{{baseData.historyTitle}}

{{baseData.historyTitle}}

OPPO A15
OPPO A15
Cameră Triplă AI, Ecran Mare 6.52''¹
Baterie Generoasă 4230mAh²
Senzor de Amprentă
Camera Ce Poate Surprinde Orice Moment
Cameră triplă AI de 13MP
Camera triplă pe spate cu AI a telefonului OPPO A15 poate surprinde orice fotografie la care visezi. Obiectivul principal de 13MP păstrează claritatea, obiectivul macro de 2MP surprinde detalii fine de aproape, iar obiectivul de adâncime de 2MP face ca fiecare portret să fie perfect.
Frumusețe
la Superlativ

Înfrumusețare AI 5MP
Prin înfrumusețarea frontală dezvoltată de OPPO, telefonul OPPO A15 surprinde frumusețea ta unică în fiecare selfie. După identificarea genului, vârstei și regiunii, o soluție personalizată perfecționează tonul pielii.

Portret Bokeh

Estomparea bokeh la nivel de hardware face ca subiectul să iasă în evidență și să permită fundalului să se estompeze în mod natural.

HDR

Chiar și în lumina de fundal, HDR te ajută să ai imagini clare, păstrând în același timp detaliile.

Îmbunătățirea Cadrului cu AI

Îmbunătățirea Cadrului cu AI identifică 21 de tipuri de scene și alege soluția potrivită pentru fiecare dintre ele, oferind fotografiilor tale un efect ce te va uimi.

Obiectiv Macro

De la flori la mâncare, surprinde cele mai mici detalii într-o claritate vibrantă de la o distanță de până la 4 cm.

Un Ecran în Care Te Poți Scufunda
Ecran de protecție a ochilor Waterdrop 16.55cm  (6.52‘’)
Un ecran de această dimensiune face din fiecare videoclip o experiență unică. Chiar și sub lumina puternică a soarelui, fiecare detaliu este ușor de văzut.

Luminozitate AI

Învață preferințele tale și reglează automat luminozitatea

Subțire, Elegant
și Comod

Corp Subțire Curbat
Spatele 3D și profilul subțire ale OPPO A15 arată bine și se simt confortabil în mână. Alege dintre două culori îndrăznețe pentru a se potrivi stilului tău.
Acces Simplu
și Rapid

Senzor de Amprentă și Deblocare Facială AI
Echipat cu Senzor de Amprentă Digitală și Deblocare Facială cu AI, OPPO A15 poate fi deblocat cu o simplă atingere sau o privire. Recunoașterea facială avansată a OPPO te identifică pe baza a 128 de trăsături faciale, oferindu-ți acces într-o clipă.
Extrem de Fluid,
Extrem de Spațios

Procesor Octa-core
OPPO A15 dispune de un spațiu de stocare de 32 GB. Ai nevoie de mai mult? Îl poți extinde până la 256 GB pentru a stoca toate lucrurile preferate. Iar cu un procesor puternic octa-core, te joci și te te uiți la video-uri fără sacadare.

32GB ROM

Extensibil la 256 GB

Hyper Boost 2.1

Îmbunătățește performanța jocului și reacția la atingere

Baterie Generoasă
Baterie 4230mAh
Bateria noastră de 4230 mAh te ajută să utilizezi telefonul pe parcursul întregii zile. Urmărește videoclipuri HD online până la 16 ore³ sau rulează jocuri până la 6 ore³ fără a fi nevoie să te oprești pentru încărcare.

Super Nighttime Standby

Învață obiceiurile de somn și reduce
consumul de energie pe timp de noapte

Conceput pentru
Confortul Tău

ColorOS 7.2

Dark Mode

Modul Dark, îmbunătățit, face ca cele mai importante detalii să iasă în evidență și să fie mai ușor de privit și de observat.

Smart Sidebar

Accesează fișiere, capturi de ecran și multe altele, fără a fi nevoie să părăsești aplicația pe care o utilizezi.

Gest de Glisare în Jos a Ferestrelor

Gestul de Glisare în Jos a Ferestrelor face mai ușoară utilizarea telefonului cu o singură mână.

Angajamentul Nostru
pentru Calitate

Standardul OPPO
OPPO se străduiește să livreze produse pe care te poți baza. Înainte de a ajunge în mâinile tale, telefonul tău OPPO a fost supus unor teste riguroase pentru a asigura durabilitate, siguranță și funcționalitate de top.

10,000

de Teste de Conectare a Căștilor

10,000

de Teste de Conectare a Portului USB

28,000

de Teste de Cădere de la 10cm

100,000

de Teste ale Butoanelor de Volum

200,000

de Teste ale Butonului de Pornire

  • Observații:
  • 1. 6,52" este lungimea diagonală a ecranului, unde cele patru colțuri rotunjite sunt considerate colțuri ascuțite (adică dimensiunea reală este marginal mai mică).

  • 2. 4230mAh este valoarea tipică a capacității bateriei. Capacitatea minimă este de 4100mAh.

  • 3. OPPO A15 suportă 16 ore de streaming video online și 6 ore de jocuri online, așa cum este determinat de testarea internă OPPO. Timpul real de redare și timpul de utilizare pot varia în diferite condiții.

  • 4. Pozele produselor sunt doar cu titlu de referință. Te rugăm să consulți produsul real pentru specificații reale. Anumite specificații și descrieri ale produselor se pot modifica din motive precum modificări la furnizori. Datele prezentate pe această pagină provin din specificațiile tehnice OPPO, precum și din datele de testare de la laboratoare și de la furnizori. În circumstanțe reale, datele vor diferi ușor, în funcție de versiunea software-ului de testare, mediul de testare și versiunea dispozitivului.

Magazin Online

Hotline.svg

Apelați asistență

080065009

Luni -Vineri

9:00-18:00

Trimite-ne un e-mail

Trimite-ne un e-mail