{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

OPPO Reno4 Z Created with Lunacy

Beyond The Light

5G | 48MP Ultra Wide-angle Quadcam

Created with Lunacy

Viteză

Beyond Imagination

Created with Lunacy

Imagini

Fluide ca mătasea

Created with Lunacy

Lentile Frontale Duale

Pentru selfie-uri uimitoare

Cameră spate cu design Beauty Beyond Skin-Deep

Camera din spate OPPO Reno4 Z are o senzație de adâncime, cu un aspect multistrat care centrează patru obiective în jurul unei pete de culoare. Acest design îndrăzneț oferă o piesă de artă de o frumusețe unică.

5G,
Conexiune pentru o Viață Rapidă

OPPO Reno4 Z se poate conecta la rețelele SA și NSA 5G1, cu un cip all-in-one de economisire a energiei. Viteza ajunge până la 2,3 Gbps2. Capabilă să accepte apeluri video ultra-HD pentru o senzație reală.

7nm

un proces avansat care minimizează dimensiunea cipului și consumul de energie

Structură quad-core3

performanță mai puternică și consum redus de energie

3,54 Gbps4

viteza maximă a rețelei downlink

120Hz

Display cu rezoluție

120Hz

Display cu reacție la
atingere de

1.70 lățime

Margine de

400PPI

Densitate pixel de

6.57 inci

Ecran de7

90.4%

Proporția ecranului

2400 x 1080

Rezoluție

20 : 9

Raport aspect

Display cu rezoluție 120Hz, pentru imagini uimitor de clare

O rată de reîmprospătare a ecranului de până la 120Hz5 face ca fiecare mișcare să alunece ca mătasea lichidă pe ecran. Cu o rată de răspuns la atingere de 120Hz6fiecare atingere are un impact instantaneu, făcând jocurile mult mai plăcute.

Îți definește stilul

Forma 3D cu curbă dublă nu este suficientă? Acum cu aspectul geometric, echilibrat al corpului curbat 2.5D.

Acces rapid la îndemână

Pentru a finaliza totul, te bucuri de acces ușor și instantaneu cu cititorul de amprente prevăzut lateral.

Acces rapid la îndemână

Pentru a finaliza totul, te bucuri de acces ușor și instantaneu cu cititorul de amprente prevăzut lateral.

Ink Black

Păstrează-ți un aspect business și stilat tot timpul.

Dublează Lentilele

Focus în selfie-urile tale

Detaliile apar în mod clar, iar tranzițiile par naturale cu o estompare a bokehului pe camera noastră selfie dual-lens8.

Noaptea e a Ta

Cu noul mod Selfie Night, poți străluci în selfie-uri chiar și în condiții de lumină slabă. În timp ce fața ta primește lumina de care are nevoie, detaliile din fundal nu sunt afectate.

Înfrumusețează-te

În timp ce îți înfrumusețează pielea, AI Beautification auto-dezvoltată de OPPO păstrează detaliile, optimizează conturarea și aplică efecte de machiaj personalizate reale.

Fotografie Quad Camera: Creează Fotografia Perfectă

Detectare mai Bună pentru un Impact mai Puternic

Camera principală de 48MP9 folosește 4-în-1 pixel binning pentru a capta mai multă lumină. Și o gamă dinamică mai largă care permite fotografii clare și echilibrate în orice condiții de lumină.

Cuprinde Cadre mai Largi în Fotografiile Tale cu Lentilele Ultra-Wide de 119°10.

Ultra Dark Mode Off

Ochii Tăi în Întuneric

Lasă OPPO Reno4 Z să vadă pentru tine în întuneric cu modul Ultra Dark. Chiar și în cazul iluminării prea slabe pentru ca ochiul uman să poată vedea11, poți surprinde detalii bogate și vii.

On

Off

Surprinde Mișcarea în Imagini Foarte Clare

Tehnologia Ultra Steady Mode funcționează cu un giroscop de înaltă sensibilitate pentru a îți oferi o experiență de înregistrare stabilă și lină. Indiferent dacă mergi cu bicicleta, alergi sau ești în mișcare, videoclipurile tale nu trebuie să fie amețitoare12.

Mai mult Spațiu Disponibil

Îți place să faci fotografii și urăști să încerci să eliberezi spațiu? Nu esti singur. OPPO Reno4 Z 5G oferă 8 GB de RAM și 128 GB de stocare, astfel încât să poți fotografia, înregistra și descărca după bunul plac.

8GB

RAM de

128GB

ROM de

Mai Puțin Timp de Încărcare, Mai Mult Timp de Navigare

O baterie de 4000 mAh13 și 18 W de încărcare rapidă asigură nu numai viteza, ci și siguranța.

18W

Încărcare Rapidă

4000mAh

Capacitatea bateriei

Vide-uri Realiste

OSIE Vision Effect aduce culori bogate, profunzime și realism experienței tale de vizionare, astfel încât vei simți că ești acolo în fiecare scenă. Dirac 2.0 trece automat la cel mai potrivit mod audio pentru scenariul tău, scufundându-te într-un sunet real, de înaltă rezoluție.

Dirac 2.0

Certificare Hi-Res

Vide-uri Realiste

OSIE Vision Effect aduce culori bogate, profunzime și realism experienței tale de vizionare, astfel încât vei simți că ești acolo în fiecare scenă. Dirac 2.0 trece automat la cel mai potrivit mod audio pentru scenariul tău, scufundându-te într-un sunet real, de înaltă rezoluție.

OSIE Vision Effect

ColorOS 7.1

Android 10

OPPO Relax

Evadează într-o lume de calm cu sunete relaxante din natură.

Mod Multi-Utilizator

Poți configura mai multe conturi pe telefon pentru a îți menține confidențialitatea și securitatea.

Mod Dark

Conferă ochilor confortul pe care îl merită chiar și cu iluminare redusă.

Comentarii:

1. În testele de laborator, lățimile de bandă maxime ale rețelei ascendente și descendente au fost de 2,3 Gbps și respectiv 253 Mbps. Rezultatele pot varia în funcție de semnalul de rețea 5G, politica operatorului și alți factori.

2. Testul a fost efectuat într-o clădire tipică de birouri. Fișierul APK de 1,98 GB pentru jocul Honor of Kings a fost descărcat în 36 de secunde. Rezultatele pot varia în funcție de semnalul de rețea 5G, politica operatorului și alți factori.

3. OPPO Reno4 Z 5G folosește cipul MediaTek Dimensity 800, care folosește patru nuclee mari Arm Cortex-A76 asociate cu patru nuclee Arm Cortex-A55 eficiente din punct de vedere energetic, toate funcționând până la 2 GHz. Acest număr mare de nuclee mărește viteza și performanța multi-tasking.

4. Lățimile de bandă maxime teoretice ale rețelei ascendente și descendente pe care le poate obține cipul MediaTek Dimensity 800 sunt 3,54 Gbps și respectiv 1,4 Gbps. Viteza maximă teoretică totală a legăturii descendente a OPPO Reno4 Z este de 3,0 Gbps. Rezultatele pot varia în funcție de semnalul de rețea 5G, politica operatorului și alți factori.

5. Rata de reîmprospătare a ecranului OPPO Reno4 Z este în mod inteligent în mod implicit. În modul inteligent, rata de reîmprospătare a ecranului este de 120Hz pentru aplicațiile și animațiile încorporate, 90Hz pentru 50 de aplicații terțe de bază (inclusiv Facebook, YouTube, Messenger, WhatsApp Messenger, TikTok, Instagram , Line și Chrome) și 60Hz pentru non -aplicații core și aplicații video. Rata de reîmprospătare a ecranului poate fi setată la 120Hz, 90Hz sau 60Hz în Setări. În modul 120Hz, rata de reîmprospătare a ecranului este de 120Hz pentru aplicațiile și animațiile încorporate și pentru cele 50 de aplicații terță parte. Rata de reîmprospătare a ecranului de 120Hz va fi acceptată pentru mai multe aplicații terță parte, după cum se indică în notificările de actualizare a sistemului.

6. Rata de răspuns la atingere de 120Hz se aplică în toate scenariile.

7. Dimensiunea ecranului este măsurată în diagonală. Dimensiunea ecranului OPPO Reno4 Z 5G este de 6,57 țoli ca dreptunghi complet. Suprafața vizibilă reală este puțin mai mică datorită colțurilor rotunjite.

8. Camera selfie a OPPO Reno4 Z este compusă dintr-un obiectiv principal de 16MP și un obiectiv secundar de 2MP în adâncime.

9. Dispozitivul de camere din spate OPPO Reno4 Z 5G este format dintr-un obiectiv de 48MP, un obiectiv de unghi larg de 8MP, un obiectiv monocrom portret alb-negru de 2MP și un obiectiv portret monocrom de 2MP. În modul implicit, sunt capturate fotografii de 12MP. Modul 48MP poate fi activat în setările camerei.

10. Contabilizarea corecției distorsiunii cu unghi larg în modul ultra grandangular de 119 °, câmpul vizual este de aproximativ 109 °.

11. Modul Ultra Dark se activează automat în medii cu o luminozitate de 0-1 lux.

12. Modul stabil de bază se aplică atunci când rezoluția video este setată la 4K.

13. 4000mAh este capacitatea tipică. Capacitatea nominală este de 3890mAh.

14. Pozele produselor sunt doar cu titlu de referință. Anumite specificații și descrieri ale produselor se pot modifica din motive, inclusiv, dar fără a se limita la modificări ale furnizorilor. Vă rugăm să consultați produsul real pentru toate criteriile.

15. Informațiile din această descriere a produsului provin din parametrii tehnici ai OPPO, precum și din datele de testare de laborator și furnizori. Specificațiile reale ale produsului pot varia ușor în funcție de versiunea software-ului de testare, de mediul de testare specific și de versiunea specifică.

Hotline.svg

Apelați asistență

080061421

Luni -Vineri

9:00-18:00