet beschikbaar voor iOS.
  • 8. Productafbeeldingen worden alleen ter referentie verstrekt. Sommige specificaties en details kunnen variëren op basis van wijzigingen in leveranciers of andere verzachtende omstandigheden. Raadpleeg in alle gevallen het daadwerkelijke product.

Online winkel

Hotline.svg

Bel de klantenservice

080089380

Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00

Helaas kunnen wij momenteel onze service alleen in het Frans of Engels bieden.